04 december 2007

I Landskrona och Eslöv med...

Via en artikel i Sydsvenskan, om att tusentals kan ha smittats av tuberkulos i Lund, hittade jag till bloggen Brottslighet i Eslöv. Det börjar röra sig bland folket. När de etablerade tidningarna inte gör sitt jobb finns gudskelov Internet. I snart sagt varje stad börjar det dyka det upp bloggar som rapporterar om utlänningars kriminalitet, till exempel Landskroniten.

På tal om Eslöv skrev jag tidigare: Tänk vad trevligt om Sverige hade kunnat erbjuda flyktingarna ett helhjärtat välkomnande och göra som i Kanada där tjänstemännen tar emot de nyanlända vid flygplatserna och skakar hand och säger,"Välkommen hem!"

Som "tack" fick kanadensarna islamiska sharia-lagar. Folk reagerade förstås, men då var det för sent därför att det "politiskt korrekta" etablissemanget redan hade hunnit ändra lagstiftningen.

Om de kanadensiska tjänstemännen som skakar hand, men inte om sharia-lagarna, stod i en artikel om Eslöv i Sydsvenskan. Socialdemokratiska Eslöv välkomnar invandrare och ska nog skaffa jobb åt dem. Något i den stilen. I samma nummer av tidningen kunde man läsa om ett ökänt gäng som sprider skräck i Eslöv. Om nätterna går de runt och letar offer de kan råna och misshandla. Polisstationen är numera obemannad, polisen måste köra hela vägen från Lund. Feststämningen försvinner, den som faktiskt Eslöv haft trots sitt rykte att vara Sveriges tråkigaste stad. För att citera mig själv: Slut på den skojiga lösaktiga livsstilen, för nu har det dykt upp en intolerant religion som hatar sånt.

Ungdomsgäng rånar och misshandlar och våldtar och tycker att de därmed gör sin religiösa plikt. I moskén får de höra att de otrogna inte är mer värda än hundar, och i koranen står ännu värre saker som jag inte orkar citera just nu.

De flesta politiker och journalister har ideologiska skygglappar och vill inte se verkligheten, bara hur den borde vara. De har verkligen förstört enormt mycket genom att lägga lock på debatten. Att Sverige erbjuder skydd åt terrorister är det tyst om i media. Nej inte helt tyst, med jämna mellanrum dyker det upp att någon jihad-krigare är svensk. Svensk står det i tidningen, inte svensk medborgare. Namn får inte nämnas. Hur ska det gå till att hitta vettiga lösningar när det är förbjudet att tänka?

Om folk inte räknar våld som våld, så omkommer de en dag av brist på fruktan, sa den vise Lao Tse som levde för 2500 år sedan. Sverige har haft fred i 200 år. Har så pass många generationer i fred och ro berövat hela nationen förmågan att föreställa sig fara?

Svenskarna är offer för självbedrägeri. Jag vet att det är en dödssynd att generalisera men så verkar det vara.

Mer om kulturberikning i Eslöv här. Grues reflektioner om lokala bloggar här. Gömde 410 dosor snus i kjolen här.

4 Kommentarer:

Grue sa...

Mycket intressant om bloggarna i Eslöv och Landkrona. Bra bloggar, helt klart. Finns det fler i andra städer?

Anonym sa...

Får väl dra till med det där jättetunga motargumentet man brukar få från vänsterhåll:
"jamen så är det INTE..."

Jean Moulin sa...

För Reinfeldt och kompani så är ev dödsfall i multiresistent TBC smällar man får ta, eller som Mona skulle säga, "man måste gilla läget".

Riksgråterskan Mona kan ju alltid gråta en skvätt i tv om något
barn eller vuxen skulle dö i TBC.

För hon och de andra invandringsentusiasterna är de bara ändå "collateral damage"
på vägen till det icke-svenska, icke-europeiska, mång-
kulturella, mer islamska Paradiset.

Men men, det är smällar vi får ta, eftersom majoriteten pappskallar röstar på de här ansvarslösa quislingarna.

Kan man inte rösta på Sd, så kan man åtminstone som jag gjorde innan 2006 röstskolka eller rösta blankt för att visa sitt missnöje.

Jean Moulin sa...

Grammatisk rättelse: "För henne" inte "för hon" skulle varit grammatiskt riktigare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.