06 december 2007

68 idioter


Det kaotiska revoltåret 1968 har lämnat många spår och dyker nu upp inför nästa års USA-val. Demokraten Barack Obama, den yngste presidentkandidaten, säger att han är den ende som inte sitter fast i Vietnamkrigets gamla motsättningar, skriver Sydsvenskan.

Fan tro't. Om någon av presidentkandidaterna är präglad av 68-tänkandet är det väl Obama. Politiskt korrekt har han spelat ut ras-kortet och anklagat Bush för orkanen Katrina i New Orleans. Han har också sagt att han har förståelse för raskravaller som dem i Los Angeles för 15 år sedan.

Precis som i Sverige kan man skönja en strategisk allians mellan muslimer och det (social)demokratiska partiet. Obama är ett perfekt lockbete för att få väljare från USA's minoritetsgrupper.

Obama demonstrerar hur korkad den politiska korrektheten är när han säger sig vilja eliminera alla kärnvapen på jorden. Peace in our time. Liksom så många andra svävar han i en utopi utan kontakt med verkligheten. Mer eller mindre socialistiskt känslopjunk. Huvudsaken att man säger sig vara för goda saker, om det får onda konsekvenser spelar mindre roll.

Hör och häpna, Barack Obama ansåg tidigare i år att USA borde anfalla Iran! Men strax ändrade han sig, vilket kanske var tur för honom eftersom det just nu verkar som att Iran inte tänker tillverka några atombomber.

Sydsvenskan , Barack Obama's Nuclear Naivete , Fried Brains , SvD , SvD , Därför önskar Iran atomvapen

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.