13 december 2007

Rivstart för farlig utrikespolitik


Obehagligt foto: en albansk muslimsk yngling använder sin mobiltelefon för att ta en bild av sin vän som urinerar i porten till Sankt Georgs kyrka i staden Prizren i södra Kosovo, måndagen den 22 mars 2004.

Nu har Europas regeringschefer undertecknat Lissabonfördraget, och knappt hade bläcket torkat förrän EU började använda sin nya diktatoriska makt.

Med hjälp av den nya konstitutionen kan EU köra över alla tvivlande röster och erkänna Kosovo som självständig stat, något som framtiden kommer att ångra om det visar sig att landet blir en bas för islamisk terror i Europa. Redan tvättar al-Qaida heroinpengar från Aghanistan i Kosovos centralbank.

Ett medlemsskap för Turkiet kan också tvingas fram. Ett av otaliga exempel på det olämpliga i detta är mordet en kristen assyrisk universitetslärare i Örebro. Han intresserade sig för kristna minoriteter i Turkiet.

Med Turkiet som medlem kommer islamiseringen av Europa att gå snabbt, om det inte rentav inbryter inbördeskrig eller EU måste införa diktatur modell Sovjet. Det senare är fullt möjligt enligt konstitutionen.

Den före detta sovjetiske Gulagfången Vladimir Bukovsky försöker varna Europas folk för att EU är på väg att bli en polisstat efter sovjetiskt mönster. Europol motsvarar KGB, Europaparlamentet motsvarar Högsta Sovjet, Kommissionen motsvarar Politbyrån.

"Kommissionen har nu 25 medlemmar och Politbyrån hade vanligen 13 eller 15 medlemmar. Bortsett från det är de precis likadana, inte redovisningsskyldiga för någon, inte direktvalda av någon alls. När man ser all denna bisarra aktivitet i Europaunionen med dess 80 000 sidor av föreskrifter, liknar det Gosplan. Vi brukade ha en organisation som planerade allting i ekonomin, till sista muttern och skruven, fem år i förväg. Exakt samma sak händer i EU. När man ser på EU’s korruption är det exakt samma sorts korruption som i Sovjet, den går från toppen till botten snarare än från botten till toppen."

* * *
Serbien inkallar unga män från den ungerska minoriteten och skickar till Kosovos gräns. Likadant gjorde man sist det begav sig, man använde den ena minoriteten för att bekämpa den andra. Provinsen Vojvodina hörde i 1000 år till Ungern men serberna lyckades tillskansa sig den efter första världskriget. Om serberna använder historiska skäl för att Kosovo hör till Serbien borde de logiskt sett återlämna Vojvodina till Ungern.

En hård nöt att knäcka: Kosovo bör inte få självständighet men bör heller inte höra till Serbien.
. . . . . . . . . . . . .
Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship , Kosovo rivstart för ny utrikespolitik , Sarkozy hotar harmonin i EU , Kosovo en resa till framtiden , De tappra 700 , Skåning åtalad för häxeri , EU: höjda klimatskatter och ökad invandring , Foto: Kosovo News

4 Kommentarer:

Varjager sa...

Det går fort nu att införa diktaturen i EU. Det är antagligen därför de vill ha in islamisterna. Så de kan användas som vakter mot resten.

Zymba sa...

Jag vill skriva om Kosovas fråga och hur Sveriges utrikesminister Karl Bild behandlar, jag tycker inte korrekt. Han säger en sak gör ett annat. När det gällde REpublika Serpska han vari kreator men för Kosovo vågar inte som Anna Lind reagera till rusk diplomati!

Knute sa...

Kosovo-idén är framadministrerad av riksolyckan Carl Bildt, skriver
Kurt Lundgren

Anonym sa...

Först Lissabon och sedan Bali - vi lever sannerligen i ett dårarnas paradis! "Upp flyga orden, tanken stilla står. Ord utan tanke aldrig himlen når (Hamlet)". Dags för en total omstart med målet att skapa ett medborgarnas samhälle i kontrast till dagens byråkraternas och politikernas. Börja i Västeuropa - gärna med Schweitz som idémodell.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.