21 december 2007

Personal har tjänstesjal


S:t Görans sjukhus i Stockholm erbjuder sina anställda specialdesignade sjalar.
– Man hör lite sämre med tjänstesjalen eftersom den är så tjock, säger en av de anställda. Ibland kommenterar en patient hennes sjal, men det bryr hon sig inte om.

Sjukhussjalarna är gudskelov vita, det vore inget vidare att vakna upp i en sjukhussäng med en spöklik figur i svart burka som böjer sig över en.

Tacka vet jag tjejer som badar topless, passa på bara att visa brösten medan ni kan. Om islamisterna får hållas blir till och med örsnibbarna farliga att visa.

I Irak kan kvinnor våldtas för att de bär fel slöja. Och skjutas för att de inte bär någon slöja alls. Inte att undra på att svenska arbetsgivare är måna om sin personal och erbjuder tjänstesjal, nu när invandringen från Irak är så stor.

Kommunalarbetaren
Sunt liv.nu
EKP
Politiken
Hans side
Expressen

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Så utomordentligt vidsynt att inte bry sig om patienternas kommentarer. Om hon skrämmer slag på en sjuk patient bryr hon sig väl heller inte om kan man tro.
/Erik

Jean Moulin sa...

Tyvärr en sann analys av verkligheten.

Måste återupprepa frågan, som tycks sakna svar:

Om muslimer inte får röra någon av motsatt kön, hur gör man då i sjukvården?

Kanske Karima kan svara?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.