11 december 2007

Norsk-pakistanier vill stänga gränserna

En norsk-pakistansk politiker vill ha mer restriktiv invandringspolitik. Han säger att norskpakistanier blir utpekade därför att kriminaliteten ökat på grund av invandringen.

Tänka sig, det hade man väntat på. Till exempel är det pakistanier som står för den enorma kriminaliteten för flera 100 miljoner kronor i taxibranschen. Men när jag läser vidare blir jag rejält besviken. Vilka är det norskpakistanierna inte vill ha in i Norge? Polacker! Polacker och andra arbetskraftsinvandrare från Europa. Däremot pakistanska släktingar ska få lättare att komma till Norge.

Det var väl lite magstarkt? Hur ska man någonsin kunna förstå den mentala värld som sådana muslimska politiker befinner sig i? Det verkar ju handla om pakistansk erövring av Norge. Välfärdskolonialism. Mångkultur som ett stadium på vägen till muslimsk monokultur.

Pakistan har en befolkning på 162 miljoner, prognos för 2050 är 304,7 miljoner. Norge har 4,7 miljoner invånare, det glesast befolkade landet i Europa näst Island. En munsbit för pakistanierna?

Varför attackeras polackerna? Därför att de är romerska katoliker och Polen ett flaggskepp på USA's och Israels sida. Duktigt yrkesfolk som problemfritt låter sig integreras i Norge. Låg kriminalitet jämfört med pakistanierna.

Skandinaviens politiker borde ta ett krafttag för att ta ifrån klaner och imamer makten. Assimilera de muslimska invandrarna innan vi får parallella samhällen, som i Frankrike, dit ingen icke-muslim vågar gå. Och stoppa invandringen från muslimska länder.

Dagbladet , Hodja , Document.no

5 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Invandrare från Polen och från Pakistan skiljer sig som natt och dag. Naturligtvis. Polackerna är vita och har en kultur som har mycket mer gemensamt med vår än den pakistanska.

Hade vi haft enbart östeuropeisk invandring, så hade vi inte haft någon invandringsdebatt eller några Sverigedemokrater.

Men vi bör även vara restriktiva mot östeuropeisk invandring. Invandringen av polska byggarbetare (och andra östeuropeiska dito) håller t ex nere byggarbetarnas löner.
De luckrar även upp arbetsrätten, eftersom en stor (övervägande?) del jobbar svart.

Man räknar med att det finns ca 15 000 utländska byggjobbare i Sverige! Är det solidariskt med svenska byggjobbare och arbetslösa?

Eftersom vi har en så undertryck invandringsdebatt i vårt land, så läser jag mer om invandringen till Storbritannien och USA än till Sverige.

Det finns säkert stora skillnader mellan invandringen till de länderna och till Sverige, men även
likheter att ta fasta på.

Sverige skiljer sig kraftigt från Storbritannien i det att vi har dubbelt så stor landyta och bara ca 9 miljoner invånare mot Storbritanniens 65 miljoner. Naturligtvis blir invandringen ett större problem där än här.

Invandringen ökar Storbritanniens befolkning med 200 000 per år. Var skall den ständigt växande befolkningen ta vägen? Man har lite vildmark, och måste bebygga även den - när man inte kan finna åkermark att bebygga. Men värst är att Storbritannien har 1,5 miljoner arbetslösa plus 2,7 miljoner som går på sjukkassa. Det är mer lönsamt att göra det än att ta ett lågbetalt jobb. Så vad den brittiska regeringen borde göra är att stoppa invandring som håller nere lönerna och samtidigt gradvis minska möjligheterna till att leva på det allmännas bekostnad.

Ur dessa brittiska omständigheter kan säkerligen både norrmän och svenskar dra lärdomar.

http://migrationwatch.co.uk/papers/p_DailyMail_10feb_06.asp

http://www.migrationwatch.co.uk/

Varjager sa...

Polen framstår med och mer som den sista kristna utposten i Europa.

Jean Moulin sa...

Varjager,

Var i Prag i Tjeckien för exakt ett år sedan och blev så charmad av atmosfären (bara gammal kultur och urinvånare, inga synliga invandrare), att jag sa till hustrun jag skulle kunna tänka mig att emigrera dit - om jag fick ta med barn och barnbarn. Och själv bli invandrare, hm.

Fast maten var äcklig. Det är förutom enstaka trevliga utomeuropeiska invandrare man träffar, maten som är det enda bra med massinvandringen till vårt land. Tycker jag.
Men det är naturligtvis ett förbaskat tunt skäl.

På tal om polacker.
Har en polsk arbetskamrat, ung, kvinnlig, jättetrevlig.

Har förresten en svenskfödd serbisk kvinnlig arbetskamrat också, som sade att hennes föräldrars landsmän sagt att de skulle rösta på Sd.

Ja, jag tror faktiskt att det enda bra med östutvidgningen är just det, att östeuropéerna inte är så förbaskat politiskt korrekta som vi västeuropéer och att det i bästa fall kan leda till mer (euro-?) nationalism och invandringsrestriktivism visavi tredje världen.

Anonym sa...

Vi människor, alltså våra förfäder, har alltid flyttat på oss, d.v.s "utvandrat", annars skulle vi som lever idag inte vara där vi är, och förmodligen skulle inte mänskligheten funnits till alls.

Det är det som har gjorts oss till den mest sprida däggdjuret på planeten.

Förhoppningviss är vi tillräckligt förståndiga och klarar dagens utmaningar, för att sprida oss vidare till andra planeter och solsystem.

Kolla gärna i den spännade och lärorika dokumentären "Discovery.Ice.Age.Survivors.XviD.AC3.forums.mvgroup.org.avi". Finns som torrent på Google.

Knute sa...

Ingenting får stoppa invandringen från muslimska länder, anser åsiktspolisen Expo, och delar därför ut islampropaganda på Bok- och biblioteksmässan i Göteborg.

http://www.expressen.se/debatt/1.2571116/dags-att-sapo-borjar-bevaka-sd-bloggar

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.