15 december 2007

De bär en stor del av skulden

En mycket omtyckt universitetslektor i Örebro, Fuat Deniz, blev tisdag 11/12 i skymningen mördad utanför universitetets gymnastiksal. Han fick på muhammedanskt vis halsens blodåder avskuren. Fastän ett par studenter kom störtande på hans rop om hjälp, lyckades de inte få stopp på blodströmmen. Mördaren försvann.Lärarens försyndelse var att han var assyrier av födsel och kristen, forskade i assyriers och syrianers historia och var mycket engagerad i hur minoriteter har det i de islamiska länderna.

Nu är de där allesamman: Sveriges massmedier, radio, TV, DN, Svenska Dagbladet, Dagen, Kyrkans Tidning etc. etc. etc. och politikerna...

Gud vet, om de någonsin inser att de har en god del av skulden för den olyckliga utvecklingen med den politik de för!

POSTAD AV GERTRUD

Tillägg av KNUTE:

När man talar om invandring från länder utanför Europa finns det anledning att skilja mellan muslimer och icke-muslimer. De senare brukar överge sin klan- och hederskultur efter ett par generationer, men det sker inte med muslimerna som hålls i strama tyglar av sin religion. Jag har träffat assyrier som varit lyckligt medvetna om att deras kristna religion inte lägger några hinder i vägen för att de skulle anpassa sig och bli svenskar.

Islamisk terrorism är inte en bluff men det verkar som makthavare inom forskning, politik och media tror det. Islamiseringen av Europa skulle inte inträffat utan aktiv medverkan av Europas ledare.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Det är inte bara i muslimska länder kristna förföljs. Detta hände i Sverige.

Anonym sa...

Såg att många fler lärare på den institutionen nu mordhotats. Är detta den muslimska omvandlingen av Sverige som vi ser här? Att såna omvandlingar är blodrypande ser vi ju bland annat i Malaysia och på många andra håll där islamisering med politiskt-religiöst muslimskt våld sker.

Vore det inte å sin plats att medierna började skriva om detta?! Alltså inte bara rapportera om händelse i sig -- där man nu konsekvent tycks undvika det muslimska motivet (rakt motsats till hur man gör med brott med kristna motiv) -- utan ge en genuin bakgrund och beskriva motsvarande händelser i länder som håller på att islamiseras.

Fegar medierna av rädsla för våld? Den dag de börjar göra det är vi väl förlorade?

Anonym sa...

så...nu får det vara slut på spekulationerna om att muslimer ska ha döda Fuat....uppenbarligen är kristna kapabla att mörda varandra dem med.,,,allt det skitsnack i människor har skrivit om muslimer kommer förmodligen aldrig att upphöra. För uppenbarligen är det nånting i den västerländska sättet som går ut på att se ner på andra kulturer ohc se faror hos dem, européer har mördat afrikaner, indianer, abroginer, asiater, JUDAR och nu är det väl än en gång muslimernas tur, ändå så ser ni er själva om ocksyldiga, som Jesus folk. det är nånting allvarligt fel med eran ras.

Knute sa...

Ras? Är du rasist anonym? Religionstillhörighet är väl ingen ras. Eller är det så att du anser att icke-muslimer är mindre värda? I så fall är du ett slags rasist.

Angående mordet så kanske du har rätt i att det inte var ett politiskt mord, tiden får utvisa hur det ligger till. Hur det än är i detta enskilda fall, kan du inte förneka att kristna förföljs i Mellanöstern.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.