06 december 2007

Homo-bråket i NorgeFrågan om islam och homosexualitet har hettat till i Norge. Vid ett möte med hbt-organisationen Skeivt Forum i början av november vägrade den socialdemokratiske politikern Asghar Ali ta avstånd från dödsstraff för homosexualitet, skriver Qx.se.

Även norska Islamisk Råd vägrar ge svar på frågan om vad de tycker om dödsstraff för homosexuella. Islamsk Råd påstår sig representera 60 000 muslimer, och det erhåller 500 000 norska kronor i statsbidrag, pengar de borde bli av med eftersom de uppmanar till straffbara handlingar. Men den norska röd-gröna regeringen är ytterst politiskt korrekt och handlingsförlamad, dessutom kom den till makten med knapp marginal, faktiskt var det de muslimska rösterna som avgjorde.

Rådets ordförande har nu bett Europeiska rådet för fatwa att ta ställning till homosexualitet.

- Om rådet säger ja till dödsstraff och därmed säger att det är rätt att använda våld mot homosexuella. Det kommer att få konsekvenser för homosexuella i hela Europa, säger Skeiv Verdens vice ordförande Eirik Roen, och tillägger att man lever i en "spänd situation" och att han fruktar för medlemmarnas liv.

Här ett foto på Islamisk Råds skurkaktiga fysionomier:Tips-tack till L.T. Om dödstraff i Iran: SvD

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Men, om inte sådana uttalanden får alla Norges homosexuella att rösta på Norges Sverigedemokrater, så undrar man ju hur hög deras självbevarelsedrift är???!!! Att folk inte fattar - kombinationen västerlandet+islam fungerar inte, punkt slut!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.