14 november 2007

Skenheligt

Arabiska är det fjärde största språket i världen efter kinesiska (mandarin), engelska och spanska och det talas i Egypt, Sudan, Algeria, Morocco, Tunisia, Lybia, Saudi Arabia, Syria, Jordan, Yemen, UAE, Oman, Iraq, Lebanon.

De länder där man talar arabiska och där befolkningen är muslimer framställer man sig själva som moraliskt högstående jämfört med västvärlden.

Med tanke på, (eller kanske just därför), hur man utåt sett tar avstånd från allt som är sexigt och täcker sina kvinnor från huvud till tå, skulle man kunna tro att de lever som de lär.

Men, vad är det som de letar efter när de surfar på nätet? Jo, porno och allt annat som har med sex att göra.

Arabiska är det vanligaste språket som används i sökningar för allt som handlar om "sexy" och hamnar på andra plats för orden "gay sex", "gay man".

Det mest oroväckande är resultaten som framkommer när man tittar på sökord som "children sex, sexy children, sexy child, homo sex, rape, bird sex, ass sex", där länder som Iran, Saudiarabien, Egypten, Turkiet, Indonesien, Pakistan och Marocco toppar listorna.

De har tid att protestera mot vårt sätt att leva och vår moral, de spränger människor i småbitar, de stenar sina kvinnor, och när man ser på vad som intresserar dem på nätet kan man bara konstatera att dessa människor har allvarliga problem.

Och de har mage att kalla oss omoraliska?

8 Kommentarer:

Balder sa...

Vi ska krossa dem!

Anonym sa...

"De länder där man talar arabiska och där befolkningen är muslimer framställer man sig själva som moraliskt högstående jämfört med västvärlden."

Snacka om att kasta sten i glashus. Det där om sökmotorer är helt säkert inte sant och du sprider bara lögner och skit i vanlig god ordning.

Berit sa...

Jag beklagar verkligen, Anonym att även sökmotorerna har sammangaddat sig emot dig. Har du tittat på länken i min posting? Här är en till:

http://www.google.com/trends?q=&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0
Antar att om du säger att något är lögn så är det lögn.

Anonym sa...

Hahaha, mitt i prick igen:)

Anonym sa...

underbar postning.

"bird sex"

stackars jävla psykopater.....

Gustafsson

Anonym sa...

Det värsta är att du beskyller andra för att hävda sig själv som moraliskt högstående. Det gör ju du själv... Självinsikt noll. Dina länkar är från andra liksinnade och är inte värda vatten.

Berit sa...

menar du att muslimska ledare inte framställer sig själva som moraliskt högstående? att de inte förkastar den västerländska moralen???
vad har min moral med det hela att göra överhuvud taget? jag talar inte arabiska och är inte från ett muslimskt land.
kom upp med trovärdiga länkar i stället för att utan bevis förkasta det jag skrivit!!

Anonym sa...

Heja Berit! Det måste vara en mycket naiv mäniska som inte kan ha haft mycket med muslimer att göra som säger att dina komentarer inte är vatten värda! Skälv så har jag jobbat i muslimska länder i över 20 år och kan säga att mer perversa mäniskor får man leta efter på denna planet!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.