26 december 2007

Imamens dotter


En upprörande berättelse från ett England som snart inte går att känna igen:

En dotter till en brittisk imam rymde hemifrån som 16-årig efter att ha hört sin far organisera hennes arrangerade äktenskap.

En religiös seminarielärare tog sig an henne, och hon beslutade sig för att konvertera till den kristna tron.

Hennes far ankom till hennes hem med 40 män och hotade med att döda henne för att förråda islam.

"Jag såg min onkel och omkring 40 män komma stormande uppför gatan med yxor, hammare, knivar och påkar," sa hon.

"Min far ropade genom brevinkastet: 'Jag dödar dig,' medan de andra hamrade på fönstren och bankade på dörren.

"De ropade, 'Vi dödar dig,' och 'Förrädare.'

"Det var förfärande. Jag var övertygad om att jag skulle dö, men oväsendet upphörde plötsligt efter omkring 10 minuter och männen försvann plötsligt."

Fadern är varken arresterad eller förhörd av polisen. Flickan hotas ständigt och måste ofta byta bostad, ofta med bara ett par minuters varsel.

Beklämmande. Även i Sverige händer sånt här. Resurserna räcker helt enkelt inte till för att göra alla invandrande muslimer till laglydiga medborgare, och förklara att i det här landet får män inte slå sina fruar och barn, än mindre mörda dem. Hur många socialarbetare som helst skulle behövas som motvikt till imamernas utläggning av Koranens obarmhärtiga budskap.

Det är tillåtet för en kristen att bli muslim, men inte det omvända. Religionsfriheten missbrukas av islamisterna. Imamer utövar ett yrke som står i strid med grundlagen. En imam är både präst, domare, och verkställare av straffet, allt i samma person.

När man kritiserar islam får man ofta höra att de flesta muslimer är demokratiska och laglydiga. Må så vara, men det finns många extremister också. En brittisk undersökning visar att 36 procent av brittiska muslimer mellan 16 och 24 tycker att den som konverterar till en annan religion ska straffas med döden. Därför är det självbedrägeri att vifta bort varningar för islam.

En imam fick frågan om han kunde tänka sig att hans döttrar skulle gifta sig men en icke-muslim. Han skakade på huvudet och sa att med hans uppfostran av dem skulle de aldrig komma på tanken.

Islams tankekontroll är effektiv. Men vem vet vad som rör sig i en ung kvinnas hjärta?

Tack till Religionyt för tipset ; Dhimmi Watch ; Daily Mail

Imamerna måste motarbetas. De predikar att västerländska flickor inte förtjänar respekt. Den som inte har tillräckligt med tyg på sig får skylla sig själv om hon våldtas. En dansk imam förklarade att det är mindre allvarligt att våldta en dansk flicka än en muslimsk flicka, eftersom de danska flickorna inte är jungfrur. En social bomb hotar.

Våldsbrotten mot kvinnor ökar i Sverige. Fram till den 1 december i år hade antalet anmälda våldtäkter ökat med elva procent. Klen tröst att det är värre i Norge. Varje år fördubblas antalet våldtäkter i Oslo. Antalet är 6 gånger högre per capita än i New York City.

Sydsvenskan ; Brussels Journal ;
Ökad invandring = ökad brottslighet

7 Kommentarer:

BefriaMedia sa...

Jg har ocksa funderat pa hur manga socialarbetare det kravs for att motverka en hatisk fredagspredikan i en moskee. Uppgiften ar nog hopplos och dari ligger faran.

Jean Moulin sa...

Jag fruktar att vi är på väg mot en balkanisering av hela Västeuropa.

Beroende på förnekelse av sambandet mellan integration som gått i stå och invandringens storlek.

Därav de förfärliga följderna.

"Skulle du acceptera att Pinar gifte sig med en svensk?

- Om det var riktig riktig kärlek. Men i så fall fick han konvertera till islam. Jag vill inte att hon gifter sig med en kristen."
Mitt Sverige

Antagligen beror de brittiska myndigheternas passivitet på rädsla för att röra upp vågor.

Man har tagit sig vatten över huvudet.

Samtidigt är det ju uteslutet att det skulle bero på bristande insikt om de följder vi nu bevittnar.

Här ett axplock om de brittiska problemen:

This is London

This is London

"Muslims-only"

En apartheid-tendens är förnimbar bland en stor andel muslimska invandrare. Frågan är bara hur stor?
Man vill inte ha med icke-muslimer att göra.

Minns att jag läste att Josef Kurdman klagade på att hans far och dennes gelikar i Sverige inte vill beblanda sig med svenskar. Det är inte den här artikeln men den är ändå läsvärd.

Åke Carlbom som bodde i Rosengård i studiesyfte hävdade för några år sedan att
"snart bor alla i etniska enklaver"
.

Vi bör dock inte måla upp en bild av att icke-muslimsk massinvandring från tredje världen vore acceptabel. Förvisso hade buddistisk massinvandring av samma omfattning som den muslimska antagligen inte lett till samma problem, men den hade inte varit önskvärd ändå. Massinvandring är aldrig av godo.

En annan tanke: Fredrik Reinfeldts tal om det ursvenska är barbariskt. Skulle han kalla den här imamens uppträdande barbariskt, eller är det bara något som man kan säga om sitt eget folks "urkultur"? Vore förresten intressant med en föreläsning av Reinfeldt om vad han avser med "urkultur".

Anonym sa...

Den här artikeln är så dum att jag nästan inte kan tro att någon har skrivit den!

Först och främst JAA sådana förskräkliga saker händer, AND GUESS WHAT? det händer ÖVERALLT and another thing..ni skyller allt på muslimer...ni drar alla över en kam
ni vet ingenting om islam o kritiserar Islam så mycket även om era anklagelser kommer ifrån handlingar från muslimer!

Det är som om jag skulle säga att alla kristna är nazister och hatar judar osv p.g.a det hitler gjorde...hmmm jag kanske ska vara rädd för ALLA KRISTNA trots allt så hete hitlers kampanj hete positiv kristendom så det är ju helt normalt att jag är rädda för kristna...pleaseee
JA MUSLIMER DÖDAR JA KRISTNA DÖDAR JA JUDAR DÖDAR
få in det i era huvud det har inte med RELIGIONEN
Respektera andras religioner och innan ni kritiserar Islam läs koranen det finns svensk översättning "koranens budskap" dock så är det inte den fullaste översättningen om man vill veta vad Allah har sagt exakt exakt så måste man vända sig till koranen på arabiska.

O det andra dumma grejen är ni som komentera..fine jag respekterar era åsikter det gör jag verkligen

men snälla haha så fort man pratar om invandring så menar man MUSLIMER news flash det ALLA invandrare är inte muslimer..

ehmm "befriamedia" vaddå hur manga socialarbetare det kravs for att motverka en hatisk fredagspredikan i en moskee. Uppgiften ar nog hopplos och dari ligger faran.
What???? har du varit nångon i mosken under fredagen..I dont think so för då skulle du veta vad som säg dära..istället för att "en hatiskt fredagspredikan"
Fredagsbönen handlar om EN SAK...att be till allah med sina muslimska bröder o systrar- att känna gemenskapen m.m när det gäller predikan SJÄLKLART FINNS DEN!! daaaaaaaah? vad tror du de predikar om? om hur vi ska spränga kyrkan eller synagoogen? yeah right!..de som predikar, predikar om ALLAH, engång till ALLAH..det allah har sagt i koranen om profetens sunnah, om zakat (almosan)

din komentar..i andra ord du skämmer ut dig själv på brist av kunskap.
vet du vad gå till mosken på en fredag..de kommer ta emot dig med öppna armar..o sätt dig o kolla hur moskenen är under hela fredagen kolla om vad de predikar om sen så förhoppnings viss så ändrar ditt sätt att se på fredagspredikan.

Anledningen till att jag skriver på ett hmm hur ska jag säga fientligt sätt är p.g.a att jag är TRÖTT, trött på att såna som ni hoppar på min religion utan att äns ha kunskap om den..där med som ber jag om ursäkt och hoppas att ni förstår varför jag blir uppröd..det är inte roligt att bli betraktad som terrorist p.g.a vad flera människor har gjort som inte har med islam o göra.

Knute sa...

Anonym, jag begriper inte varför du till varje pris ska försvara alla islams avarter. Det har väl inte med dig att göra, du är antagligen en snäll människa, varför blir du då så upprörd om man kritiserar imamer? Din identifikation med din religion verkar vara så stark att du känner dig kränkt när man skriver om sådant som bevisligen händer. Se verkligheten och var inte så känslomässig.

BefriaMedia sa...

Anonym,
Jag marker att du vet valdigt lite om varlden. I tex Iran ( och de flesta andra lander) sa predikas det hat i moskeerna. Varje fredag kan du lyssna pa moten efter predikan hur folkmassorna skriker dod at usa och dod at andra de inte gillar.

Du kan ju fraga dej varfor 99.9% av alla terror attacker i varlden utfors av muslimer. Du kanske inte bryr dej om muslimer men vi som vill ha fred pa jorden bryr oss om att 90% av alla som dodas av muslimska terror attacker ar muslimer. Vi tycker synd om dom.

Begas dessa terrordad for att det predikas karlek och tolerans i moskeer? Nej knappast, hat, hot, tvang och forbud ar vad islam star for. Metoderna ar hedersmord, bomber, hot, kulor och blod.

Ala muslimer ar inte terrorister, men nastan alla terrorister ar muslimer. Varfor?

Betyder det att Islam ar en fredlig religion? Nej, islam ar en mordisk, en satanisk religion, darfor sitter fragan kvar, hur manga socialarbetare kravs det for att motverka en hatfylld fredagspredikan?

For den som vill veta mer om Islam, studera deras egen text;

http://skafferigodis.blogspot.com/

Carolinka sa...

En brittisk undersökning visar att 36 procent av brittiska muslimer mellan 16 och 24 tycker att den som konverterar till en annan religion ska straffas med döden.

Undrar var du hittat den undersökningen..

Knute sa...

Caroline, uppgiften kommer från Daily Mail som jag länkade till, slutet av artikeln.
Mvh Knute

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=500087

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.