18 december 2007

Panik i leden

Det amerikanska presidentvalet kommer att äga rum i november 2008. Det är nästan 11 månader dit och det står mig redan långt upp i halsen.
Jag hade inte tänkt skriva om det förrän kandidaterna åtminstone var utsedda, men kan inte låta bli att ger er en glimt av hur det går till i Hillarys kampanj.

Hon är en mycket polariserande person, ingen är likgiltig inför henne. Hon är antingen hatad och fruktad eller beundrad.
Beundrad därför att hon gifte sig med "rätt" man och stått ut med att han förnedrat henne inför hela världen.
Hatad därför att hon är en skrupelfri, ond människa som trampar på alla i hennes väg och fruktad därför att hon är socialist med mycket kampanjpengar.

Nu har man insett i denna kampanjgrupp att något måste göras åt hennes utstrålning. Man måste lägga resurser på att få henne att framstå som varm och gullig. Är det inte sorgligt att behöva övertyga människor att du är värd att bli omtyckt hellre än att framföra politiska åsikter och planer?

Kampanjen startade häromdagen med en web.sida kallad TheHillaryIKnow.com och den är fylld med personliga anekdoter från vänner och bekanta.
Det verkar som Bill inte vill delta... han kanske har ett ärligt ben i kroppen ändå...och han vet ju verkligen hur hon är.
Hennes mamma och dotter framträder i TV-reklam och beskriver hur varm och mysig Hillary är och en av hennes kampanjmakare säger: "Det är viktigt att människor förstår hennes djup, förstår hur hon hjälper människor".

Är det någon fler än jag som blir spysjuk?

Så...kampanjen rullar vidare för att få folk att tycka om henne medan 50 procent av amerikanarna säger att de absolut INTE kommer att rösta på henne. De är höga siffror jämfört med Obama och Edwards som håller sig runt 30.
Hillary har vunnit Pew-undersökningen om den "mest ovänliga kandidaten" bland alla.


Bild från Zombie Time, där det finns mycket mer att se!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.