08 december 2007

Salem: socialdemokrater hyllade mördare


Socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU betedde sig idag avskyvärt genom att hylla mördarna till en pojke som mördades i Salem år 2000. De deltog i en motdemonstration där det på en av banderollerna stod att läsa:

"En fixad - nu tar vi resten"
tillsammans med en bild på en gravsten som innehåller den mördade pojkens namn.


Den 9 december år 2000 mördades den 17-årige Daniel Wretström av Khaled Odeh som skar halsen av honom med en kökskniv. Mordet föregicks av en utdragen misshandel utförd av flera personer. Straffet för mordet blev några månaders ungdomsvård.

När Göran Persson var statsminister höll han brandtal i Sveriges television och sa att vi ska krossa nazister och högerextremister med alla till buds stående medel. Invandrare och vänsterextremister blev inspirerade och tog honom på orden. Våldet är sanktionerat från högsta ort.

Jag tvivlar på att den mördade Daniel var nazist, han var råkade bara vara ute och gå en sen decemberkväll, sånt är farligt nu för tiden, man kan råka ut för oprovocerat våld. Hans politiska åsikter kvittar därför att det i vilket fall är skamligt att göra som sossar och vänsterpartister och demonstrera mot dem som försöker hedra hans minne.

Det är dock inte konstigt att det finns nazister i Sverige. För det första blev aldrig Sverige ockuperat av tyskarna under andra världskriget och blev därför aldrig vaccinerat. För det andra beskylls absolut icke-nazistiska människor för att vara nazister bara de vågar knysta tvivel om massinvandringens välsignelser.

Det är farligt att sudda ut gränsen mellan demokratiska och totalitära åsikter på det viset, folk kan få för sig att tro att de är nazister bara för att de inte gillar kriminaliteten som invandringen medför.

Det är inte normala arbetsamma invandrare som folk har något emot, nationaliteten kvittar egentligen, utan det är kriminaliteten och kvinnosynen som man vänder sig emot, att det finns alldeles för många som inte respekterar de lagar vi har.

Tyvärr är det många som genom sina kriminella kontakter tar sig hit. Och svenska myndigheter är blåögda och lata, om någon visar upp ett arabiskt dokument och påstår att det är ett körkort så är det väl det.

Det är skillnad mot att komma in i Dubai på arabiska halvön, där har de till och med ögon-scanning för att vara säkra på att man är den person man påstår sig vara. Tekniken finns alltså att slippa kriminella invandrare. Men makthavarna bryr sig inte.

Notan för vänsterns Salemdemonstration: 6 miljoner. Det hade räckt till att bygga upp en av de skolor som de bränt ner.

SD-kuriren

15 Kommentarer:

gertrud sa...

Nu er det så syv år siden. Men er
vi kommet längere? Sagen handlede om ytringsfrihed, retten til at menenoget andet.
Men ved at beskylde offret for at väre nazist mener man åbenbart at havehaft ret til en bestialsk mishandling og henrettelse?
Man tolererer det skete.
Tal dog klart lige ud af posen: hvor var det godt, at man mishandlede Daniel til döde.

Er sådan holdning det svenske socialdemokrati värdigt?
Man skal väre ganske forsumpet og forrået, om man accepterer Salemmordet.

Knute sa...

Självsäkra SSu-are som stöddigt förklarar att de ska ta över makten och vet att de dumma människorna kommer att rösta på dem. Som du skriver Gertrud måste de vara helt försumpade och förråade. Fifflare är de, en sekt som blåser upp sitt medlemstal för att få statsbidrag, och sen åker utomlands på konferens och beter sig som idioter och till och med bajsar ner hotellrummet.

Knute sa...

Jag avvisade en oförskämd kommentar av en uppretad SSU-are.
Så mycket kan jag säga att jag inte tror att det var SSU:s egen banderoll utan förmodligen AFA:s eller något liknande. Men faktum är att SSU deltog i demonstrationen sida vid sida med vänsterextremisterna.

SD-kuriren

Jean Moulin sa...

Tack för en fin läsupplevelse.

Mvh

Jean M.

Anonym sa...

Mediernas och vänsterns relativistiska moralsyn är rätt intressant. Hur hade reaktionerna sett ut om nazister hade arrangerat en motdemonstration första maj och där paraderat med motsvarande gravstensbanderoll syftandes på den mördade syndikalisten Björn Söderberg?

Jag har en känsla av att mediekommentarerna om poliskostnaderna för en sådan motdemonstration iallafall inte kommer att ifrågasätta socialisternas mötesfrihet.

Knute sa...

Ytterligare uppretade och oförskämda kommentarer har avvisats. Tydligen är det vissa som inte gillar att man avslöjar deras livslögner.

Anonym sa...

Skola brunnit ner? Är du på riktigt? Det var rökutveckling i ett klassrum i en skola efter att någon skjutit in en fyrverkeripjäs. Den andra skolan eldades det i en papperskorg som stod på skolgården. Men det låter ju bättre med "nedbrunna skolor" förstås. Pinsamt

Knute sa...

Jo nog är det lite pinsamt att jag tillåter mig "guilt by association" i det här fallet. Det är ett faktum att det brinner i skolor överallt i skolor i Sverige i stort sett varje natt. Förövararna vilka är de?

Berit sa...

Anonym, ta en titt på Google, "brinnande skolor"

Anonym sa...

Men om du ska gnälla för att ssu demonstrera mot nazismen... de måste ju kunna göra ett val att demonstrera utan att behöva tänka på vilka andra personer som går med i demonstrationen. bara för att någon annan har en sådan banderoll betyder det ju inte att de tycker samma sak eller ställer sig bakom det eller hur? de från ssu som gick i demonstrationen ville visa sin avsky mot nazisterna. knappast säga att de var glada för att någon mördats.

Knute sa...

Jag ifrågasätter hela konceptet. Nazister? Förr var det några gubbar som hyllade Karl XII i Lund den 30 november. Vart tog de vägen? Hör nu ni så kallade antifascister, låt dom ha sin minnesmarsch i fred i Salem, dom är knappast ett hot mot demokratin. Däremot är ni det. Som Churchill sa, framtidens fascister kommer att kalla sig antifascister.

Anonym sa...

Vill uppmärksamma Pelles inlägg. Han skrev bla:

"Hur hade reaktionerna sett ut om nazister hade arrangerat en motdemonstration första maj och där paraderat med motsvarande gravstensbanderoll syftandes på den mördade syndikalisten Björn Söderberg?"

Samtiden är full av den slags dubbelmoral och det värsta är att de flesta har blivit så blinda för det att de inte reagerar ens om de tycker det är fel.

Håll ögonnen öppna efter den politiskt sanktionerade diskrimineringen och övergreppen!
De syns i media, på gatan, i politiken, på arbetsplatsen osv.

Det som är uppenbart olagligt skall man anmäla direkt. Det som "bara" är moraliskt fel skall man uppmärksamma och debattera mot.

Använd klassikern att byta ut nyckelord i meningar (ungefär som pelle) för att skapa en meninge som riktar sig till den motsatta sidan.

Vägra kallas rasist!
Vägra kallas islamofob!
Vägra kallas svenne!
Vägra kallas kuff!

Knute sa...

Tack Gote, det ska jag komma ihåg!

Anonym sa...

kan intstämmma i mycket i det du säger,visst står vänsterextremisterna för mycket av våldet i vårt samhälle och problemet med de olika invandrare gängen runt om i landet går ju inte förneka längre, men måste ju ändå säga att Daniel som blev mördad ,var faktiskt trummis i Vit legion ett vit makt band, så visst hade han nazistiska åsikter

Berit sa...

Och då är det fritt fram att mörda honom?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.