30 november 2007

Vem ska anpassa sig?

Med ökad muslimsk invandring kommer också ökade krav på införandet av Sharia lag.
Islam är nämligen inte en religion där man har ett privat förhållande till sin tro.
Man går inte in på sin kammare och ber till sin gud och är nöjd med det.

Islam är ett diktatoriskt, politiskt styrelsesätt som inte kan existera i en demokrati och samordna sig med andra religioner.

Det är lika fåfängt som att tro att marxism och fri marknadsekonomi kan samexistera.

Man måste förstå att Islam är en framfusig ideologi som MÅSTE dominera för att överhuvudtaget bestå. Samhället måste anpassa sig genom att acceptera deras klädesregler även i de yrken där det innebär en sanitär säkerhetsrisk eller där man har uniformskrav; slakt av djur måste ske på ett visst sätt även om det strider mot värdlandets lagar; taxichaufförer vägrar att köra blindhundar och passagerare med spritkassar.....
Listan kan göras lång, men den största faran är att man kräver ett eget rättssystem där muslimer ska dömas efter andra lagar är den övriga befolkningen.

Islam är en tro och attityd som anser sig överlägsen Väst.

Liberalismen har gjort oss västerlänningar svaga, dekadenta, obeslutsamma, i avsaknad av regler, eftersom vi låter en kulturell relativism styra samhällsbesluten.
Islam ägnar sig inte åt kulturell relativism, de är övertygade om att de är bäst och ju svagare och mer obeslutsamma vi ter oss desto starkare blir de.
Islam ser inte på Väst med respekt eller fruktan, de avundas oss inte vår självupptagna kultur eller vår låt-gå livsstil; de tror att de ganska snart kommer att dominera oss och trycka ner oss.

Vi är fortfarande överlägsna dem på alla områden förutom att de inte har liberalism i sin kultur som styr varje dag i deras liv.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Varför har du en bild på en misshandlad tjej? Vad ska du vinna på det? Det är härligt populistiskt av dig...

Berit sa...

Med tanke på att jag skriver om sharia-lag tycker jag att bilden verkligen är passande

Anonym sa...

Tihængerne af indvandringen har så ondt ved at se kendsgerningerne i øjnene.
Vi skal have en borgerkrig før de vågner.

falkeøje

Anonym sa...

Vad har bilden med sharia-lagar att göra?

Det är bara alarmistiskt. Men det fattar väl inte du.

Berit sa...

Bilden kommer från Expressens löpsedel den 26 mars 2005. Du kan läsa om det
här .
Om sharia-lag följts i landet skulle kvinnan dessutom ha blivit bestraffad med piskslag.

Är du kapabel att tänka lite själv, Anonym?

Anonym sa...

Hej Berit
Jag vet inte vilken religion eller politik tror du på, men vad har du skrivit om sharia-lag eller bättre sagt "islam" vill jag säga att det korrekt o sant.
Jag kallas för "Kafar eller Morted, dvs en som inte längre tror på en sånt skit lag eller en falsk Gud o den parvarse profeten Mohammed som våldtog en 9 årligt flicka som heter Aesha.

Så Du förstår att jag har varit en tvingad muslem. Jag ovilligt föddes som muslim, men alltid kände att det var nåt fel med det arabiska religionen.

Enligt historia araber har alltid varit våldsamma.(även idag) Apropå på den arabiska kulturen måste jag säga att muslimer hade ingen bra kltur, allt som har varit bra har kommit från Egypten och Iran vilken ingen av de länder har verken varit araber eller muslimer för Ca:1400 år sedan.
Som sagt araber har alltid varit våldsamma Det är självklart att deras religion blir ännu våldsamare.
Då undrar jag varför en sånt våldsam "kultur" tillåts här i Sverige och resten av demokratiska länder? All detta måste handla om rädsla för olja eller terrorister eller hur?

Här vill jag göra det klart att väst världen följer Koranens regler ty i det oheliga boken står hur skall man kunna göra åsnor av människor och rida på dom.

Titta på väst världens politik! Vad stater och regeringar gör är det verkligen demokrati dvs."Folkets vilja"?

Varför svenska staten tvingar iranier(som inte vill vara muslimer)gifta sig enligt sharia-lagen här i Sverige?
Är det inte en överenskommelse mellan staterna/regeringar från Iran o Sverige? Säger man inte att iranska regeringen stödjer muslimska fanatiker och utbildar terrorister? Så varför Svenska staten förhandlar med terrorister?

Varför Göran Persson säger; "Vi skall inte delta i kriget mellan USA o Irak", men Stena Line teransporterar svensk vapen till Irak?
Sverige har rätt att försvara sig och göra sitt eget vapen, men det är inte demokrati att sälja vapen till diktatorer i väst eller i est, det är inte "folkets vilja". Majoriteter av folk vill ha fred o vapen fri. Svenska miner fortfarande finns över allt i Afghanistan och varje dag drabbas människor o djur av de och blir förlamad om de inte dör.

Vännen det finns massor med såna exemplar som man direkt talar inte om det i massmedia.

I 30 år har jag kämpat mot orättvisa, fanatiker o falska politiker som håller de på att fördärva mitt land Iran, men nu är jag bevakad av svenska staten för att svenska statstjänsteman får order från de islamiska fanatiker bl.a. Iran.

Tro mig det finns ingen stat eller regering i hela världen som står för "Demokrati" allt det här handlar om makt o pengar.

Ge inte upp och fortsätt att av slöja människans fiender!

Men förresten här vill jag säga till alla muslimer; Det spelar ingen roll varifrån man kommer, är man muslim, så är man en arab.

Allah "den muslimska Guden" kan bara tala och förstå arabiska, Mohammed var en arab, Koranen är skriven på arabiska, all muslims traditioner kommer från den arabiska icke kulturella som fördärvar allt annat o gör åsnor av muslimer.
Se på muslimer i hela världen! Vad håller de på att göra utan att bråka och kriga med alla andra religioner???
Shia muslimer hatar Soni muslimer o vise versa.

Det finns 57 muslimska länder o 1,3 miljarder muslimer i hela värden. Frågan är i vilket islamiskt land muslimer har ett normalt liv?
I vilket islamiskt land muslimer är vänliga mot varandra?
Vad har muslimer gjort för mänskligheten?
Sägs inte att Allah är saningen o Koranen är de perfekta? Sägs inte i Koran att alla som inte är och inte blir muslimer skall hals huggas?
Ja vist, islam är det mest perfekta när det gäller våld o eländig heter.
Islam är människans och världens fiende.
De som följer den islamiska lagen är inte människans vän utan fiende.

Min budskap till alla araber"muslimer" är att ni redan lever i ett helvete som islam har skapat det för er.
Är det inte dags att åter gå till ett normalt liv och vara en med människa?

Lämna det helvetiska islamismen och lev ett normalt liv!

MVH
KAFAR MORTED

Anonym sa...

Gratulerar till all 1,3 miljarder muslimer runt hela världen

nån gång måste ni vakna och förstå att islam har inget att ge er utan ett sådant helvete!

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=2252515

19:32 | torsdag 14 augusti 2008
Många döda och skadade i bombattentat

Minst 15 personer dödades och 40 skadades när två kvinnliga självmordsbombare på torsdagen sprängde sig själva i luften i staden Karbala, söder om Iraks huvudstad Bagdad, uppger nyhetsbyrån AFP.

Måltavlorna för attentatet var shiamuslimska pilgrimer som kommit till den heliga staden Karbala för en religiös högtid som hålls på söndag.

I slutet av juli dödades runt 25 shiamuslimska pilgrimer i Bagdad i tre självmordsattentat, alla utförda av kvinnor.

Knute sa...

Muslimerna själva är ofta de första offren för islam.

Faith Freedom

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.