20 december 2007

Löpsedel i Kvällsposten


Löpsedel i Kvällsposten:

Göran Skytte påkörd – fick sitt knä krossat. Räddades av Jesus.

Är det inte hånfullt både mot Göran Skytte och mot Jesus? Tyckte jag när jag läste löpsedeln. Den stackars Skytte är förmodligen troende kristen och hade tackat Jesus för sin mirakulösa räddning. De vänstertalibanska rubriksättarna var förstås inte sena att slå till.

Men jag hade misstagit mig. Löpsedeln var bokstavligen sann:

Skytte hade haft några böcker om Jesus i sin ryggsäck som skyddat hans huvud när han slog i gatan. Som ännu ett bevis på att Jesus frälser hade han råkat ut för samma sak tidigare, blivit påkörd och Jesusböckerna i ryggsäcken hade räddat honom!

Inte desto mindre:

Vänstertalibanerna i svensk press representerar flera generationer av hjärntvättade Jesus-hånare. Skola och TV är impregnerade av den idioti som slog igenom år 1968. Om man korrekt marxistiskt tror att religion är opium för folket ska man väl våga driva med ALLA religioner. När får vi se MUHAMMED på löpsedlarna? Inte det? Låt då bli att på löpsedlarna hånskratta åt en stackars människa som råkat ut för en bilolycka. Fast så illa var det ju inte, visade det sig. Det var ett hjärtligt skratt, Jesus hade faktiskt räddat honom.

Kanske börjar vi nå den gräns där kristna inte längre stillatigande accepterar att man dagligen häller en hink skit över just kristendomen," Göran Skytte.

Hinkarna med skit beror på fegheten mot islam. Genom att kritisera religion i allmänna ordalag och anföra kristendomen som exempel tror man sig komma åt islam. Jag har skrivit om det förut och ska inte fördjupa mig, men det är en väldig skillnad på de två religionerna. Ateistisk religionskritik kommer ingenstans om den fegar för islam.

Ur min synpunkt är islam mer en politisk ideologi än en religion. Framförallt är den moraliskt tvivelaktig. Kristendom, judendom och buddhism predikar medkänsla med de svaga medan Koranen inte har mycket att komma med i den vägen. Primitiva drifter upphöjda till helig lag är vad anhängarna har att rätta sig efter. Med Jesus ord, de ser grandet i grannens öga men inte bjälken i sitt eget.

Kvällsposten , SvD

11 Kommentarer:

Knute sa...

Jag såg just en mycket otäck video på nätet som visar hur två irakiska kvinnor som råkade befinna sig utomhus UTAN SLÖJA blev nedskjutna.

Hur fungerar det i huvudet på de sjuka sadister som sköt dem? Hoppas att inte sådana typer finns bland dem som utvandrar till Sverige.

Varning för att i onödan utsätta sig för syner som förföljer en sedan.

Jag lägger inte ut länken, du kan hitta den hos http://snaphanen.dk/2007/12/20/

Jean Moulin sa...

Mycket bra postning.

Ja, inte behandlas kristendom med samma varsamhet som islam eller för den delen judendom!

Tänker på Helle Kleins ideliga angrepp på kvinnoprästmotståndare.

Innan hon blev chefred. frågade hon i AB: "När skall Gud tröttna på de kristna?"

Tänk er samma rubrik men med innebörden "När skall Gud tröttna på judar?" eller "När skall Gud tröttna på muslimer?".

Eller finns det fler kvinnliga rabbiner eller kvinnliga imamer än kvinnliga präster?

Nej, Helle skyddades av att det är fri jakt på kristna året runt, vilket naturligtvis beror på hesperofobi - hat mot Väst.
Sanktionerad och utövad av den intellektuella klassen, de tjattrande klasserna i Väst, av politiker som Reinfeldt med sitt
"svensk urkultur är bara barabari" och Maud Olofssons dissning av svenskar och övervärdering av invandrare.

Man kan inte ha en härskarklass som förtrycker det egna folket och
fjäskar för utlänningar.

Jean Moulin sa...

Hade förresten Ecce Homo kunnat förevisas i en synagoga eller moské?

Wikipedia

Varför kräver inte bög- och flat-lobbyn homovigslar i synagogan och moskén?

Varför detta hypokritiska bara kristna skall vara homovänliga, inga andra?

Fegisar, uslingar, dubbelmoralister!

Förresten är inte detta indirekt nedvärderande av judar och muslimer, att man inte tycker sig kunna samma ställa krav på dem som på kristna?

Med andra ord, är det en dold antisemitism och islamofobi bakom detta?

Jean Moulin sa...

By the way, så har vi en liten ny mysig konflikt med terrorinslag i södra Thailand.

Muslimska separatister med band till Malaysia mördar icke-muslimska lärare och civila en masse, och deras representant i Göteborg frågade på bra svenska angående att angripa västerländska turister, att vad skall de göra för att få gehör?

SR

Som i uttrycket: "Islams gränser är blodiga."

Knute sa...

Riksdagen går definitivt för långt om den lagstiftar om homovigslar och kvinnliga präster i Svenska kyrkan. Sådan lagstiftning borde gälla alla religiösa samfund, eller inga alls.

De krav som samhället kan ställa på religiösa samfund är att de ska följa lagarna och inte predika och utöva kriminella handlingar.

Det kanske finns små Knutbysekter som har kriminella tendenser, men det är ingenting jämfört med islams storskaliga kvinnoförtryck och utbredning med svärdet som predikas i moskéerna.

Synagogorna är inget problem. Det är moskéerna som är problemet.

Knute sa...

Milano: Imam i fængsel for planlægning af terrorisme

The former imam at Milan’s central mosque, Abu Imad, was on Thursday sentenced to three years and eight months in prison for conspiracy to carry out a terrorist act.

Adnkronos International Italy

http://hodja.wordpress.com/2007/12/21/

Anonym sa...

Mange 'rettænkende' forklarer ofte, at den kristne og den muslimske gud er den samme. Det er selvklart løgn:

http://hodja.wordpress.com/2007/01/23/myter-om-islam-i-allah-er-den-samme-som-bibelens-gud/

Hvad er en moske egentlig?

"Mange mulimer foregiver, at en moske udelukkende er stedet, hvor de tilbeder deres gud - allah. Og mange politisk korrekte, dhimmier og uvidende mennesker tror på, at en moske kan sammenlignes med en kirke eller en synagoge.Men de moskeer, der blev bygget på muhammeds tid, var ikke kun steder for tilbedelse.

De var også våbenlagre og steder hvor man planlagde militære felttog. Når muhammed var i Medina, brugte han moskeen som hovedkvarteret for alle sine krige. Det samme gjorde hans efterfølgere.

I islam er en moskeen et sted hvor man beder, retsbygning, militært hovedkvarter og regeringsbygning. Dette er fordi, islam både er en religion og en regeringsform. Islam er pennen og sværdet.

Muhammed gjorde det klart for muslimerne, at moskeen ikke er som en synagoge eller en kirke. I sin moske i Medina (islams næst-helligste sted) planlagde han sine krige, holdt rettergang og modtog besøgende stamme-ledere. Det var som Kastellet, Marienborg og Højesteret samlet på et sted. Den islamiske verden blev regeret fra moskeen.

Når der blev udråbt krig, blev det annonceret fra moskeen, og muhammeds efterfølgere fortsatte denne praksis. Igennem islams historie vil man se, at alle jihad-bevægelser kom fra moskeerne.

Senest har man set taliban bruge moskeer i Afghanistan i krigsøjemed. I 1986 brugte al Gama’a al Islamiyya moskeer til planlægning af terrorangreb og våbenlagre i Ægypten.

Mark A. Gabriel Ph.D, Tidligere professor i islamisk historie ved det islamiske Al-Azhar Universitet i Cairo, Ægypten."

http://hodja.wordpress.com/2007/02/01/guds-huse-eller-krigens-hus-hvad-er-en-moske-egentlig/

Jean Moulin sa...

Knute,

Vet du om det verkligen övervägs att lagstifta mot Svenska Kyrkan men inte andra samfund?

Varför skall muslimer och judar undantas?

Har det med några resterande band mellan svenska staten och Svenska Kyrkan att göra? En särställning som möjliggör en lagstiftning?

Får inte muslimska samfund skattemedel?

Knute sa...

Om vi pratar om jämställdhet mellan könen finns det redan en massa lagstiftning som borde tvinga moskéerna att klappa igen. Alla arbetsplatser ska ha jämställdhetsplaner. Går det att skaffa fram trovärdiga sådana i en religion som har ojämställdhet som sin grundbult?

Judarna är assimilerade i Sverige så ojämställdhet i synagogor är bara ceremoniell; manlig rabbin, kvinnor och män sitter åtskilda. Utanför gudstjänsten är de anställda inte mer ojämställda än andra svenskar.

Att bunta ihop moskéer och synagogor är att relativisera islams kvinnoförtryck och aggressivitet, det är likadant som när man kritiserar religion i allmänna ordalag och anför kristendomen som exempel och tror man sig komma åt islam på det viset, som jag skrev i inlägget.

Knute sa...

Jean, angående din fråga så kanske jag har fått det om bakfoten vilka som beslutar om homovigslar i Svenska kyrkan. Återkommer i ärendet när jag är mer påläst.

Knute sa...

För en gångs skull enig med muslimer: de anser själva att deras gud och den kristna guden INTE är samma gud.

Malaysian Catholic weekly told to drop use of 'Allah'

KUALA LUMPUR, Malaysia -- A Catholic weekly newspaper in Malaysia has been told to drop the use of the word "Allah" in its Malay language section if it wants to renew its publishing permit, a senior government official said Friday. The Herald, the organ of Malaysia's Catholic Church, has translated the word God as "Allah" but it is erroneous because Allah refers to the Muslim God, said Che Din Yusoff, a senior official at the Internal Security Ministry's publications control unit.
"Christians cannot use the word Allah. It is only applicable to Muslims. Allah is only for the Muslim god. This is a design to confuse the Muslim people," Che Din told The Associated Press. The weekly should instead, use the word "Tuhan" which is the general term for God, he said.

http://hodja.wordpress.com/2007/12/22/hodja-enig-med-muslimer/

http://www.chinapost.com.tw/asia/2007/12/22/135965/Malaysian-Catholic.htm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.