17 december 2007

Rädsla

Vad har anti-Semitism, rasism och islamofobi gemensamt?

Svar: Ingenting

Men enligt islamistiska grupper, media och UN. har de allt gemensamt.
Anti-semiter hatar alla judar, rasister hatar medlemmar av andra raser, islamofober hatar alla muslimer.
Den som hittade på termen " islamofobi" var verkligen smart. Uttrycket är inte "muslimofobi" eller "anti-muslim", det är islamofobi = rädsla för Islam.

Men att vara rädd för Islam är inte detsamma som att
vara rädd för muslimer. Man kan mycket väl vara rädd för vissa fraktioner av islam utan att för den skull ha fördomar mot alla muslimer eller vara rasist.
Att likställa islamofobi med rasism är verkligen oärligt. Muslimer finns bland alla raser och Islam har ingenting att göra med ras men ändå hävdar vänstersympatisörer, media och muslimska organisationer att islamofobi är rasism.

Om rädsla för en ideologi stämplar en som rasist så bör de som kritiserar konservativa eller socialister också kallas rasister.

Islam är en religion men det är lika mycket en politisk "ism", att jämföras med socialism eller kapitalism och måste därför tåla granskning och kritik på samma sätt som andra religioner och politiska idéer.

Man hör ibland folk som säger att konservativa kristna är det största hotet i Amerika idag men sådana människor blir inte anklagade för att vara rasister eller "kristofober".
Men om man säger att Islam inte går att anpassa till ett demokratiskt samhälle eller att islamiska grupper behandlar sina kvinnor på ett sätt som är oacceptabelt enligt västerländska lagar då kallas man omedelbart för islamofob.

Uttrycket Islamofobi har bara ett syfte och det är att undertrycka all kritik, befogad eller inte, av Islam och med hjälp av media i maskopi med Vänstern fungerar det som planerat.

Dennis Prager

1 Kommentarer:

Knute sa...

"Latest proof:

This past week a man in New York was charged with two felonies for what is being labeled the hate crime of putting a Koran in a toilet at Pace College. Not misdemeanors, mind you, felonies.

Meanwhile, the man who put a crucifix in a jar of urine continues to have his artwork — "Piss Christ" — displayed at galleries and museums.

A Koran in a toilet is a hate crime; a crucifix in pee is a work of art. Thanks in part to that brilliant term, "Islamophobia."

Dennis Prager

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.