06 december 2007

Barnprostituerad: Palme var min kund

Svenskarna har uppenbarligen ännu inte insett vilken demoralisering 1968 års vänstervåg orsakade befolkningen. De kan inte i sin vildaste fantasi föreställa sig att deras upphaussade och avgudade statsminister Olof Palme i sin maktfullkomlighet kunde glömma varje form av allmän moral.

Socialdemokraternas stora idol och ikon är nu en av huvudpersonerna i en svensk prostitutionsskandal, 21 år efter mordet på honom.

"Ja, Palme var min kund. Två gånger, om jag minns rätt," sa Eva Bengtsson, som den gången var 14 år, på ett möte med pressen.

Sannerligen en modig kvinna som vågar kräva upprättelse med det samlade korrumperade politiskt korrekta etablissemanget emot sig.

"Det tycks som om man trampade på två värnlösa unga flickors rätt för att skydda personer i den egna högre klassen," skrev Jan Myrdal i SvD.
Myrdal vill som vanligt få det till att handla om klasskamp. Men flera av dessa bordellkunder tillhörde det parti som anser sig företräda arbetarklassen.

Socialdemokraterna är inte så fläckfria som de vill verka som. Mer om deras historiska bråte HÄR.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Ingenstans hittar jag något om att Olof Palme blivit utpekad; i svenska tidningar det vill säga... Verkar som att medierna är väldigt pigga på att hålla fram att borgerliga politiker som tex Olof Johansson, T Fälldin etc blivit utpekade men inget om Palme... -han som lade locket på...

Knute sa...

Ja i utlandet citeras det friskt:

"Ja, Palme var min kund. Två gånger, om jag minns rätt."

Synd att hon inte fyllt 15, då kanske det gått att rädda hans äreminne.

Anonym sa...

Synd? Varför det?

Anonym sa...

Vad finns det att rädda angående Palmes eftermäle? Enligt mig så förstörde Palme Sverige.

Knute sa...

Palme som bordellkund kanske kan bli början till en omvärdering av hans övriga gärning. Han var ju någon slags banérförare för 68-generationen som fördärvat så mycket.

Knute sa...

Historien har fået yderligere næring gennem en ny film, “Callgirl”.

Jeg tror det er bedst, at Olof Palmes søn lader sagen ligge....

http://spydet.blogspot.se/2012/10/visse-ting-har-bedst-af-at-blive-fortiet.html

Knute sa...

En film som gör något så ovanligt som kritiserar vänstern för hyckleri

"Det är lite löjligt att det diskuteras om filmen utgör ärekränkning av Olof Palme, eftersom en karaktär i detta fiktiva drama skulle kunna vara Palme. I Hollywood produceras ju hela tiden filmer och TV-serier där Vita huset är inblandat i allsköns skumraskaffärer. Tänk om amerikanska presidenter skulle stämma för ärekränkning varje gång de utmålas i dålig dager! Då skulle politiken ständigt ligga i tvist med underhållningsbranschen. Talet om Palme-stämning visar vilken liten, provinsiell och inskränkt del av västvärlden som svenskt kulturliv faktiskt är."

http://erixon.com/blogg/2012/11/call-girl-bast-sedan-mannen-pa-taket/

Knute sa...

Statsminister Fredrik Reinfeldt återfinns i en prostituerad kvinnas kundregister. Realisten.se kan avslöja att detta framkom i samband med att en kopplerihärva nystades upp förra året där bland annat en moderat politiker senare dömdes. Av oklar anledning valde polisen, åtminstone officiellt, att inte gå vidare med utredningen om varför Fredrik Reinfeldts namn fanns i kvinnans anteckningsbok bland övriga kunder.

http://www.realisten.se/2012/12/03/fredrik-reinfeldt-i-prostituerads-kundregister/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.