12 december 2007

EU: höjda klimatskatter och ökad invandring


I morgon undertecknas EU-fördraget i Lissabon. Inga folkomröstningar har hållits trots att det folkliga motståndet är mycket stort, med andra ord en diskret statskupp över medborgarnas huvuden. Eftersom de små ländernas vetorätt försvinner kan EU hädanefter köra över dem.

Febrilt försöker EU-eliten motivera vad som skulle vara så bra med det här fördraget. Senaste hjärnspöket är att det skulle vara bra för miljön. Det ska bli lättare att införa skatter och avgifter på koldioxid. Underbart, miljön kommer knappast att bli bättre men EU mer socialistiskt. Vi blir fattigare och politikerna får mer pengar att muta oss med. Den svenska modellen i stor skala.

Ett annat motiv för fördraget är att det skapar en human invandringspolitik. En omskrivning för att medlemsländerna ska tvingas på invandrare från Nordafrika och Mellanöstern, något politrukerna utan att fråga om lov förbundit sig att göra i den så kallade Barcelonaprocessen, även kallat Eurabia, som något förenklat går ut på olja mot invandring.

EU:s ekonomiska politik blir alltmer planekonomisk. Klimatpolitiken är hycklande och baseras inte på vetenskap utan på behovet av skattepengar, inte minst för att finansiera massinvandringen av outbildad och okvalificerad arbetskraft.

Den nya centraliserade utrikespolitiken innebär också stora risker för snabba beslut som vi inte har en chans att påverka.

Ceremoni före förnuft , Kosovo rivstart för ny utrikespolitik , Samåkning till Lissabon , Bild: Hodja, som skriver: "Belgien har ingen laglig regering. Men skriva under EU-traktaten kan man i alla fall! Ruttenheten breder sig."

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Der er tale om et omfattende statskup.
Nu er det op til de europæiske folk at bekæmpe deres magtsyge politikere.

falkeøje

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.