22 december 2007

Islamiskt religiöst vansinne


Kvinnor som inte bär muslimsk huvudduk bör slås ihjäl, säger en representant för Irans högste andlige ledare.

– Jag förstår inte att dessa kvinnor som inte respekterar hijabben fortfarande är i liv 28 år efter den islamiska republikens födelse.

– Dessa kvinnor samt deras män och fäder måste dö, sa Hassani, som representerar det iranska andliga överhuvudet Ayatollah Khamenei i östra Azerbaijan/Azerbajdzjan.

Danmark har fått en ny integrationsminister, Birthe Rønn Hornbech, som åberopar "trosgemenskap" med den islamiska världen som ett argument för slöjan. Hon har sagt att hon har talat med "flera unga kvinnor", som säger att de går med slöjan av egen fri vilja.

Fri vilja? När imamerna säger att en muslimsk kvinna som inte är påbyltad en massa tyg är ett lovligt våldtäktsoffer?

Trosgemenskap, tack ska du ha, betyder det att en galen iman i Mellanöstern har rätt i att de måste dö?

Småflickor blir hjärntvättade att de är mindre värda. Man skrämmer dem till underkastelse genom att tvinga på dem huvudduken. Det är för trist att en minister i en rättstat inte kan stå upp för barnens rättigheter.


På tal om Ayatolla Khamenei, Irans högste ledare, så har han meddelat att Europa ska bli en muslimsk kontinent om ett dussintal år.

Polemiken, ReligionNewsBlog, Kvinder for frihed, AdnKronosInternational

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.