19 december 2007

Muslimsk folkvandring till England och HollandDet är nästan så jag blir nostalgisk. England och Holland kanske inte var riktigt så idylliska som jag minns, men definitivt mer än nu:

Storbritannien: Slarv av tjänstemän som gömt undan lådor med ansökningar ger amnesti till 165 000 asylsökare. När de blivit medborgare kan de röra sig fritt runt i EU.

Nederländerna: Tiotusentals immigranter som vistas olagligt i landet har fått amnesti. Enligt statssekreterarna för social- respektive justitiedepartementen Ahmed Aboutaleb och Nebahat Albayrak kostar amnestin 40 till 50 millioner EURO om året.

"Holländska skattebetalare får gräva i fickorna. Men så har den vänsterorienterade regeringen också fått sig en god handfull nya kärnväljare."
Hodja

Expatica; Hodja, Daily Mail
Bild: Jihad i Amsterdam oktober 2007

VAD KOSTAR INVANDRINGEN?

Om jag tolkar Expatica-artikeln rätt så gäller summan endast de 3000 personer som holländska staten ska sätta in i jobbåtgärder. Alltså ca 150 000 svenska kr person/år i skattefinansierad välfärd. Den totala kostnaden är förmodligen mycket högre. Om man räknar med alla som är sysselsatta med att sysselsätta invandrare.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.