10 november 2007

Öppet brev till danska folket!

Inför svenska riksdagsvalet 2002 skrev Carsten Jensen ett "öppet brev" i Dagens Nyheter och varnade svenskarna för en dansk utveckling. Rubriken var "Håll ögonen på Danmark!"

Vilken elitistisk ynkedom! Det är inte Jensen och andra inom kulturmaffian som drabbas av islamiseringen av Nörrebro etc. De gömmer sig i sina överklassområden, som tjänar som gated communities, och därifrån ser de ner på Dansk Folkepartis väljare och bagatelliserar hederskulturen, som nu är en del av de danska och svenska samhällena.

Detta folkförakt ser de som höjden av upplysning, humanism och liberalism! Det är förfärligt. Men glöm inte, att de intellektuella alltid varit salongsbolsjeviker eller nazister samt alltid quislingar. Exemplen från både andra världskrigets tyskockuperade länder och från kalla kriget är bevis nog.

Det är därför svenska regeringen vägrar publicera säkerhetspolisens lista över svenska stasi-agenter. Dessa innehar antagligen höga positioner inom den intellektuella eliten! Och förmodligen även i politiken. Vi lever - hävdas det! - i en demokrati, men folket/allmänheten har inte rätt att veta statens hemligheter eller att rösta om maktöverföring till EU.

Ett skrämmande resultat av vänsterdominansen inom journalism och utbildning är svenska ungdomars historielöshet.

"90 procent av svenska ungdomar känner inte till Sovjetkommunismens dödsläger. Knappt tjugo år efter Berlinmurens och Sovjetväldets fall vet svenska ungdomar förskräckande lite om kommunismen, om nutidshistorien och om våra grannländer."

Dagens Nyheter

Det är en händelse som ser ut som en tanke, att 1968 ledde till att dåtidens revolutionärer i gramsciansk anda infiltrerade journalistik och utbildningsväsende. Den som kontrollerar informationsflödet kontrollerar samhällsdebatten!

Det är därför västvärlden befinner sig i det kaos som nu råder.

Fried Brains

Politically Incorrect UK

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Derfor skal vi konstant anvende og udbygge den sande information, som distibueres via internettet.
Den etablerede presse har forlængst solgt sig selv til Rockefeller og hans undergravende loge.

falkeøje

Knute sa...

Seks års borgerligt styre har med Dansk Folkepartis konstruktive opbakning gjort Danmark til et økonomisk set enestående stærkt land, bragt udlændingepolitikken ind i realistiske rammer, gennemført et højst nødvendigt opgør med historieløsheden og færdigheds- og kundskabsmanglen i folkeskolen,

Kastholm: Historieløsheden og de anstændiges brigade

Anonym sa...

som tur är handlade danska folket i tid vad jäller invandring tyvärr är det för längesedan försent för sverige här får vi nog snart rätta oss efter muslimska herrar det ska bli intresant och se dansk ekonomi blomstra medan svensk faller ihopundrar vilka undanflykter överheten har då hoppas även att danmark finnland och norge inför pass gentemot sverig det är inte meningen att dessa framsynta länder skall bära kostnader för ett sjunknade skepp som med öppna ögon hoppat i galen tunna pga övermod och arogans

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.