06 december 2007

Folksjukdomen


En tbc-smittad städerska gick runt på sjukhuset i Lund i flera månader och hostade och smittade tusentals patienter. Hur kom det sig att ingen kom sig för att fråga henne hur hon mådde och att det inte var lämpligt att hon arbetade när hon var sjuk.

Den svenska finkänsligheten är en förklaring. Folk är hämmade och vågar inte ta initiativ. Vågar inte hälsa på varandra i hissar. Vågar inte ens använda blinkers när de gör omkörningar.

En annan förklaring är socialismen som har tagit från människor deras personliga ansvar. Samhället har ansvaret men samhället är alla och i praktiken ingen.

En tredje förklaring är att alla ska tycka likadant, allt ska utredas och stötas och blötas i oändlighet, men eftersom det inte går att uppnå konsensus tas inga beslut.

Ett förfärande exempel är den galopperande ökningen av kriminaliteten på grund av den stora invandringen, inga sammanträden och utredningar kommer att stoppa den på länge än, inte med den ansvarslösa mentalitet som råder från hög till låg, de flesta verkar likgiltiga för vad som händer, det är bara något på tv, det gäller inte mig.

Som det nu är, så är det inte tbc som är folksjukdomen utan mentaliteten.

Varför slutade man vaccinera mot tbc? Och varför börjar man inte igen, nu när invandringen från tbc-drabbade länder är så stor?

Varför inga obligatoriska provtagningar för tbc på invandrare och flyktingar som kommer till vårt land?


Inte nog med att vi har fått tbc via folkvandringen, även malaria börjar bli vanligt. Nu har CO2-fantasterna kommit på att det beror på ett ändrat klimat. "Malaria skulle ha blivit mer utbredd på norra halvklotet som följd av CO2-dagordningens falska logik. Sanningen är att malaria inte är och aldrig har varit begränsad till tropiska områden. Till exempel Ryssland och Sibirien har alltid varit utsatt för malariasjukdomen," skriver Sonia på bloggen Danmark.

Aids är en annan import. Men för att hålla mig till ämnet, tbc:


Smittskyddsinstitutet

"Tuberkulosen har sedan stenåldern tills idag skördat miljarder dödsoffer och orsakat ett namnlöst mänskligt lidande. Om en enskild mikroorganism skulle utnämnas till bakteriernas konung skulle Mycobacterium tuberculosis vara värdig titeln. Fortfarande dödar den 3 miljoner människor per år och 10 miljoner insjuknar i tbc, samtidigt som 2 miljarder bär på symtomlös infektion."
TBC : dödsängelns budbärare

Sydsvenskan , Sydsvenskan , Kristianstadsbladet

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Intressant att du tar upp detta med den svenska mentaliteten. Funnit samma tendenser som du nämner. Ingen reagerar, ingen törs, man hukar sig.

Knute sa...

Folk är likgiltiga och bär skygglappar och det vet de elaka kulturberikarna. På väg till skolan mitt i morgonrusningen i Malmö blev en 14-årig flicka gruppvåldtagen.

http://sydsvenskan.se/malmo/article285275.ece

Joern sa...

Tuberkulose og andre epidemier trives gevaldigt med mass-immigrationen:
http://danmark.wordpress.com/2007/12/06/fri-folkevandring-skaber-en-syg-verden/

Vi har i tillæg masser af dokumentation for multiresistente tuberkulose-typer i fremmarch:
http://danmark.wordpress.com/2006/10/10/multi-resistente-tuberkulose-typer-i-fremmarch-igennem-flere-aar/

TUBERKULOSE
LUNGE-TUBERKULOSE breder sig i Danmark. Ifølge Lungemedicinsk Afd., Bispebjerg Hospital, er smittekilden især unge udlændinge. I Københavnsområdet er TB-forekomsten 300 % af landsgennemsnittet. TB-forekomsten blandt udlændinge i Danmark er 15-20 gange over danskernes. Siden 1988 er TB-forekomsten blandt udlændinge i Danmark tredoblet.

Kilder: TV-Avisen marts 1994;
TV2/Lorry marts 1994;

Søndagsavisen/Weekend 27-3-1994
TB-forekomsten i Danmark er på ét år steget med 25 %. Kilde:

Lungemedicinsk Afdeling,
Bispebjerg Hospital / TV2/Lorry 7-2-1995
Stadig flere TB-tilfælde er af den uhelbredelige multi-resistente type.
Kilde: WHO /Jyllands-Posten 11-3-1996

Antallet af tilfælde i Afrika er vokset med 300%
DR-teksttv 1. april 2005

http://www.lilliput-information.com/udta.html
——————————————————————————
Indvandringen er en tidsindstillet
bombe under Vesteuropas folk.
ILO-Information, april 1990

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.