26 december 2007

Är polisen tillräckligt multikulti-anpassad?


”Så har fyrverkerihelvetet börjat,” skriver Landskroniten. ”Varje år är det samma visa! Små gangsters som på sant intifadamanér terroriserar omgivningen.”

I början av året tvingades en skola i Landskrona nödstänga efter att en nyårsraket exploderat intill en lokalvårdare, som lyckligtvis klarade sig. På nära håll kan en sådan raket ta livet av vem som helst.

Politiker och journalister talar högtidligt om för oss att svenskar och invandrare måste anpassa sig till varandra. Jag håller med, vi måste anpassa vårt rättssystem så det bättre passar de muslimska invandrarna. De kommer ju från polisstater, så om vi vill råda bot på kriminaliteten måste vi införa hårdare tag. Här ett föredömligt exempel på hur polisen bör gå till väga:

Tre elever avfyrade en enda raket på en turkisk skola. Det gick 500 elever på skolan. Polisen kom dit och tog fingeravtryck på alla. De tre skyldiga satt häktade i en och en halv månad och dömdes till två års fängelse.

Den svenska polisledningen har missuppfattat vad det multikulturella samhället går ut på. Äkta multikulti kräver batonger och skräckinjagande uniformer, inte velourbyxor och pride-parader.

Varför är dessa ungdomar så vilda? Tar inte föräldrar ansvar? Förklaringen är att muslimska kvinnor ofta har svag auktoritet inför sina söner, som ofta är uppfostrade att se ner på kvinnor. Det vill säga att de ofta får en bristfällig uppfostran som ofta inskränker sig till att de får stryk av sina fäder.

Lägg märke till att jag skrev ordet "ofta" fyra gånger för att inte bli beskylld för att generalisera.

Landskroniten ; HD ; SvD ; Sydsvenskan ; Grue granskar Pk-propagandan ; SvD

4 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Så sant. Vi behöver införa hårda tag. Det är det enda språk som de förstår och respekterar.

Associerar till vad jag läste på Gallia Watch om "ungdomar" som rånade fransmän för att de inte försvarade sig, men aldrig sina egna för att de alltid gjorde det.

Anonym sa...

Vad har kultur med religion att göra?
Religionen kan förespråka att män skall se ner på kvinnor. Det berättigar dock inte till en kultur som går ut på att förstöra för andra män, eller hur.

Anonym sa...

Bra skrivet, äntligen någon som talar klarspråk!!!

Knute sa...

Tack Anonym, den kommentaren gläder mig!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.