18 december 2007

Islamisk konferens

Det kom en lång kommentar till bloggen från en kvinna som tycker att vi har fördomar om muslimer och tror att vi hatar muslimer.

Hon har uppenbarligen inte förstått, trots att hennes svenska är perfekt, att det vi vänder oss emot är den krypande islamiseringen av Västvärlden, det våld vi ser i muslimska länder mot framför allt kvinnor; det absoluta hat som visas mot en kvinna som ger en teddybjörn ett olämpligt namn samtidigt som det anses alldeles riktigt att ge samma namn till självmordsbombare som utan urskillnad dödar så många de kan.

Vi rapporterar om könsstympning, barnäktenskap, dödshot mot tecknare, halshuggningar av homosexuella och krav om sharia-lagar.
Kallar man detta att ha förutfattade meningar om islam eller att man missförstår, blundar man för verkligheten.

The "Organization of the Islamic Conference" hade nyligen möte. Utrikesministrar från de länder som är medlemmar ansåg att de behövde bestämma sig för vad det värsta terroristhotet i världen är idag och.......
Dessa muslimska ledare anser att det värsta terror-hotet i dag är Islamofobi!

Islamofobi är terrorism! Det är det "avsiktliga förtalet av islam och diskriminering och intolerans av muslimer"
Det är verkligen skrämmande.

Om man säger något nedvärderande som tex att man betvivlar att Islam är fredens religion...det är terrorism! Om jag visar intolerans mot de människor som skriker att de vill döda mig och mina landsmän så är det terrorism?
Ministrarna informerade oss om "att likställa terrorister och extremister med islam på ett generaliserande sätt är oacceptabelt"

Det är klart att det finns undantag, men jag kan inte dra mig till minnes att jag hört talas om någon terrorist som inte var muslim. Att ignorera det kan vara rent livsfarligt.

Därmed vill jag verkligen understryka att jag inte alls tror att alla muslimer är terrorister.

Så länge extrema, våldsamma, islamiska fundamentalister fortsätter att terrorisera världen kommer rädslan för islam att finnas och ni fridsamma muslimer som känner er misstänkliggjorda bör rikta er kritik mot dem det anbelangar.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är förtås fullt möjligt att inte alla muslimer är terrorister, men det är inte bevisat, och det vore extremt oförsiktigt att ta det för givet.

Anonym sa...

Ja, du har rätt. Det är nog sannolikt så att varenda en av muslimerna i hela världen är en förtäckt terrorist som bara väntar på att göra illdåd.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.