19 december 2007

Reinfeldts största problem är snusskattenI de fina regeringssalongerna tycker man att snus ser äckligt ut och skyndar sig att höja snusskatten, gång på gång, nu är det dags igen. Detta uppskattas definitivt inte av de snusande arbetarväljare som "det nya arbetarpartiet" Moderaterna har att tacka för regeringsmakten.

Om statsminister Fredrik Reinfeldt blev pressad skulle han nog begripa det. Men aldrig att han skulle erkänna att den muslimska massinvandringen till Sverige är ett problem. Där är förnekelsen total.

"Det mångkulturella samhället fungerar bättre," påstår han. Alla fakta pekar på motsatsen, i alla fall om man med mångkultur menar islam. "Det är mer spännande." Hånfulla ord till alla brottsoffer.

Idag höll Reinfeldt ett jultal där han pratade om människors rädsla för gatuvåldet. Jag misstänker att det bara var en eftergift åt de moderata kärnväljare som vill ha krafttag mot den ökande kriminaliteten.

1 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Fredrik Reinfeldt is the bravest, finest, most lovable man I ever met. Fredrik Reinfeldt is the bravest, finest, most lovable man I ever met, Fredrik Reinfeldt. . .

Om ni inte tror mig, lyssna på Mats Qviberg i det här inslaget på Axess TV:

länk

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.