23 december 2007

Våld mot Kristna

Kyrkor ses som fridens boningar, som en fristad undan våld, men under den senaste tiden har detta ändrats.
Några av nationens 1200 jättekyrkor, där mer än 2000 personer samlas varje vecka, har i tysthet ökat sin bevakning under senaste året och använder även beväpnad personal för att skydda sina församlingsmedlemmar.

"Man ser säkerhetsvakter överallt annars, i banker, konserter, flygplatser, evenemang som drar mycket folk, men hittills har kyrkor varit undantagna"

I början av denna månad började en maskerad yngling skjuta vilt i en kyrka i Colorado men blev snabbt nedmejad av en frivillig vakt och därmed räddade förmodligen Jeanne Assam många liv.

Inte så långt dessförinnan hörde vi talas om en liknande händelse där en ung man vandrade in i ett köpcentrum, som har anslag om att vapen inte får tas med inom området.
Åtta oskyldiga människor miste livet.

Om det hade funnits en person, med vad som kallas "concealed weapons permit"; CWP, (tillstånd att bära vapen utan att det behöver vara synligt) kanske många liv blivit räddade även där.

De vansinniga som planerar att gå till historien och bli ihågkomna för någonting fruktansvärt, väljer platser där de är ganska säkra på att ingen annan har vapen.
Vi har sett det från skolor och vi ser det nu i kyrkor.

Motståndare till vapen, de som tror att bara vi förbjuder alla vapen så kommer "the bad guys" att reformeras, ropar naturligtvis på fler förbud och lagar.
Innan ni gör det ska ni veta att de människor som har tillstånd att bära " consealed weapons" är bland de mest laglydiga i hela landet. Tror inte att det vid något enda tillfälle har visat sig att en polis blivit beskjuten av någon med CWP.

Det är sorgligt och skrämmande men under de senaste fyra åren har 10 kyrkskjutningar ägt rum vilket understryker att motståndet mot Kristendomen har nått en ny, våldsammare nivå än tidigare.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

I fridens land där mord är lika ovanligt som moderata muslimer och där varenda galenpanna har ett eller fem vapen.

Lösningen är att ge ännu fler vapen? Lycka till. Mer vapen ger ett säkrare samhälle. Eller inte.

Berit sa...

Jag trodde att knivar var olagliga i Sverige!!!!

Knute sa...

Jag tillåter mig att citera Snaphanen:

Folkemord på kristne irakere

Dette kan læses som et appendix til mordet på den kristne akademiker Fuat Deniz i Ørebro for ti dage siden, som Aftonbladet med det samme døbte “ett vansinnesdåd”, underforstået at der var tale om en psykotisk morder. Jeg tror vanviddet er helt på AB´s side. Det sandsynlige politiske mord har været ordentligt planlagt og bliver følgelig ikke opklaret. I aviserne er historien gået død. En landsmand til Deniz klagede i forgårs over politiets inkompetence. Morderen kan allerede have siddet på en cafe i Ankara i en uge og røget vandpibe ovenpå veludført gerning. Men mordet vil have fået den tilsigtede terroreffekt på det akademiske miljø i Sverige. Et multikulturalismens clearingmord, kunne man kalde det. Helt nye akademiske tider er ankommet og det kan Sverige takke sine syv indsigtsfulde socialdemokratier for . Hvad der hidtil har afholdt muslimske irakere i Sverige fra at myrde og terrorisere assyrere , ved jeg faktisk ikke. Et tilfælde ? At Sverige endnu ikke er islamiseret nok ? Det sidste finder Riksdagen råd for, hvis ikke det allerede er sket forlængst.

http://snaphanen.dk/2007/12/23/en-arhus-historie-fra-riyadh/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.