15 december 2007

Skottland

Enligt en undersökning gjord av "The Attitudes to Discrimination in Scotland" har man kommit fram till att antalet människor i Skottland som har en diskriminerande syn på muslimer har ökar under de senaste tre åren, delvis till följd av bombattacken i London.

Hälften av befolkningen i Skottland ser muslimer som ett kulturellt hot och att
ökningen av antalet muslimer i landet kommer att förändra landets identitet.

Man säger att Skottland bör ta emot 20,000 immigranter varje år för att förhindra en ekonomisk kollaps under de närmaste 30 åren.

"Trots regeringens kampanj att bekämpa rasism fortsätter en hårdnackad grupp människor att tycka att fördomar är acceptabla."


Rapporten skyller attityden på den internationella situationen, terroristattackerna 9/11 och 7/7, krigen i Irak och Afghanistan vilket har skapat en föreställning om Väst vs. Islam.

Låt oss titta på skottarnas påstådda rasism.

Enbart 4 procent av befolkningen är avogt inställd till om en lärare är asiat medan 21 procent inte skulle tycka om att deras barn har en muslimsk lärare.
Man säger också att "färgade" är mycket mer accepterade numera och att fördomarna riktar sig nu mot människor på grund av deras tro och hur den tron försöker förändra samhället.

Det kanske är så att man har fog för sina så kallade fördomar och fobier? Att det är ren självbevarelsedrift?

Människor håller på att vakna upp och se att Islam inte enbart är en religion utan ett samhällssystem. Våra protester har inget att göra med vare sig ras eller religion.
Vi tycker om våra länder så som de är men vi skulle inte ha något emot att gå tillbaka 10-15 år till en tid med mindre kriminalitet.
Att ändra våra länder för att likna något land på en annan kontinent är moraliskt fel. Vi har alla sett de livsfarliga aktioner som följer det radikala Islam och det är inte fördomsfullt att försöka skydda sig från det.

Det är skrämmande att se hur Islam vinner mark över hela Europa och USA och det ligger i människans natur att försöka skydda sin familjs framtid.
Det är naturkraften som drev människor under de båda världskrigen; att vara beredd att offra sitt eget liv för att skydda och bevara familjen hemma.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.