24 december 2007

Skolbränder och raketattacker beror på hat mot Sverige


Efter alla skolbränder är det nu dags för attacker med raketer. Inte minst brandmän råkar ut för ”ungdomsgängens” beskjutning. Går det att identifiera gärningsmännen? Vår statsminister vet säkert, han är ju ute och nattvandrar och träffar brottsoffer. Men han skulle aldrig våga berätta. Orsaken till brottsligheten är tabu och därmed går det inte att få stopp på den.

Befria Media skriver:

"Det är ett mysterium hur det kan komma sej att så många olika personer i många olika landsdelar plötsligt fått ett så extremt hat mot Sverige och gör samma sak för att få utlopp för sitt hat, man bränner ner skolor.

Jag kan inte föreställa mig att en normal elev som fått en normal uppfostran i en normal familj och en normal skolgång skulle kunna bränna ner sin skola. De som bränner ner skolor måste ha det gemensamt att de är radikalt asociala och har fått en uppväxt som är radikalt annorlunda mot en vanlig traditionell svenska uppfostran.

Ett stort hat mot samhället måste ha utvecklats. När och hur det hatet har utvecklats är intressant att veta, myndigheterna måste faktisk ta reda på de bakomliggande orsakerna till det vitt utbredda hat som motiverar, annars kan man aldrig lösa fallen och bränderna kommer att fortsätta tills det inte finns nåt kvar att bränna ner.

Om bränderna utförs av elever så har de skyldiga ingen som helst lust eller intresse att gå i skola. Om han/hon har kompisar så är det helt klart att han/hon inte har något som helst problem med att kompisarna inte kommer att kunna gå i skolan som brunnit ner. Det kan alltså inte finnas ett kompistryck, grupptryck eller ett socialt nätverk omkring personen som gör att man stoppar sej själv innan man tar steget att bränna ner en skola. Även outsiders har kompisar och någon form av socialt nätverk omkring sej.

Om det inte finns ett sådant grupptryck så är de som finns i omgivningen antingen medansvariga eller har samma uppfattning om Sverige. De skyldiga måste nog ha en grupp omkring sej med samma asociala uppfostran och som drivs av samma hat mot systemet, hat mot samhället.”

Svaret på mysteriet: skolbrännarnas hat kommer från den politiskt-religiösa ideologin islam. Från det som imamerna tutar i dem. Att icke-muslimer inte är mer värda än apor och hundar. Det finns bevis för att sådant sägs i moskéerna. De för ett heligt krig mot "den västliga dekadensen".

Detta är inte Gaza, små vänner. Ni får alltså inte en självständig stat, där svensk lag och rätt inte gäller, och dit polisen inte har tillträde.

* * *
Grue granskar PK-propagandan: Raketskjutandet sprider sig över landet ; SvD: Stenkastning stoppar bussar ; Sydsvenskan: Besköt brandmän med raketer ; SvD: Reinfeldt möter brottsoffer i hemlighet ; SvD: Raketattack stängde t-bana i Rinkeby ; Polemiken-citat: 'Dette er ikke Gaza, lille venner'

Kommentar av NQ: I Sydsvenskan säger man i en artikel som det är: "Gemensamt för händelserna [stenkastning på brandmän mm] är att det uppstått konflikter mellan så kallade blåljusmyndigheter och personer med invandrarbakgrund." Sydsvenskan: Forskare ska förhindra bråk med brandkåren

10 Kommentarer:

Knute sa...

Befria Media skriver "han/hon" om skolbrännarna. I det här fallet behövs nog inget snedstreck, flickorna sitter och trycker på sina rum och får inte vara med ens om de har huckle på huvudet

Anonym sa...

Jeg har goså undret hvorfor det - foruden privatpersoner - netop er offentlige institutioner der angribes : busser, skoler, politi, ambulancevæsen.

De repræsenterer det kollektive, staten, fællesskabet - og at det må vise der er en særlig orblindhed, måske endda en misundelse, der gør disse udtryk for høj civillisation forhadte. Indvandrerne forstår dem ikke, de frygter og hader måske det de ikke forstår.

Jeg kan ikke komme det nærmere. Det ere fascinerende og fortstemmende, fordi der ikke er noget at gøre ved det. Det er et uundgåeligt hærværk mod civillisation.

Anonym sa...

I sydsvenskan säger man i en artikel som det är: "Gemensamt för händelserna [stenkastning av brändmän mm] är att det uppstått konflikter mellan så kallade blåljusmyndigheter och personer med invandrarbakgrund."

länk

Knute sa...

Tack för tipset NQ ! & God Jul!

http://noquarter.wordpress.com/

Knute sa...

& God Jul Snaphanen Steen!

http://snaphanen.dk/

Anonym sa...

Ops, skrev jag verkligen "brändmän". Felstavat, ju. Och prepositionen "av" (i "stenkastning av brandmän") låter också lite fel vid närmare läsning, jämfört med "på". Hm. Nåväl.

God Jul!

Knute sa...

Ska ändra!

Anonym sa...

Det värsta är att det är sant!

Anonym sa...

"Normal" är ditt ledord. Att du är så inskränkt att du tycker endast din uppväxt och dina erfarenheter är normala är så skrämmande. Jag hoppas att den stora massan snart kan mobilisera och en gång för alla ta itu med er, den lilla lilla minoritet som tillåts alltför mycket uttrymme utan mothugg. Ni måste tas på allvar, men det betyder verkligen inte att ni får någon som helst respekt av oss.

Knute sa...

Gammeljohan,

det där måste du förklara.

"Den stora massan", är det stenkastarna, skolbrännarna och raketskjutarna?

Och vi som inte tycker att sånt är "normalt", oss ska ni ta hand om? På vilket sätt? Var det ett hot? Det hoppas jag verkligen inte, då är du inte riktigt klok. Din moral är förvriden minst sagt om du hyllar våld. Har du ett sånt behov av fiender att du måste demonisera snälla och beskedliga bloggare som försöker beskriva den verklighet som media håller tyst om. Vill du ha censur av internet?

Så du tycker vi som inte gillar "ungdomars" brottslighet får för stort utrymme. Du har fått det mesta om bakfoten. Tidningar och TV gör allt för att släta över. Tror du verkligen att du representerar en majoritet av svenska folket?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.