18 november 2007

Sverige är så generöst


En man i 20-årsåldern i Lund fick under natten ansiktet sönderslaget med hjälp av ett knogjärn. Knogjärnet gick sönder och bitar av det fastnade i hans ansikte.

I förhör har de misstänkta gärningsmännen berättat att anledningen till att de gav sig på mannen var att han hade gått förbi dem när de stod vid Mårtenstorget tillsammans med några kvinnor. Han hade hälsat på en av kvinnorna och det hade retat upp de tre männen som sprungit ifatt honom och börjat misshandla honom.

Orsaken till misshandeln var under natten oklar, skriver Sydsvenskan. Ett egendomligt uttalande när tidningen nyss berättat att kulturberikarna blivit arga på den stackars mannen för att han hade haft normalt folkvett och hälsat på en av "deras" kvinnor.

Vad har hänt med Sverige? Vad är det för människor vi har fått hit? Irakiska krigsförbrytare som kommer hit med falska pass. För att citera en kommentar av NQ: Djupt störda individer som är beredda att slå in huvudet på vem som helst som råkar titta på dem på ett sätt de inte gillar.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Det har nok været nogen af de pokkers intolerante danskere som også stemmer på Dansk Folkeparti.

Anonym sa...

ingenting redovisas, men alla som någon gång kommit i kontakt med de här individerna (med en skör självkänsla i nivå med skosulorna) kan ungefär lägga ihop två och två om vad som hänt.

Gustafsson

Steen sa...

Hej, jeg ser EU bestikker jer med Euros for at ødelægge landet :

http://www.thelocal.se/9131/20071118/


Sweden gets EU cash for refugees

Jean Moulin sa...

Via Fröken Sverige fann jag detta:

Efterlyst

Anonym sa...

Hur vet du att de var invandrare?

Anonym sa...

Eftersom det inte skrives något om männens signalement så är det ganska klart att detta var invandrare.
Såg nyss en annan grej på en tidningds hemsida om ett brott där förövaren beskrevs som svensk,blond med ljusblå ögon och trasiga,smutsiga jeans.
Och detta var ett bagatellartat brott om man jämgför med vad som hände i Lund.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.