12 november 2007

Politisk islam handlar om krig


Från en fantastisk intervju i FrontPage Magazine med
Bill Warner,
The Center for the Study of Political Islam:

Låt oss se på det etiska fundamentet för vår civilisation. All vår politik och etik är baserad på en enhetsetik, som bäst kan formuleras i Den Gyllene Regeln:

Behandla andra, som du själv önskar att bli behandlad.

Alla religioner har en eller annan version av Den Gyllene Regeln – undantaget islam. Det finns ingen “mänsklighet” i islam, bara uppdelningen av världen i troende och vantrogna.

Politisk islams historia startar med Muhammeds utvandring till Medina. Jihad kom in i världen.

Jihad förstörde det kristna Mellanöstern och det kristna Nordafrika. Ca 60 miljoner kristna slaktades.

Sedan blev det persers och hinduers öde att bli offer för jihad. Hälften av den storslagna hindu-civilisationen utplånades, och 80 miljoner hinduer dräptes.

De första västliga buddhisterna var de greker som härstammade från Alexander den Stores armé i det som nu heter Afghanistan. Jihad utrotade all buddhism längs med Sidenvägen. Omkring 10 millioner buddhister dog, delvis ett resultat av deras pacifism.

Zoroaster-tron blev eliminerad i Persien. Judar blev dhimmier överallt där islam härskade. I Afrika har över 120 millioner kristna och animister dött på grund av de senaste 1400 årens jihad.

Omkring 270 miljoner vantrogna har i loppet av de senaste 1400 åren dött som offer för politisk islam. Det är Jihads Tårar, som ingen skola undervisar om.

Hur har våra intellektuella reagerat på islam?

Våra intellektuellas psykologi är i verkligheten densamma som man finner hos den misshandlade hustrun, det sexuellt misshandlade barnet eller våldtäktsoffret.

Lägg märke till parallellerna mellan hur misshandelsoffer och intellektuella reagerar. Lägg märke till hur våld har åstadkommit förnekelse.

Offren förnekar att misshandeln ägde rum: Våra medier berättar aldrig om merparten av jihad-angrepp runt om i världen. Våra intellektuella talar inte om det våld som är knutet till en politisk doktrin.

Misshandlarna använder fruktan för att kontrollera offret:
Vad var orsaken till att tidningarna inte ville trycka Muhammedteckningarna? Salman Rushdie är fortfarande ’dödsdömd’ för sin roman. Vilken ’progressiv’ konstnär frambringar något konstnärligt uttryck om islam?

Fruktan styr våra intellektuella och konstnärer.

Offren finner sätt att förebrå sig själva: Angreppen den 11 september 2001 var vår egen skull. Om vi anstränger oss kommer muslimer att uppföra sig vänligare. Vi ska inrätta oss efter deras behov.

Offret vänder vreden mot sig själv: Vilken är det största tvistefrågan i dagens politik? Irak. Och vad handlar Irak egentligen om? Politisk islam. Internet har en video om, hur CIA och Bush planlade och utförde 11 september. Kulturellt självhat är våra intellektuellas och konstnärers slagord.

Läs artikeln i sin helhet på
FrontPage Magazine, det är den värd.
I dansk översättning:
Veritas Universalis

Lasse Hillersberg, 1937 - 2004, en genialisk konstnär och vinnande personlighet, var den svenska vänsterns uppburne karikatyr-tecknare.

Det som hände den 11 september 2001, berodde det på amerikanernas politik, och således som Hillersbergs bild uttrycker, deras eget fel? Tillåt mig le, det räcker inte för att förklara islamisternas enorma hat.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ett mycket bra inlägg!

Knute sa...

En persisk varning

Citat av Adnan Wahab, Jyllands-Posten 8/1 1996:

"Jihad ska tas på allvar. Tro mig. Jag har studerat Islam i mer än 30 år.

I ögonblicket (1996) är det ingen fara, för ännu är antalet i Danmark inte stort. Men blir de tillräckligt många ska de utföra Allahs order om att utbreda Islam med svärdets makt.

Det är en obligatorisk plikt att genomtvinga Islam som religion, livsstil och politisk lära. Det ska ske överallt i världen där muslimer antingen invaderar ett land eller kommer till att utgöra en grupp som är tillräckligt stor."

Adnan Wahab anger 10 procent som den andel som vill ge muslimer anledning att genomtvinga Islam i värdlandet.

http://danmark.wordpress.com/2007/11/12/kvinderne-skal-taenke-sig-mest-om/

Anonym sa...

Mycket bra skrivet! Men jag frågar mig fortarande varför gängen i morgonsofforna vill få folk att blunda för alla fakta?

From Sweden with Grief sa...

Jag kan bara instämma i de andras kommentarer, mycket bra inlägg, mycket relevant!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.