27 december 2007

Scientologisk islam i Pakistan


Pakistans västvänliga oppositionsledare Benazir Bhutto är död. Hon var Pakistans premiärminister 1988–90 och 1993–96, den första kvinnliga ledaren för en muslimsk nation i modern historia.

Hon dödades i en självmordsattack av en muslimsk fundamentalist. Al Qaida tar på sig mordet. Återigen bekräftas islams farlighet.

Al Qaida tar på sig mordet på Bhutto
Islamisternas krig mot muslimska kvinnor

Ska vi förbjuda islam? Från Hodjas blog:

Tyskland krävde nyligen ett förbud av Scientologikyrkan, med motivet att den överträder grundlagen och utgör en fara för det demokratiska systemet.

"Scientologin verkar på grundval av massivt förtryck, likt en totalitär organisation som vill bryta folkets vilja, vilket är precis varför vi måste bekämpa den," sa Ralf Stegner, inrikesminister i Schleswig-Holstein.

Islam verkar också på grundval av massivt förtryck, likt en totalitär organisation som vill bryta folkets vilja, och försätta det i slaveri. Om någonting utgör en fara för det demokratiska systemet, är det islam!

Scientologins ledare säger att den är en religion, men tyska tjänstemän hävdar att den är en totalitär kommersiell sekt som försöker krossa människors individualitet.

Islams ledare säger också att islam är en religion, men i verkligheten är den en totalitär sekt som försöker krossa människors individualitet.

Ännu värre, den försöker få folk att underkasta sig genom hot och våld och sprider skräck genom världen. Jämförd med islam är scientologin ett harmlöst trossystem, fastän den utnyttjar sina anhängare.

Så varför bannlysa scientologin när islam är mycket farligare?I Pakistan bor fortfarande 2,6 miljoner hinduer, trots muslimernas växande hat. Liksom kopterna i Egypten utsätts de för mord, kidnappning och tvingad omvändelse till islam. Helt enligt Muhammeds lära.

Läs mer på Australian Islamist Monitor

4 Kommentarer:

Anonym sa...

ALLA religioner - undantagslöst - går ut på underkastelse och icke-tänkande. Så, precis som du säger,; islam bör förbjudas, TILLSAMMANS med alla andra religioner!

Knute sa...

Det alldeles uppenbart klart att Allah inte är samma gud som den kristna guden.

Därför är det fel att dra alla religioner över en kam.

Vad blir resultatet? Att man ursäktar islam.

http://everykindapeople.blogspot.com/2007/07/allah-r-inte-den-samma-som-bibelns-gud.html

Anonym sa...

Att förbjuda religioner är ju drakoniskt och något jag tror fria samhällen till varje pris bör undvika, men jag förstår denna tankegång.

Ska försöka tänka själv... så här:

Du/ni nämnde (mycket bra) på denna blogg i går, att hela 36 procent av unga brittiska muslimer vill döda de som lämnnar religionen islam. (Muslimer som -- kära Nya Moderater och andra -- visst har jobb!)

Det visar att en stor del av muslimerna är ett direkt problem. Men det är fullt möjligt att en minoritet av muslimer inte alls är sådana. (Ayaan Hirsi Ali sa på Engelbergsseminariets debatt med Tariq Ramadan, att en minoritet muslimer är s a s moderna och fredliga.) Men religionen islam är ju ett problem i och med att koranens och haditernas innehåll tas på största allvar (och är naturligtvis tänkt att tas på allvar), inte minst i mainstream islam.

Så, nuvarande islam -- mainstram islam -- borde deklareras som ett problem, tillsammans med de 36 procenten, terrorister mm.

En - kanske - majoritet av muslimerna bör vara en del av det problemet, men alla muslimer kan inte ses som ett lika stort problem (jag kan iofs förstå om misstankar riktas mot alla muslimer).

Detta bör leda till att invandring av muslimer minskas dramatiskt. Att muslimer som verkar i strid mot vårt samhälles fundamentala värderingar (t ex i västerländsk mening grova brott inom muslimsk familjelagstiftning; inte bara "patriarkal stil", men konkreta brott såsom bortgifte mm) fråntas rätten att leva här. Att moskéer och friskolor får övervakning och stängs om de propagerar för oacceptabla värderingar (allt från att judar eller indffidels är "pigs" till ...annat).

Detta är alltså något jag tror är det minsta som måste göras.

När det gäller inte minst stoppandet av immigrationen är nog EAD ett gigantiskt problem. Alltså den Euro-arabiska dialogen. Enligt den är vi i Europa skyldiga att gagna islam och muslimer, både genomfrikostig invandring och i medier mm.

(Om Carl Bildt och Gunilla Carlsson, som i dag är en hiskelig syn, är EAD-hånglare vet jag inte, men nog agerar de som om de var det!)

Man talar ju även om att muslimer omdefinierar islam i väst, men det verkar inte vara någon större rörelse, och definitivt ingenting som ger någon som helst prägel på mainstream islam. Således gäller dessa tuffa lösningar.

Anonym sa...

Herregud ;0) Hur många muslimer känner ni som skriver här? Majoriteten är tysta, syns ej i moskén på fredagarna och är lite religiösa endast under ramadan. Ungefär som de flesta lite lagom gudstroende folk här. Alltså individer begår terrorism även om det är i relionens namn. Vilken grupp kan sägas tala för alla? Därför löjligt att diskutera vad vi ska göra på individ nivå mot något som inte kan göras något åt utan att vi blir groteska med övervakning och dylikt. Terroristerna vinner på "vår" huvudlösa respons. -Alltid detta dragande av kam...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.