20 november 2007

Utrikesministern och gangsta-rapparenEn skandal kokar i Tyskland. Gangsta-rapparen Muhabbet har avslöjats som blodtörstig jihadist. Inte så kul för EU-topparna som tagit honom i famnen:

Frank-Walter Steinmeier, Tysklands utrikesminister, har slitit av sig slipsen och knäppt upp skjortan. Med ett saligt leende på läpparna lägger han armen om sin franska kollega Bernhard Kouchner och lutar sig fram mot mikrofonen.

–Deutschland, sjunger de båda ministrarna och knäpper med fingrarna och vaggar i takt med musiken. Sedan sjunger de ”Frankreich”.

Det är refrängen i den turkisktyske popstjärnan Muhabbets låt ”Deutschland” som handlar om invandringen som ett positivt bidrag till den tyska och franska kulturen.

Låten spelades igår in i en sliten studio i den trendiga stadsdelen Neukölln i Berlin där Muhabbet är delägare i musikstudion Plak Music.

–Tyskland, varför slår du igen dörren, sjunger den 23-årige Muhabbet medan Steinmeier och Kouchner väntar på sin insats.

Efteråt strålar ministrarna. Och Muhabbet är nöjd: ”Ganska coola, de där snubbarna”, säger han. SvD

Egendomligt nog bekymrar sig inte ministrarna över hans otäcka lilla vana att uppmuntra till våldsam jihad i sina sånger.

Muhabbet har utropats som integrationens Wunderkind: Han är UNICEF-representant för utbildning, och toppfigur för anti-våldskampanjer i ministeriet för familj och skola. He flyger i ministerns plan och har ätit middag med kanslern, Angela Merkel...

Nu har det framkommit att Muhabbet har uttalat att han gärna skulle ha torterat den holländske filmaren van Gogh i en källare flera dagar, innan han skulle dödat honom. Han erbjöd sig också göra samma sak med Ayaan Hirsi Ali.

Så över till Frankrikes utrikesminister Bernard Kouchner, som var med och sjöng på mys-videon, han är inte är så oskyldig han heller. Kouchner var tidigare FNs höge representant i Kosovo där han agerade som maffiaboss och såg till att biståndspengarna försvann. Inte nog med det, han lyfte inte ett finger för att stoppa den etniska rensningen som resulterade i att landet i stort sett tömdes på serber.

Helt klart har Kouchner varit på islamisternas sida hela tiden! Sådana är våra höga EU-representanter. Fina ord och fiffel och båg. En odemokratisk grundlag smygs på oss, liksom dolda planer om att unionen ska utvidgas och omfatta Nordafrika och Mellanöstern.

Gates of Vienna: Rappin' with Jihad
Corrupt, bigoted Bernard Kouchner is back in the news…
Maciej Zaremba: Koloni Kosovo

1 Kommentarer:

magnus sa...

Fy f---n rent ut sagt!

De har blivit galna hela bunten.

Inte extra-exesser på samma sätt kanske, men Ban Ki-Moon frotterade häromdan med en Hizbolla-ledare

Infidel Blogger Alliance

(Veckan innan flög Moonbat till Antarktis och babblade om 6 meter havshöjning en isbit modell större guppandes i havet skulle smälta.)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.