06 november 2007

Vänsterpartister korpar mest!


"Det berättas att Aina Erlander samlade ihop varenda blyertspenna märkt 'Tillhör statsverket' som maken och förre statsministern Tage Erlander lämnade efter sig när han dog. Pennorna lämnade hon tillbaka till regeringskansliet, Tage behövde dem ju inte längre."

Detta står att läsa i ICA-Kuriren. Där står också:

"Vänsterpartister är mer snatteribenägna än andra. Hela 62 procent av v-sympatisörerna svarar ja på frågan om de någon gång snattat – den i särklass högsta siffran bland riksdagspartiernas anhängare. Kristdemokraterna snattar minst."


länk

Det är helt otroligt. Vilket hyckleri! Detta drev mot moderaterna. Snacka om att kasta sten i glashus! De flesta svenskar har antingen anlitat svart arbetskraft eller jobbat svart, eller druckit hembränt, eller rökt hasch, eller kört för fort, etc. På redaktionerna vimlar av sådana svenskar, fast de tiger om det utåt. Samma sak i riksdagen bland alla partier!

Hur har de mage att moralisera över moderaterna?

3 Kommentarer:

Anonym sa...

APROPÅ VÄNSTERPARTISTER

Dagens svenska kulturfavoriter hittar man som vanligt på Sveriges radios hemsida, öppningssidan. På morgonen idag har det varit vänsterpartisten Tasso Stafilidis som lyfts fram med stilig färgbild och bildtext:

”SKRIVER SIN SJÄLVBIOGRAFI. Tasso Stafilidis, som bland annat var den första öppna bögen i Sveriges riksdag [fel: den tredje], är redan vid 36 års ålder aktuell med sin självbiografi. Han kommer till Morgonpasset, liksom mångsysslaren Tilde Fröling som kommer att berätta om sitt nya jobb på Starlet. Morgonpasset i P3.”

Tasso hade knappt kommit in i riksdagen, förrän han gjorde sin första stora insats för det svenska folket. Någon som minns vad det var? Jo, han motionerade om att den svenska flaggan skulle avskaffas.

Senare har vänsterpartiet med bl.a. Tasso Stafilidis som drivande krävt, att riksdagen ska lagstifta bort begreppen "far" och "mor" (respektive ”mamma” och ”pappa”, ”morfar”, ”farmor” osv.):

”I dag finns det många författningar som hänvisar till begreppen mor och far. Detta är ett exempel på lagstiftningens heteronormerande verkan. Vänsterpartiet anser att det är en självklarhet att lagstiftningen ska utgå ifrån könsneutralitet eftersom föräldrar kan bestå av två mammor eller två pappor… Regeringen bör därför återkomma med förslag till lagstiftning som innebär att de författningar som innehåller begreppen mor och far ersätts med det könsneutrala begreppet förälder. - Stockholm den 23 september 2005.”

En katalog över många andra, framstående, nutida kultursvenskar hittar ni här:
http://www.blattedeluxe.se/Nomineringar07.html. (Spara denna matnyttiga länk.)

Jean Moulin sa...

Tasso kan ju inte ha alla bastuklubbar hemma.


Länken funkade inte, men här en annan.

http://www.blattedeluxe.se/gala.htm

Anonym sa...

Därför att förlusterna som snatteri av kontorsmaterial i landet orsakar troligtvis är försumbara, medan förlusterna för staten på grund av skattefusk är kolossala?
Därför att moderaterna sitter i regeringen, men trots det verkar tycka att de står över systemet?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.