09 december 2007

Sosse-media


Fri från all kommersiell och politisk påverkan. Så står det på en skylt som ofta dyker upp i TV-rutan. Sveriges Television kampanjar och en programledare för Gomorron Sverige skriver i SvD att det är dags att avliva myten om sosse-tv.

Det ÄR sosse-TV och det vet han, annars hade inte skrivit om det. Han vet att 95 procent är sossejournalister. Om andra åsikter får komma till tals, ska de balanseras, det vill säga sågas av socialistiska förstå-sig-påare och experter.

Folkuppfostrande program som "Varför har de rikare blivit rikare" - journalist som gått på journalist/kommunisthögskolan förklarar.

Eller "Människor och tro" som gör grundfalsk propaganda för islam som fredens religion. Socialisterna har inordnat Muhammed tillsammans med Marx och Lenin i sin gudavärld.

Den gamla stasi-regimen i DDR talade ständigt om fred och social rättvisa men i verkligheten utrotade den yttrandefriheten.

Sverige har ingen yttrandefrihet kvar, de socialdemokratiska stalinisterna förlamar all opposition. Du kan inte föra fram dina åsikter som individ, därför att journalisterna släpper inte fram dig. Du ska vara lagom, du ska följa flocken.

Vem har makten i ett land? Den som har hand om media. Därför var socialdemokraterna mycket smarta som fostrade mediafolket i sin ideologi. Det är ingen nyhet för den som vuxit upp med Bresjnev i radion. Varför blev det en Hitler i Tyskland? Därför att tyskarna inte var individualister. I Ungern hade det varit otänkbart. Det ligger en massa beteendepsykologi i det här och det vet makthavarna.

Varför har den flitige bloggaren Jinge så många läsare? Därför att han behärskar bloggmediet och fångar upp osjälvständiga besökare utan egna åsikter men med ett starkt behov av att tillhöra en grupp. De är trolösa, så han får ligga i med sin försåtliga hjärntvätt så de inte försvinner.

Om du inte är en stark individualist finner du dig i gruppens åsikter, den grupp som fick tag i dig. Det är väldigt tydligt att sossarna vill vara först med att föra fram sina åsikter bland de arabiska invandrarna så de får tag i deras röster. Mona Sahlin bryr sig inte ett dugg om invandrarna i Rosengård, det är bara snack. Under valåret kommer vi att få se täta besök på Rosengård och Rinkeby och andra problemområden.

Läs mer om den strategiska alliansen mellan sossar och muslimer HÄR...

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan lägga till att jag skrev kommentarer i Jinges blogg som censurerades bort då de var alltför SD-positiva. Där får nämligen bara kommentarer som stämmer med Jinges åsikter komma fram.

Jean Moulin sa...

För er som vill veta mer om föremålet finns
Jingewatch. Garanterat med sådant som inte Jinge skulle tillåta på sin blogg.

Anonym sa...

Ursäkta en rak fråga! Vem fan är Jinge?

Anonym sa...

Jinge är väl inte den ende som censurerar...

Knute sa...

Rune! Roligt att du inte vet vem Jinge är, och du ska inte ta reda på det heller, särskilt inte hans ideologi.

Jinge är en bloggare med antisemitiska och socialistiska åsikter vars blogg av någon anledning ligger högst av de politiska bloggarna på

http://www.bloggtoppen.se/kategori/politik/

Faktiskt är de fyra bloggar som just nu ligger högst kommunistiska. Sorgligt men sant.

BefriaMedia sa...

Anledningen Jinge och den andra kommunisten Esbati and USA hataren "Det progressiva USA" ligger pa toppen ar att tidnngarna lenkar till dom forst och hogst pa alla mojliga stallen (artiklar) ofta utan att dom ens behover twingla . Aftonbladets "bloggportalen" lenkar nastan enbart till vanster bloggare iblande de politiska bloggarna och har finurligt listat ut hur man kan ta bort andra mer neutrala bloggar utan att det marks. Man anvander fusk med andra ord. Det gor dom i val och media ocksa. Men det far vi som icke vanster sta ut, Icke-vanstern fuskar inte.
Froken Sverige tipsade om en bra video som alla borde satta up pa sin blogg; http://www.youtube.com/watch?v=nEL8_GI4DqI

Leo Sundberg sa...

Sverige jämförbart med Nordkorea? Ehh... nej, Sverige må ha sina fel och brister, men någon totalitär stat är det inte.

Eliten gillar inte min invandringskritik heller, men aldrig har jag blivit straffad för att jag säger vad jag tycker. Möjligtvis utskälld, men det får man kanske tåla.

Albert K sa...

Jag undrar om det inte är brottsligt (förtal) att anklaga någon för att vara antisemit?

Knute sa...

Inte brottsligt att anklaga någon för att ha antisemitiska åsikter, men okej, jag tar tillbaka.

Då, för tre år sedan var jag ganska insatt i Jinges försåtliga skriverier och borde förstås kommit med några hårresande citat. Men nu ids jag inte fördjupa mig i hans blogg, han är en brunröd nolla.

Oops, det tar jag också tillbaka för säkerhets skull.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.