21 november 2007

Sakta men säkert

Förra veckan lämnade 54 arbetare vid Swift&Co. sin arbetsplats i protest. Alla 54 är muslimer av afrikansk härkomst och de var upprörda över att fabriken vägrar att ge dem två böneavbrott under arbetstid.

De var också upprörda över att företaget enligt deras mening inte ger kvinnliga arbetare tid att tvätta sig ordentligt efter toalettbesök.

Muslimska arbetare måste bedja fem gånger om dagen och de vill att företaget ger dem två bönestunder...en kl. 4 på eftermiddagen och en vid solnedgången. Raster är betalda om de är kortare än 30 minuter men det är inte fastslaget hur många man kan ta.

I förberedelser för bönen måste man genomgå en reningsprocedur "ablution". Den består av att man måste tvätta ansikte, händer, armar, ben och fötter under rinnande vatten. Speciell rening under rinnande vatten krävs också för att avlägsna alla spår av urin, avföring och blod; under och efter menstruationsblödning samt efter samlag.

Lösningen på problemet vore naturligtvis att avskeda alla 54 och låta dem hitta arbete på ett ställe där arbetsgivaren är mer välvillig.
Ett arbete inom något statligt verk borde passa bra.

Om tio år kommer vi att se tillbaka på detta år och nästa och fråga oss varför vi inte gjorde något för att stoppa allt muslimskt intrång i vårt samhälle medan vi hade tillfälle.

Men då är det för sent.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Tråkigt att höra att det är nästan lika illa i USA som här.

Sveriges politiker har blivit EUs och FNs marionetter.

Risken finns att muhammedanerna med tiden tar över vårt land. Nu är de "bara" fem procent men om några årtionden är de i majoritet. De har redan betydligt politiskt inflytande. Muslimska politiker borde gå i ed på att inte försöka införa sharia-lagar. Sharia är odemokratiskt och strider mot svensk grundlag.

Germunds Blog sa...

Jag är övertygad om att den välvilliga inställningen hos islamkramarna (vänstern), vänds när samhällseffekterna blir uppenbara.

När samhällsekonomin blir påtagligt skakad av kostnaden för muslimernas välfärd, och speciella religionsrelaterade krav hotar alla svenska traditioner, kommer reaktionen.

Tyvärr har då skadorna redan gjort djupa sår i det svenska samhällsmaskineriet, men muslimerna håller på att bädda för sitt eget inferno.

Anonym sa...

Jag håller med! Vi borde skicka hem alla socialbidragstagare och skicka iväg alla infödda svenskar också som går på socialbidrag! Indien kan säkert tänkas köpa dem!

Anonym sa...

Det är ju så att svenskarna sakta men säkert anpassar sig till de realiteter som råder i och med muslimers världsåskådning. En kvinna är ett lovligt byte. Man går inte på den gatan, solar inte i den parken. Badhusvistelsen kan bli en pina om 15 killar sitter och kastar smädligheter och skall tafsa. Så några fler badhusbesök blir det inte.

Sakta men säkert...

Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.