12 december 2007

Expo lobbar för islamofascism


Demonstration i Örebro mot Lars Vilks Muhammedhund.
Al-Qaida har utfäst en belöning till den som mördar konstnären.

Detta är crazy. En organisation som heter Expo har fått för sig att katalogisera "islamofobiska" bloggar. Va!? Det är skymfande att påstå att den berättigade rädsla som islam framkallar skulle vara en fobi.

Expo motarbetar systematiskt yttrandefriheten men hålls under armarna av etablissemanget. Statsfinansierade till råga på allt. Skandalöst!

Stiftelsen Expo fick i år utmärkelsen Torgny Segerstedts Frihetspenna. Torgny Segerstedt, som avled 1945, var religionsforskare och publicist och gjorde sig känd för sitt motstånd mot nazismen. Han skulle vända sig i sin grav om han visste hur hans namn missbrukas.

På 1990-talet ägnade sig Expo åt att kartlägga nazismen, men tydligen är det brist på nazister och arbetsuppgifter eftersom de ger sig på oskyldiga bloggare som försöker motarbeta totalitära läror, varav islamofascismen är en av de värsta. Winston Churchill sa att framtidens fascister kommer att kalla sig antifascister. Statliga tankekontrollbyrån Expo är ett praktexempel på detta. Strider inte åsiktsregistrering mot grundlagen?

Expo Säfflemannen , Snaphanen , Nils Dacke

Expos nära allierade ANTIFA/AFA (samma sak) hyllar mord och sadism helt öppet och vill ha fler mord. Banderollen syftar på ett bestialiskt mord på en ung pojke i södra Stockholm för ett par år sedan.
Befria media, Salem

10 Kommentarer:

TF sa...

Har ni någon länk till relevant Expoartikel?

Knute sa...

http://expo.se/www/download/expo-4-07-kriget-mot-islam.pdf

Anonym sa...

EXPO = statsunderstödda drönare..

Berit sa...

Tog mig just en titt på länken, en pdf-fle. Expo påstår att vi säger att självmordsbombarna i Irak är muslimer. Undrar om de kan ange ett tillfälle där en självmordsbombare INTE varit muslim?

From Sweden with Grief sa...

Jag beklagar att man är så enögd på Expo och har rätten att vara de enda som får använda sig av generaliseringar för att belysa fenomen i vårt svenska samhälle. Jag blir bedrövad över att det lidande jag och mina barn drabbats av då deras skolgång raserades av invandrade barns aggressivitet och våld kallas rasism då vi vill tala om det. Vi kvinnor som möter dessa misshandlade muslimska kvinnorna och barnen och får slita för deras rättsäkerhet utan ett öre betalt, då är vi rasister, eller?
Vi som fasar för att sharialagarna ska komma att finnas med i den svenska lagstiftningen då rättsäkerheten redan är skör för kvinnor och barn som det är, då är vi rasister. De muslimska kvinnorna som ringer och vädjar om stöd, de förbannar oss för att vi inte arbetar mer mot denna lagens inofficiella funktion som den har i Sverige, men då vi lyfter upp detta i ljuset, då är vi rasister. Jag blir så förbannad och less på detta att jag undrar hur mycket jag ska orka. Jag och mina kollegor som sliter dag efter dag med utsatta kvinnor och barn, inklusive invandrade kvinnor och barn. Trampa på oss bara, otäcka rasistersom vi är. Vi lyssnar nämligen på de redan utsatta och försöker stöda och hjälpa, men vad för stöd får vi? Ett hån rakt i ansiktet och förakt.
Nej, Knute, sluta inte att skriva dina inlägg, du är ett stöd i detta och jag måste säga att jag sörjer att det är rasism att tala idag!

Varjager sa...

Expo, visar som alltid var de står.
Mångkulturens stormtrupper. Enda skillnaden i dag är att folk inte är så rädda för dem längre.

Jean Moulin sa...

"Stiftelsen Expo är en privat forskningsstiftelse som grundades 1995 i syfte att studera och kartlägga antidemokratiska, högerextrema och rasistiska tendenser i samhället. Verksamheten bedrivs på ideell grund. Stiftelsens plattform värnar demokrati och yttrandefrihet mot rasistiska, högerextrema, antisemitiska och totalitära tendenser i samhället."

Expo

Vad jag undrar är varför man inte i beskrivningen ovan nämnar vänsterextremismen? Är den inte lika totalitär som högerextremismen? Och varför inte ett ord om
islamism?

Det är märkligt att inte Expo har ett enda kritiskt ord mot Islam som religion eller mot de djupt antidemokratiska värderingar som finns i muslimska länder och bland muslimska invandrare.

Expo skulle kunna öka sin trovärdighet som kritiker av "islamofobi" om man själv tog avstånd från mycket negativt i mainstream-Islam. T ex kvinnosyn, hederskultur, etc.

Knute sa...

Tack för ditt stöd Ultra. Jag måste säga att jag beundrar dig, dina insikter verkar vara ljusår närmare verkligheten än Expo och andra PK-töntar.

Knute sa...

För att visa att jag inte lider av en "fobi" utan hyser en berättigad rädsla för islam vill jag berätta att enligt Koranen har anhängarna av denna sataniska perversa sexfixerade dödskult en "gudagiven" rätt att våldta annorlunda troende kvinnor (Koranen 4:24). Muslimerna har samma våldtäktsman som förebild överallt.

Våldtäktsfesten är med andra ord helt enkelt global och MUSLIMSK.

AntiJihad Norge

Knute sa...

Expo är medskyldig till att unga tjejer blir våldtagna. Expo och media inbillar dem att det fortfarande är tryggt att gå ute ensam om natten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.