31 januari 2008

Har banker någon etik?


Uppdrag Granskning hade ett program som jag missade med rubriken "Fondbluffen":

"Svenskarnas inställning till fondsparande är generellt en känsla av trygghet, stabilitet och pålitlighet. Men genom att frisera verkligheten har storbankerna tjänat mångmiljardbelopp på dina fondval." SvT

"Enligt både Swedbank och Nordea går deras fonder bättre i förhållande till det index man jämför med. Men enligt Uppdrag granskning jämför bankerna äpplen med päron istället för äpplen med äpplen. För när fondens resultat redovisas är också aktieutdelningen inräknad." Aftonbladet

Detta kommer snart att vara glömt, ty allmänhetens minne är kort. Men det är därför jag bloggar, för att inte glömma.

Mera varmluft

Nu vill miljöfanatikerna att vi ska äta ute i kylan.
De där snofsiga
utomhuskaminerna som används på uteserveringar har förklarats av Europeiska Parliamentet för att vara riktiga bovar.
Man påstår att de pumpar ut värme och "miljöförstörande CO2" direkt ut i atmosfären. Enligt brittiska regeringen producerar de 22,000 ton per år jämfört med 21 miljoner från uppvärmning av hem.
Usch och fy! Direkt ut i atmosfären, är det inte hemskt!

Kommissionen ska sätta en tidsfrist på hur länge kaminerna får användas innan de måste förbjudas helt.

Regeringen använder "Global uppvärmning" som en ursäkt för att ta död på en hel privat industri, helt enligt reglerna för fascismen som visar mer och mer av sitt rätta ansikte.

I Kalifornien kom man nyligen med ett förslag om att en
termostat med en förinställd temperatur, som inte får överskridas, skall installeras i alla nybyggda hus.

Husägaren ska alltså inte själv få avgöra hur varmt han vill ha i sitt eget hem. Förslaget ligger på is så länge, men var inte orolig det blir snart ny fyr under brasan.

Hur länge dröjer det innan det blir förbjudet att grilla korv över öppen eld?
Tända brasa i öppna spisen därhemma?

Valborgsmässoelden kan man nog snart glömma , den har alla odds emot sig. Dels spyr den ju CO2 direkt ut i atmosfären, dels är det en svensk tradition och dessutom är det kungens födelsedag.

* * *
Sydsvenskan , SvD , Sydsvenskan , SvD

Fördomar ok om du är PK


Man kan nog inte bli mer PK än en f.d. Gringo-redaktör. Därför är det kosher/halal att skriva:

Männen är förvirrade. Att behöva kämpa för att bli behandlade på lika villkor som det motsatta könet är något som tidigare bara varit vigt för kvinnor. Visst finns det mansförtryck, men förtryckaren är nästan alltid en man."
Expressen

Ponera att ngn skrivit: "Kvinnor är förvirrade." Skrattretande eller hur?

Skall vi inte bekämpa fördomar? Om kvinnor? Om invandrare? Muslimer? Så hur kan en anti-fördomsnisse som f.d. Gringo-redaktören Zanyar Adami generalisera och kalla alla män (="männen") för förvirrade och därmed inkludera sig själv, eftersom han är man?

När man läser artikeln på Expressen-länken ovan får man en förklaring till att Adami inte vill ge ut en bok på samma förlag som Micke Alonzo (han "känner" Alonzos förra fru). Men varför skall man tro på Adami när han kallar Alonzo, som fyller 50 om två år, för "ung man".

Hur mycket koll på verkligheten har man i så fall?

Varm luft


Om varje människa i det här landet i hundra år betalar 500 kr i månaden i miljöavgifter, lyckas vi bara skjuta upp den globala uppvärmningen i 5 dygn!

Är det förnuftigt? Våra politiker är som en skock får som följer al-Gore.

Samtidigt som EU infört skatter och avgifter för att hejda den globala uppvärmningen har en köldvåg i Kina drabbat 105 miljoner människor. Ny istid på gång?

Det är bättre att kompensera koldioxidutsläpp med trädplanteringar än att försöka minska bilismen. Det kan ge oss tid att hitta nya vägar till välfärd och utveckling. Skogsskövlingen står för en större del av klimatpåverkan i världen än transportsystemet.

Uriasposten

Basläger för brottslingar


En lägenhet på Bryggargatan i Landskrona var basen för skimming av bankomater i Köpenhamn.

Fyra rumänska män reste vid flera tillfällen från Landskrona till Köpenhamn för att recognosera. Vid en resa plockade de bort ett skydd på en bankomat vid Falkoner Allé i Köpenhamn, och dagen efter, den 29 september, skimmade man kort och filmade pinkoder till nio bankkort i Nordeas bankomat vid Forums tunnelbanestation.

Den 30 september reste kvartetten till Köpenhamn igen med nio plastkort laddade med skimmad information. Nu skulle man ta ut pengar med de falska korten. I tre Nordea-bankomater och en bankomat tillhörig Danske Bank gjordes försök. Samtliga försök misslyckades bortsett från att man fick ut 200 kronor hos Danske Banks automat vid Godthåbsvej i Köpenhamn.
Helsingborgs Dagblad

"Landskrona är tydligen ett basläger för brottslingar.
Vår stad är till och med så populär att de föredrar att bo här även om de brott de planerat att begå skall utföras i Köpenhamn.

Varför Landskrona är så populärt som basläger?
Tja, det kan man ju fundera på.
Kan det vara så att man har nära till sina kompisar här, kanske?"
Landskroniten

Ett urval av vad som hänt i Landskrona de senaste 7 dagarna:
tände eld på skolflickas hår, knivrån i godisbutik, väpnat rån mot videobutik, två gripna för bankrån.

Kriminaliteten per 1000 invånare är faktiskt högre i både Stockholm och Malmö. Om det är någon tröst. Synd på en så fin liten grön stad med bad och hav att den skulle bli så otrygg att vistas i.

I själva Landskrona stad med 29 000 invånare (hela kommunen 40 000) är antalet utrikes födda ca 8000. Räknar man med andra generationen blir det en stor andel av befolkningen.

I Landskrona syns invandrarna. Den stora skillnaden jämfört med andra svenska städer är att de inte är undanskuffade i någon avlägsen förort. Alla tomma lägenheter i Landskronas centrum fylldes på 1990-talet med flyktingar från Bosnien, Kosovo och Mellanöstern. Aftonbladet

30 januari 2008

Vad fan är det för fel Johan Staël von Holstein?


"Vad fan är det för fel på svenskarna och vår demokrati? Radio Islam för statistik och hänger ut framgångsrika judar i svenskt näringsliv (på den listan finns jag upptagen för mitt frekventa samröre med gruppen) och vi, folket, gör inget.

Sverigedemokraterna ser ut att komma in i riksdagen … vilka människor är detta? Hur kan vi andra bara tillåta det? Jag menar inte att de ska begränsas med lag, det ska inte behövas. Men hur kan vi andra sitta still och låta dessa okunniga, oupplysta få fotfäste?

Eftersom det bara handlar om information och kunskap är allt vi behöver göra att engagera oss, att delta i debatten och att informera. [...]

Det måste bli ett slut på det här. Vi måste hänga ut dem, peka finger och låta dem springa gatlopp. De måste få stå och skämmas offentligt. Varje borgerlig, liberal, frihetsivrare med tron på det individuella ansvarstagandet och på individens kraft, kunnande och rätt måste ta var sin parasit och rasist i örat och förklara för dem hur det ligger till, att de själva kan och att ett liv i frihet är skönt och underbart, att mångkultur berikar
."

Metro

För mig är Johan Staël von Holstein en anti-demokrat, vilket bevisas av citaten ovan.

Farväl till hyckleri


Har varit på kurs för väktare och inspirerats av en nollgräns för tolerans mot oetiskt uppträdande. Vet att jag försyndat mig tidigare på grund av konflikträdsla. Inte med tillräckliga skärpa sagt till kollegor. Visserligen har det rört sig om småsaker, men som ändå inte varit okej.

Hädanefter skall jag alltid säga ifrån.

Jag framhöll på kursen betydelsen av att arbetsledare lever som de lär. En arbetsledare som ofta kommer för sent, har ingen auktoritet kvar när det gäller att anmärka på sina underställda. Han eller hon har samma skyldighet som alla andra att komma i tid eller annars få löneavdrag.

Applicerat på hela samhället: om myndigheter och politiker inte lever som de lär, så tappar de all auktoritet och laglöshet uppstår.

Man kan t ex inte fördöma diskriminering på grund av kön, sexualitet och etnicitet eller religion men se mellan fingrarna när medlemmar av det ena könet diskrimineras, när den dominerande sexuella inriktningen diskrimineras eller när den största etniska gruppen eller religionen diskrimineras.

Gör man det, har man igångsatt en moralupplösning.

Man kan inte heller påstå att så kallad positiv diskriminering av kvinnor är okej med hänvisning till löneskillnader eller inkomstskillnader. Det är att dra alla över en kam och att ge kvinnor som tjänar mer än män ytterligare en fördel.

Man kan inte heller acceptera våld mot en politisk minoritet i en demokrati. Ändå gör man det. Man gör det när man aldrig med ett ord fördömer upprepat våld mot medlemmar av ett politiskt parti. För det är ju det som är fallet med regerings och riksdags tystnad om våldet mot Sverigedemokraterna.

Det är också odemokratiskt att acceptera att en lärare som inte missköter sitt jobb, som t ex Sverigedemokraten Richard Jomhofs, uttryckligen mister sitt jobb på grund av sin partitillhörighet. Som sagt, han har inte misskött sitt jobb, han har inte propagerat för sina åsikter i tjänsten, eller uppträtt diskriminerande mot elever ur icke-svensk folkgrupp, utan diskrimineringen av honom handlar enbart om vetskapen att han är medlem i ett parti som förespråkar invandringsstopp.

Ställer man sig bakom den sortens politiskt förtryck, så är man inte demokrat. Det är kontentan av det jag lärde mig på kursen om hur vi bör se på kollegor som inte följer de uppställda etiska reglerna, bra regler som rimligen borde gälla i samhället i stort, men som av olika skäl samhället inte orkar upprätthålla och därför accepterar avvikelser från.

Om man då som ansvarskännande medborgare protesterar mot detta, genom att skriva insändare och mail samt inlägg på internet, men inte får svar eller svar som förringar t ex våldet mot Sverigedemokraterna eller yrkesförbudet för läraren Richard Jomshof, då uppstår en känsla av främlingskap mot de i samhället som makten haver.

Man blir cynisk och tolerant mot andras och egna avsteg från de principer som makthavarna sviker.

Man kan jämföra med att folkrätten gäller enbart förlorarna i ett krig. USA och Storbritannien begick hiskliga krigsförbrytelser för vilka deras ledare (Truman och Churchill) borde ställts inför rätta. Men så skedde inte. Och att så inte skedde har naturligtvis en ytterligt demoraliserande effekt inte enbart vad gäller respekten för folkrätten utan vad gäller all respekt för lag och ordning.

Varför skall jugoslaviska krigsförbrytare ställas inför domstol, om inte alla krigsförbrytare skall det? Är inte Putin en krigsförbrytare? Varför ställs inte Robert McNamara till svars för användadet av Agent Orange i Vietnam eller brandbombningar av tjogtals med japanska pappstäder under andra världskriget med hundratusentals civila dödsoffer?

Hur ser det ut om EU tar emot Mugabe som ärad gäst? Hur ser det ut att Frankrikes president tog emot kejsar Bokassa som ärad gäst? Hur såg det ut att FN införde sanktioner mot Sydafrika, men inte mot Iran eller en hel drös andra FN-medlemmar som bryter flagrant mot mänskliga rättigheter? Man kan inte? Det är inte praktiskt genomförbart?

Varför var det okej att arrestera Pinochet, när han besökte England, men inte Castro när han samtidigt besökte Spanien?

Har de demokratiska länderna någon trovärdighet kvar? Varför gör Sverige affärer med Kina, när vi vet hur illa ställt det är med de mänskliga rättigheterna där?

All dubbelmoral får konsekvenser, en ringar-på-vatten-effekt, och i slutändan drabbas hycklaren själv.

För att vi skall komma någonstans, så måste vi - och då menar jag mänskligheten - vara självkritiska. Ty det är lätt att se grandet i din nästas öga, men inte bjälken i ditt eget.

Läs även:

Man får inte begå hatbrott mot några andra än svenskar
Om att svenska inte är officiellt språk
Sparkad för sina åsikter
"Bekämpa Sd med debatt, Sabuni

Kvinnors makt


Ensamstående kvinnor eller ogifta kvinnor som de hellre vill att man kallar dem kan bli tungan på vågen i valet av nästa president i USA.

Otaliga undersökningar visar att kvinnor röstar för säkerhet och trygghet framför frihet och eget ansvar.
Gifta kvinnor får denna trygghet genom sin man, medan ogifta och framför allt ensamstående mödrar, anser att staten ska hjälpa dem och bli "den äkta mannen".
Naturligtvis finns undantag, så det är inte nödvändigt att skicka arga kommentarer om att "jag är inte sån'.

Socialismen har avsiktligt brutit sönder värderingarna om kärnfamiljen och antalet ensamstående kvinnor är större än grupperna judar och svarta sammantagna.

Socialismen innebär statligt inflytande i alla faser av livet, höga skatter, regleringar, skapandet av känslan "jag har rätt till... " oansvarighet, daltande, fred-till-varje-pris, äktenskap för lika-könade, oreglerad abort, allting-går-för-sig-mentaliteten, alla kulturer är lika mycket värda.......
Allt detta är man villig att leva med bara staten tar pengar från andra för att betala för det liv man inte kan ta hand om själv. Män har också accepterat denna attityd och tycker det är självklart att andra ska betala för och ta ansvar för deras barn.

Hillary Clintons popularitet förklaras av att hon lovar att ta hand om alla, men framför allt kvinnor ser henne som en ersättning för en man i huset.

Två-tre generationer av förändringar i det västerländska samhället kan inte förändra att människan har inbyggda instinkter från ett par hundratusen år. Mannen jagar och försvarar, kvinnan sköter barn och marksysslorna.

I våra strävanden att förändra det som var naturligt hyllar vi nu förhållandet att barn "uppfostras" i institutioner; när de ser sina föräldrar är det ofta bara under helger och kvinnor måste söka sin trygghet hos staten.

Ensamstående kvinnor är den grupp som kan förändra Amerika från att vara ett land som hyllar friheten till att i stället bli ett enda stort Dagis.

Först kom de för att hämta bögarna


Bild: homofobiska stater

Från att ha varit en oas av tolerans börjar Europa sakta men säkert duka under för islam.

“Må vara att sharialagen fortfarande är ett främmande begrepp för några västerlänningar,” skriver Bruce Bawer. “Men den stirrar homosexuella européer rakt i ansiktet — och pekar mot en isande framtid för alla fria människor.”

“En dag i förra månaden höll jag en föreläsning i Rom om hur den föregivet liberala ideologin multi-kulturalism har möjliggjort spridningen i Europa av den i högsta grad oliberala ideologin fundamentalistisk islam, med all dess brutalitet och – bland andra saker – våldsam homofobi.

När jag återvände till mitt hotell ringde jag min partner hemma i Oslo och fick veta att han precis hade konfronterats med två muslimska ynglingar på en busshållplats, där en av dem hade frågat om han var bög, tagit fram en kniv, sen sparkat honom när han steg på bussen, som hade dykt upp i rätt ögonblick. Om bussen inte hade kommit när den gjorde, kunde det slutat mycket värre.”

Läs mer här.

* * *
Först kom de för att hämta judarna
men jag höjde inte min röst
för jag var inte jude.
Sedan kom de för att hämta kommunisterna
men jag höjde inte min röst
för jag var inte kommunist.
Sedan kom de för att hämta fackföreningsfolket
men jag höjde inte min röst
för jag tillhörde ingen fackförening.
Sedan kom de för att hämta mig
och då fanns ingen kvar
som kunde tala för mig. -- Martin Niemöller

Tänkvärda ord än i dag, även om kommunister efter att ha bytt ut Marx med Muhammed inte behöver vara ängsliga längre.

Tips: Hodja och Universalgeniet
. Bild: Aqurette

Staël von Hofstein påhoppad på Facebook


Socialism illustrated

Den svensk-iranska vänstertidskriften Mana får pengar från det statliga Kulturrådet, trots att det avslöjats att den sprider hat mot judar och Israel.

En av ledamöterna som ville stoppa bidraget heter Johan Staël von Holstein. Så här uttrycker han sig sig i nya numret av tidskriften Konstnären:

”När man skriver historien kommer socialismen att framstå som det vidrigaste efter nazismen, om inte det vidrigaste.”

Han skiljer inte på socialism och kommunism! Så får man väl inte göra, det sårar ju sossarna.

Vidare säger han att att 70-talet (och inte 30- eller 40-talet) är den kanske mörkaste tiden i mänsklighetens historia.

Även detta en provokation! För det var ju på 1970-talet som vänstern började sitt segertåg genom svensk media och kultur och politik med mera.

En intressant bok om Sverige i början av 1970-talet är "The New Totalitarians" av den brittiske historikern Roland Huntford. Det är särskilt anmärkningsvärt hur den socialistiska regeringen under de åren avsiktligt bröt ner kärnfamiljen.
Gates of Vienna

Det går att hålla med om att det var en mörk tid, inte i mänsklighetens historia kanske, men definitivt i Sveriges, därför att det var då det vände nedåt.

”De 349 i Riksdagens självgodhet står i största möjliga motsats till hur de har förvaltat landet som hade världens bästa utgångspunkt år 1945. Ordet för det är ”misskötsel” och det brukar man inte skryta med.” Snaphanen

* * *
Tyvärr finns inte Johan Staël von Holsteins artikel online, utan refereras (i en nedlåtande ton) i
Sydsvenskan.

Men det är inte bara kultureliten och journalistkåren som ogillar honom. Sällan har det avslöjats hur nära etablissemanget står sina stormtrupper i Mana och Afa eller vad de heter. Staël är formligen utsatt för en hetsjakt. Så här skriver han på sin
blogg:

"Jag blir påhoppad på Facebook. En del av påhoppen på mig har varit så grova att man från redaktörens sida fått censurera och mana till besinning. Fortfarande ligger där kvar meningar som; "Det är sådana som honom som får en att vilja ligga och skjuta prick på börsens tak" ... Är det humor?

Där finns medlemmar med pseudonym, maskerade och militärklädda med Kalashnikov i händerna. De flesta medlemmarna i klubben är också med i andra socialdemokratiska och socialistiska klubbar och det säger en del om sossarnas PR-maskin. Vad är det de har emot mig? Vad är det jag står för?

Jag kämpar för invandrares rätt i samhället och ägnar hela mitt liv åt IQUBE, ett enda stort integrationsprojekt. Jag verkar för mångfald i alla dimensioner och kvinnors rätt i samhället. Halva min ledningsgrupp består av kvinnor och 4 av 7 i min styrelse är det.

Jag kämpar för att ungdomar med skoltrötthet, med särskilda intressen, Damp och ADHD skall ha samma chans som alla andra. Jag kämpar för att alla skall ha möjlighet att förändra sina liv hur sent som helst. Jag skriver mina artiklar om frihet och personlig kraft för att inspirera folk och få folk att tro på sig själva.

Vad är det som är så fel? Visar inte sossarna att de är rasister, konservativa bakåtsträvare och elitister."

Uppdatering. Staël von Holstein har en tendens att göra sig ovän med alla. Sossar och kommunister gillar han inte. Radio Islam gillar han inte därför att de hängt ut honom för hans samröre med judar. Tyvärr gillar han inte heller Sverigedemokraterna, vilket måste bero på okunskap. Det är det enda politiska parti som på allvar vill hejda islamiseringen av Sverige. Men det kanske inte är en viktig fråga för honom? När han kritiserar tidsskriften Mana för antisemitism, är det bara läpparnas bekännelse? Läs här.

29 januari 2008

Lättare klädsel


En expedit i en dansk butik blev avskedad för att hon för en kollega omtalade en tredje gemensam kollega som hättemåge. Alltså en mås med en svart hätta på huvudet, den fågel som i Sverige kallas skrattmås.

För detta fick hon sparken, vilket kom att kosta arbetsgivaren 175 000 kr. Att kalla någon med svart huvudduk för hättemås var ingen grund till avsked ansåg den förnuftiga Sø- og Handelsretten.

Spydpigen , Veritas Universalis

I Göteborg blev två muslimska kvinnor uppmanade att byta till lättare klädsel i en simhall. Det var diskriminering ansåg Hovrätten, dit kvinnorna överklagat efter att ha fått avslag i Tingsrätten.

Ingen orkar längre bli förvånad, numera vet vi ju vad islam går för. Och vad svenska myndigheter går för. Alltså, med Diskrimineringsmannens hjälp får man numera lov att bada med kläderna på i badhus. Om man är muslima alltså.

Men badhusets regler då? Mammorna måste ju vara beredda att hoppa i vattnet för att kunna hjälpa sina barn som håller på att lära sig simma. Det sätter sig hovrätten lydigt över, Diskrimineringsombudsmannens ord är lag, och dömer Göteborgs stad att betala tjugotusen kronor var till kvinnorna. En lönsam affär att vara kränkt, det är bara att åberopa islam, så sätts normala regler och beteenden ur spel.

Sverige ska få en ny diskrimineringslag som kommer att uppmuntra folk att göra anmälningar i hopp om att få skadestånd. Vi kommer att få se fler sådana här fall.

AB
Dagen Sydsvenskan SvD

Läs även om kvinnan som inte fick jobbet som hårfrisörska för att hon bar huvudduk: Och droppen urholkar stenen

Rasism att kalla folk "engelsman"


En irländsk man fick tio veckors fängelse för att ha kallat en walesisk kvinna för "English bitch".

En Bombe i en Turban

Min första reaktion är att hans brott var att han föga gentlemannamässigt kallat henne för "bitch". Men inte. Om detta är nolltolerans börjar den i fel ände. Fritt fram att kalla varandra rasist men man får inte nämna nationaliteten.

Finns det inte sunt förnuft? Tankepolisen slår till på puben, vänsterbrigaden går amok, politisk korrekthet som sinnessjukdom, har inte domstolarna vettigare saker att ta sig för, idiotisk hetslagstiftning, vad blir nästa steg? att man åker i fängelse om man ifrågasätter sånt här? ett förfluget ord kostar nästan lika mycket som att mörda någon.

Vad tjänar lagar om hets mot folkgrupp till, när islamisterna struntar i dem? Idag kan man läsa att en brittisk muslim ville halshugga en muslimsk soldat för att sprida panik och fruktan. Han var rasande över att det finns muslimska soldater i den brittiska armén.

Berlingske Tidende, Anna Lyttiger

Mer Obsession


Filmen “Obsession: Radical Islam’s War Against the West, som jag skrivit om
tidigare, har på nytt orsakat rabalder bland muslimska ledare.

Floridas allmänne åklagare McCullom har beordrat sina anställda att se filmen för att som han säger:"Bättre förstå det hot som vi står inför som nation och samhälle."

Det orsakade upprörda känslor hos gruppen MPAC (Muslim Public Affairs Council) som skickat brev till McCollom och bett honom att inte utsätta de anställda för "sådan uppenbar anti-muslimsk propaganda".

Att PMAC eller CAIR eller någon annan av de många muslimska organisationer som säger sig ivra för förståelse och ett gott förhållande skulle protestera är ju väntat, men det blir intressant när man gräver lite bland skäggen och turbanerna.

MPASs ledare Al-Marayati säger: "Alla amerikaner har en moralisk skyldighet att sträva för att ersätta rädsla och hat med rättvisa och välvilja och att ställa dem till ansvar som inte gör det."
Stora ord minsann. Observera att han säger "Alla amerikaner" vilket torde innebära moraliskt ansvar även från muslimer.

*Al-Maryati, som predikar för oss om vår moral, uttalade sig i ett
radioprogram strax efter Sept. 11 och påstod att Israel var det land som hade mest att tjäna på attacken och skulle därför betraktas som de mest misstänkta. Verkligen moraliskt ansvarigt!

*MPACs kommunikationschef var utgivare av en tidskrift som prisade Osama bin Laden som en "stor Mujahid, en välgörare och frihetskämpe." ( Moraliskt ansvar?)

*Efter Sept.11 blev Marayati föreslagen (av en demokratisk senator) som ledare för den Nationella Kommissionen om Terrorism men förslaget tillbakavisades därför att man fann en
lång lista, omfattande många år där Marayati lovprisar och rättfärdigar terrorism.

Det är ofattbart att organisationer som denna tror sig vara talesman för muslimer genom att peka ut innehållet i filmen som anti-muslimsk propaganda.

Se filmen!

EXPO nya IB?


"EXPO SOM SÄKERHETSPOLIS: Jag tror att Expressen i sin enfald gjorde sig skyldig till en verklig fadäs som kan komma att stå Expo dyrt när tidningen avslöjade att Expo har tillgång till mobiltelefonlistor och listor över alla som sänder pengar via bank- eller postgiro.

Så här skriver Das Dumkopf i Expressen:

... till exempel visar telefonlistor... postinbetalningar visar...

Jag tror inte det var meningen att detta skulle komma ut därför att om posthemlighet och telefonhemlighet kan brytas av en privat spaningsorganisation/internetpolis har denna i så fall mycket större underrättelsemöjligheter än polisen, som måste gå till domstol för att i allvarliga brottsfall bryta dessa grundläggande och skyddade hemligheter - vem som ringer till vem, vem som sänder pengar till vem
."

Östra Ölands fria horisont

Har EXPO informatörer inom olika samhällsorgan. Fungerar man som ett slags STASI eller varför inte gamla IB, sossarna alternativa säkerhetspolis, eftersom Palme inte litade på SÄPO?

Blågula frågor

"När jag betraktar Expos omfattande aktivitet tror jag inte att omsättningen på 40 miljoner kr om året, som det ryktas om, räcker, det kan lika väl handla om 60 miljoner kr, men det får vi aldrig veta eftersom sekretss är lagd över Expos ekonomi.

I dag hörde jag att Expo också satt in en granskning mot samtliga riksdagsmän, alla 349, med hjälp av de hemliga telefon och postlistorna, vilka Expo har tillgång till

Vad Expo nu undersöker är vem och vilka riksdagsmännen talar med och sänder pengar till.

Inte ens landets parlament undgår sålunda Expos name and shame-kampanjer; jag tycker detta är ganska otäckt
."

Östra Ölands fria horisont

Glöm inte moderaternas och folkpartiets insyltning i EXPO. Eller Aschbergs och därmed TV3:s. Glöm inte heller Expressens. Ryt ifrån Ulf Nilson! Borde inte även justitieminister Beatrice Ask reagera?

Fara på färde


I Sverige finns en spionorganisation som tydligen har tummen i ögat på makthavarna eftersom de låter den hållas
.

"I dag hörde jag att Expo också satt in en granskning mot samtliga riksdagsmän, alla 349, med hjälp av de hemliga telefon och postlistorna, vilka Expo har tillgång till."
Kurt Lundgren

Är riksdagsmännen utsatta för påtryckningar och utpressning? Har Expo infiltrerat Säpo? Hur skulle de annars veta vad folk betalar för räkningar och andra banktransaktioner? Vilka de talar med i telefon? Vilka som viker ut sig på nätet?

Läs
Fjordmans öppna brev till Expo och Expressen.

28 januari 2008

Humanitärpopulisternas skuld


Bloggen har tidigare skrivit om det bestialska knivmordet, när den 19-åriga Anton Njie i Köpenhamn blev nerstucken av tre gärningsmän som i den kalla vinternatten ville stjäla hans mössa.

Mordet fångades på bild av en bevakningskamera och mördarna kunde gripas.

Nu framkommer att en av de häktade, en 19-åring, under fyra år härjat i Köpenhamn med knivar, påkar och en gång med en tom vodkaflaska.

Blir denne mångfaldige kulturberikare straffad och utvisad denna gång?

Mordet kan ha haft rasistiska motiv eftersom mördaren har arabiskt utsprung och offret afrikanskt.

Humanitärpopulister och halalhippies som uppmuntrar invandring av brottslingar till våra länder får ta åt sig äran.

Jyllands-Posten , Hodjas Blog , EKP , Veritas Universalis

Alla struntar i allt

Jakten på asyl i Sverige har banat väg för en kriminalitet som omsätter miljarder kronor, berättades i radioprogrammet Kaliber.

Varje dag tar runt 70 irakier sig förbi de svenska gränserna och de allra flesta kommer hit med hjälp av smugglare.

Det är allt fler som sysslar med människosmuggling, mellan 30 och 35 ligor är verksamma just nu i Sverige.

Fyra miljoner irakier är på flykt undan kriget och många av dem vill bort från Mellanöstern, gärna till Sverige där alla vet, att man får stanna.

Befria Media skriver:

Den miljardindustri som massinvandringen är idag betyder att många blir rika på de hundratusentals insmugglade falska flyktingarna. De flesta har aldrig identifierats, men de som kallar sej Irakier är ofta Palestinier, Syrier, Libaneser och andra nationaliteter.

Om 100.000 lycksökare smugglas till Sverige och betalar 100.000 kr/st så blir det 10 miljarder kronor. Om alla de 600.000 som fått personnummer sedan år 2000 har smugglats in och ytterligare 600.000 ankommer de närmaste 7 åren så blir människohandeln en industri som omsätter 120 miljarder kronor.

Hur mycket av pengarna som hamnar i Migrationsverkets handläggares fickor är det ingen som vet. Man kan bara anta det är många myndighetspersoner som är inblandade.

Hur kan man annars förklara att så gott som alla som kommer till Sverige beviljas uppehållstillstånd?

Och det trots klagomål från de flesta kommunpolitiker och en stor folkrörelse som försöker skapa uppmärksamhet kring alla problem.

Fröken Sverige , SvD , SvD , SvD

Uppdatering. Alla struntar i allt, nu lägger tullen av.

SvD , Sydsvenskan

27 januari 2008

Euronews om den irakiska invandringen till Södertälje

TV-kanalen Euronews uppmärksammar det absurda i att en stad med 80 000 invånare tar emot fler irakier per år än USA och Kanada gör tillsammans. Södertälje, berättar man, “has been nick-named ‘little Iraq’”.

Se videon HÄR

Se även intervjun med Merit Wager med anledning av att verksamheten Medborgarnas flyktingombudsman lades ned:



Falkblick, Snaphanen

Icke-svensk majoritet i Malmö om tio år


Enligt
Financial Times, så utgår myndigheterna i Malmö från att mer än hälften av stadens invånare inom tio år kommer att ha utländsk bakgrund och att en muslimsk majoritet kommer att följa på det.

Ur
Sydsvenska Dagbladet 2 april 2005:

"
Ute i Sverige är Emma och William de populäraste tilltalsnamnen bland nyfödda.
I Malmö är det Mohammed och Sara
."

Hur kunde detta ske? Vem är ansvarig för att svenskarna trängs tillbaka i sitt eget land? Att Sveriges tredje största stad om några år har en muslimsk majoritet?

Om det hade varit på Balkan, så hade jag inte blivit förvånad, men vad är de naturliga förutsättningar för att det sker i Sverige? Det finns inga utan allt är ett verk av fosterlandsförrädare. Av kompletta galningar! Av opportunistiska karriärister som skiter i konsekvenserna av sitt handlande.


Hade det funnits ett nationalekonomiskt motiv, så hade det åtminstone varit begripligt. Men naturligtvis är denna invandring en ekonomisk minuspost av stora mått. Och just därför får medborgarna inte veta hur mycket av deras skattepengar som finansierar den.

Samma sak när det gäller invandrarbrottsligheten.

TV3:s
"Efterlyst", som förmodligen gjort mer för att sätta dit bovar än vad poliskåren ensamt skulle klara av, hotas av nedläggning, och "public service" (läs "special interest service") kommer inte att ta över. Orsak: man ser hellre att mördare och våldtäktsmän går fria än att inkräkta på de efterlystas rätt till anonymitet. Överdrift? Kom gärna med en bättre förklaring!


Men självklart är den största orsaken att programmet obarmhärtigt avslöjar att majoriteten av de fall man tar upp har utländska förövare. Och det får inte komma ut, fast en tjugoåttaåring man som jag jobbade med påstod "att 99 procent av alla brott begås av invandrare". Naturligtvis är det nonsens, men jag rättade honom inte.
Det är inte så långt från sanningen, nämligen att
majoriteten av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare och även de flesta grova brott som hamnar i tidningarna. I viss konkurrens numera med vår egen MC-kriminalitet.

Post scriptum:


Glömde nämna den förklaring som Financial Times ger till massinvandringen:
dåligt samvete för att Danmark, Norge och Finland drogs in i kriget emedan Sverige klarade sig undan. Ett slags överlevarnas skuldkomplex.

Dead Man's Hand

I diskussioner, inte bara med vänstervridna vänner utan också nyligen i korrespondens med en europeisk bloggare har jag tillbakavisat påståendet att "Bush ljög" för att uppamma stöd för de militära aktioner som krävdes för att omintetgöra Saddam 2003.
Det faktum att så gott som alla västerländska nationer var av den åsikten att Saddam hade WMDs har ignorerats eller avfärdats av motståndare till Bush-regeringen.

Det har nu avslöjats av
Arab News, mellanösterns engelskspråkiga dagliga nyheter, att Saddam ägnade sig åt en bluff som skulle visa sig dödlig.

Saddam Hussein lät världen tro att han hade massförintelsevapen för att avskräcka rivaliserande Iran och trodde inte att USA skulle iscensätta en invasion.

Han trodde att USA skulle vedergälla med samma typ av attack som (Clinton) 1998...en fyra-dagars attack från luften...
Saddam förnekade offentligt att han hade okonventionella vapen innan US invasionen, men hindrade UN-inspektörerna att verka i landet mellan 1998 och 2002 och när de slutligen återvände i november 2002 klagade de ofta över att Irak inte samarbetade....
Saddam sa också att han ville upprätthålla illusionen att han hade WMD-program därför att han trodde att det skulle avskräcka Iran från att invadera...
Saddam hade planer på att återstarta ett irakiskt vapenprogram och hade tekniker tillgängliga både för kemiska och biologiska vapen samt kärnvapen.
Denna information har avslöjats av den FBI-utredare som förhörde Saddam efter tillfångatagandet i december 2003 och kommer att behandlas som ett segment i CBSs "60 Minutes" i kväll. ( jan. 27, 2008).

Alla Bush-hatare, som i vanliga fall tror allt som arab-media presenterar, kommer att få stora problem att slingra sig ur denna nyhet.


Liberal Fascism

Ordet Fascism representerar någonting verkligen ondskefullt och vi tror att det är tämligen unikt men det är bara ett annat namn för en gren av socialism.
Mussolini var socialist, Nationalsozialistische Deutche Arbeiterparti var socialistiskt.
Ett bättre ord som täcker alla varianter är kollektivism.

Fler människor har tillfångatagits, placerats i fångläger och mördats i socialismens namn än under nazismen och fascismen. Mao mördade 65 miljoner, Stalin ett minimum av 20 miljoner.

Om jag kallar någon socialist menar jag att den personen är missledd, utopisk, idealistisk eller knäpp men man tänker inte direkt på massmördare. Det gör vi emellertid med ordet Fascism som har blivit ett annat ord för ondska.

Jonah Goldberg i sin utmärkta bok Liberal Fascism visar att fascism inte är så exotiskt som vi tror, den lever i stället och frodas i all den kollektivism vi dagligen ser omkring oss.

En bok som absolut måste läsas och som borde vara obligatorisk i alla gymnasieskolor.

26 januari 2008

Nöff, nöff sa grisen


En barnboks-kommitte i England har uteslutit boken Three Little Cowboy Pigs från
en tävling eftersom man anser att grisar "frammanar kulturella frågeställningar".

Boken, som är skriven för lågstadieelever, har nyligen vunnit pris i en tävling om undervisningslitteratur, men nu säger den statliga representanten att man inte kan rekommendera boken till den muslimska befolkningen.

Man befarar också att boken kan göra byggnadsarbetare upprörda eftersom de porträtteras som grisar och deras verk kan lätt blåsas omkull.

Osökt kommer tanken till övervikt.

Staten måste också lägga sig i vad människor väger och ska nu betala folk för att banta.
Man vill anslå 372 miljoner pund till
kampanjer för att undervisa föräldrar och uppmana människor att motionera samt att öka anslagen över en treårsperiod för individuella bantningsprogram.

Alla dessa exempel kan ses som småsaker men de ingår som länkar till en fotboja som snart begränsar vår rörelsefrihet fullständigt.

England kan ses som föregångslandet när det gäller att förvandla hela Europa till fascist-stater, men USA ligger inte långt efter.

Fascismen har setts som en höger-extremistisk rörelse men är i själva verket en kvasi-vänster ideologi vars mål är att kontrollera alla aspekter i en människas liv.

Socialdemokraterna och islamismen

Har sossarna och Muslimska Brödraskapet funnit varandra på grund av gemensamma fascistiska rötter? Och förstås, att sossarna satsar på muslimsk invandring för att få nya väljare.

Broderskapsrörelsen, som alltså är representanter för de svenska socialdemokraterna, har lanserat ett formaliserat samarbete med representanter för Det Muslimska Brödraskapet. Många islamiska terroristgrupper är avläggare till denna organisation. Osama bin Laden är en av många som är inspirerad av ideologen Sayyid Qutb, en mångårig medlem av Brödraskapet.

Brödraskapet grundlades av Hassan al-Banna år 1928, växte fram parallellt med de fascistiska och nazistiska rörelserna i Europa och inspirerades av dem.

Deras nuvarande ledare Mahdi Akef har försäkrat sina anhängare att "Jihad ska krossa den västliga civilisationen och ersätta den med islam, som ska dominera världen”.

Palestinska Hamas är för övrigt den palestinska grenen av Brödraskapet. Sverige är med och finansierar Hamas med hundratals miljoner kronor. Detta betyder i klartext att vi sponsrar en organisation som har som förklarat mål att krossa hela vår civilisation.


Per Albin Hansson, Sveriges socialdemokratiske statsminister mellan 1932 och 1946, var brevvän med Italiens ledare Mussolini.

Han lovprisade det fascistiska systemet där statsmakten lägger sig i alla sidor av individens liv, och såg det som besläktat med sin välfärdsstat.



Mussolini var socialist innan han bytte namn på sin rörelse, och den skandinaviska socialdemokratin använde i likhet med Mussolini organisatoriska och ekonomiska rekommendationer från ekonomen Keynes. Det gjorde för övrigt också USA:s president Roosevelt under New Deal, för att få fart på ekonomin efter kraschen i slutet av 1920-talet.

Det är svåra frågor det här. Tendensen hos socialdemokratin att vilja få total kontroll över medborgarna är faktiskt en smula fascistisk. Även om de inte använder våld utan mer sofistikerade metoder.

En ledtråd är att deras kritiker angrips såväl verbalt och fysiskt och hängs ut som rasister, fascister och extremister. Som Churchill sa, framtidens fascister kommer att kalla sig anti-fascister.

* * *
Om Per Albins brevväxling med Mussolini och annan skrämmande bråte i sossarnas bagage finns att läsa här.

Exempel på statsunderstödd antisemitism i socialdemokratismens Sverige: Mana får stöd trots nya anklagelser , Motståndarnas rättigheter , Antisemitism vardagsmat i arabvärlden

* *
Har ni tänkt på att politikerna aldrig blir upprörda över att skolor brinner? Förklaringen heter Keynes, den nationalekonom som förklarade att det spelar ingen roll vilka arbeten som utförs, huvudsaken att pengarna rullar.

Läs vidare: Pengarna rullar

Kristendom diskrimineras

Nadia Eweida, en koptisk kristen som i 7 år arbetade i British Airways som bagageinspektör, blev suspenderad från sitt arbete i 2 veckor utan lön för att hon bar ett halsband med ett litet kors.

Enligt flygbolagets regler får de anställda inte bära synliga smycken eller andra prydnader på arbetet utan tillåtelse från ledningen. De gör ett undantag för muslimer och sikher genom att ge dem lov att bära hijabs och turbaner.

Cases of Christianophobia , Kristofobi
How Britain has destroyed itself

Bilden är från demonstrationen i Bryssel den 11 september förra året. Europa genomgår en svår moralisk kris genom den muslimska invandringen. Avkristningen kan visa sig bli förödande för vår frihet och demokrati. Våra sekulariserade makthavare har ingen moralisk ryggrad.

Om de säger sig vara kristna, som Storbritanniens förre premiärminister Tony Blair, så är det bara ett PR-trick utan praktisk betydelse. Det var under hans regering som den politiska korrektheten började gå amok mot kristendomen.

Exempel på politiskt korrekt förföljelse av kristna i Sverige: islamister släpps in utan nämnvärd koll, medan kristna sänds tillbaka till länder där de riskerar att mördas. Dagen

25 januari 2008

Korrumperat förbund

Den här globala uppvärmningen är verkligen en plåga!

I många delar här i USA kostar det skjortan att värma upp husen eftersom den utlovade värmen inte lyckas förhindra köldrekorden.
Många önskar att Al Gores löften om en snabbt stigande temperatur skulle hjälpa dem ekonomiskt eftersom man nu upplever att plånboken i stället töms för att man inte ska frysa ihjäl.

Det förvånar inte att lösningen på denna så kallade kris, är att ge mer makt och skattepengar till de politiker som redan är ansvariga för prishöjningarna för energin som behövs för att värma våra hus och transportera de varor vi behöver.

Våra valda "ledare" fjäskar för miljönazisterna genom att stoppa utvinningen av existerande energikällor såsom oljeborrning i Alaska och längs landets kuster och lagstiftar mot brytning av inhemsk kol.
Samtidigt anklagar man de onda bolagen för att vara giriga när de höjer priserna på resurser som minskar samtidigt som efterfrågan ökar. Att staten i energiskatter och avgifter får in mer pengar per gallon än bolagens vinster talar man inte om. Staten kan aldrig vara girig.

En stor del av landets beroende av utländsk energi beror på att Clinton 1996 gjorde 1.7 miljoner acres i Utah till nationalmonument och stoppade därmed all brytning av kol inom området. Han berövade det amerikanska folket 62 miljarder ton låg-sulfur kol samtidigt som han betalade en politisk skuld till familjen James Riady som skyfflat olagliga pengar till Clintons kampanj.
Låg-sulfur kol, som bara finns på några få ställen i världen, brinner så rent att det klarar kraven för Clean Air Act utan speciell teknologi.
Politiker har aldrig några problem med att ge bort andras pengar och tillhörigheter.

Okunskap vad gäller ekonomi och politik, som en följd av ett otillfredsställande undervisningssystem, verkar betala sig storstilat.
Stora möjligheter finns att ett synnerligen korrumperat par snart kommer att återvända till 1600 Pennsylvania Avenue.

Låt mig få veta när en "progressiv" politiker eller en miljönazist föreslår konstruktion av ett miljövänligt kärnkraftverk för att få bukt med energikrisen.
Bushs försöker övertyga våra "arabvänner" om att de bör öka oljeproduktionen och Fru Clinton kallar det patetiskt.
För en gångs skull håller jag med henne.

Da Vinci-koden inspelad med nya aktörer

När jag läste Dan Browns Da Vinci-koden fick jag en känsla av att den handlade om något annat än katolska kyrkan, men kunde inte riktigt komma på vad. Men nu vet jag, Dan Browns konspirationsteori handlar egentligen om islam.

Det vet ju alla att det är farligt att trampa denna religion på tårna, så det är inte ovanligt att religion i allmänhet, eller mer specifikt kristendomen, i stället får ta emot den rädsla och avsky folk känner. Vilket förklarar varför det inte skrivs några romaner om islam. Jo, Salman Rushdie gjorde förstås.

Om man byter ut "kyrkan" i Da Vinci-koden mot "islam" så kommer man närmare verkligheten. Det fanns nämligen ett hemligt arkiv i München som innehöll en rad versioner av olika "koraner" från början av 700-talet. Och detta är ju naturligtvis något islam inte vill veta av, Koranen dikterades ju för Muhammed av ärkeängeln Gabriel
.

"
München-arkivet är alltså en het potatis, framför allt som läget är just nu. Det kommer förmodligen dröja innan något kan publiceras därifrån. Den nuvarande "storsigillbevararen", professor Angelika Neuwirth, som tog över arkivet från Spitaler och nu har det inlåst i ett kassavalv på Berlins Freie Universität, lär aktivt motarbeta forskning som i alltför hög grad vill sätta in koranen i dess historiska sammanhang av skäl som tycks handla om institutionens och forskarnas säkerhet (för fru Neuwirth tycks Dan Browns albino-munkar vara en realitet)."

Två av nämnde Spitalers företrädare dog i mystiska olyckor på 1930-talet. Eftersom nazister och araber stod på samma sida insåg Spitaler sitt eget bästa och gömde fotografierna av koran-manuskripten i kakburkar. Han lyckades därmed bli 93 år gammal.

Det är inte vara lätt att vara muslim. Jag drar mig till minnes hur en slöjklädd kvinna rev sönder en ett papper med korancitat. Jag förstår henne, men förstår hon sig själv? De vill inte kännas vid de bloddrypande saker som står i boken men ändå är de beredda att försvara den med näbbar och klor.

Är det möjligt att skapa en skiljelinje mellan islam och politisk islamism? Som i kristendomen där Jesus sade "Ge åt Gud det som tillhör Gud och ge åt kejsaren det som tillhör kejsaren."

I världsfredens intresse borde muslimerna tillåta textkritik. Det skulle nämligen göra det möjligt att förvandla islam till fredens religion i stället för underkastelsens religion. Om de rev ut de sidor i Koranen som hetsar till död åt de otrogna vill säga. En modig holländsk politiker föreslog just detta, och nu har han gjort en film som har premiär idag. Världen väntar med spänning på islamisternas reaktion.

Läs vad Berit skriver om
Wilders film.

Hizbollah-bilden med maskingeväret har en slogan ur Koranen: "Bara de som tillhör Allahs flock kommer att vara segerrika."

Låt oss hoppas att förnuftet segrar över sådana tomma anspråk. Vad hade de tänkt att göra med världen när de erövrat den? Förvandla den till en öken?

The Lost Archive

Kenyanska bloggare avslöjar blodbadet


Det blir alltmer klart att det är oppositionsledaren Raila Odingas parti ODM som hetsat fram våldet i Rift Valley i västra Kenya. Det hävdar både kenyanska bloggare och den USA-baserade människorättsorganisationen Human Rights Watch.

"I flera byar organiserade lokala ledare och ODM återkommande möten direkt efter valet som syftade till att få lokala gäng av ungdomar att bruka våld. I ett fall ska en ODM-funktionär ha försett en grupp ungdomar med en lastbil som kunde forsla dem till en grannby och där bränna kikuyus hem." SvD

Minst trettio människor som sökt skydd i denna kyrka i västra Kenya brändes till döds när den stacks i eld. "De måste betala för sitt beslut att rösta på president Kibaki." Sydsvenskan

Något som tidningar och TV inte med ett ord nämner är att det som händer i Kenya delvis är en religiös konflikt. Förloraren Odinga, som inte erkänner valresultatet, vill nämligen införa strikt sharia-lag.

Överenskommelsen som Odinga gjorde med de muslimska ledarna kan förstöra Kenya som sekulär stat och bli upptakten till en konflikt liknande dem i Nigeria och Sudan.

Kenyan Presidential Candidate Promises Sharia in Exchange for Muslim Votes , Memorandum Of Understanding , Kenya: Revealed - Raila's Real MoU With Muslims , The Full Version Of The Mou , Sydsvenskan , SvD , Barack Obama och Kenya

24 januari 2008

Invandring = sosse-import av ny väljarkår

"Detta har varit en politisk förskjutning som systematiskt genomförts av (S) där man 'importerat' ungefär 10 % vänsterröster och 'exporterat' 5 % borgeliga röster. Jag bedömer att invandringen är till 2/3 vänsterröster men det är nog en för låg siffra. I många invandrargrupper är det över 70 % S-röster.

Så utan invandring skulle vi inte haft en S-regering efter 1986 ungefär
."

Jan Kallberg

Problemet är detsamma i USA. Invandrarna röstar generellt demokratiskt och 2004 kan ha varit sista gången en republikan valdes som president. Insikten om detta är delvis förklaringen till republikanernas tvåspråkighet under 2000-talet. Under partikonventet 2000 i Philadelphia var spanska andraspråket och alla välkomnades till "Filadelfia".

Det är även förklaringen till den slappa attityden hos den republikanska administrationen till gränsskydd mot Mexiko och alla förslag om amnesti för illegala invandrare.

Karl Rove - George Bushs egen Sir Väs - övertalade bossen att man måste göra inbrytningar i den spansktalande gruppen om man skulle kunna säkra en republikansk kongress och möjlighet för republikanerna att vinna något framtida presidentval.

Förmodligen dikteras den borgerliga invandringsentusiasmen av samma tänkande. Det är intressant att Vlaams Belangs
Filip DeWinter förutspådde att hans parti inte kommer att öka sin andel av den belgiska väljarkåren något mer på grund av den allt större andelen invandrarväljare.

Kallberg igen: "Invandring i Sverige handlar inte om att hjälpa människor eller ha en moralisk bas - det handlar om att byta ut en frisinnad obstinat befolkning och behålla makten för sossarna genom att få en bred fet klass av bidragsberoende människor som facket utestänger från arbetsmarknaden med en nästan rasistisk arbetsträtt som fungerar som en demarkationslinje mellan de nya och de etablerade arbetarna. Man tar fram valboskap och håller i bidragen som morot. Är inte det rätt människofientligt och i grunden förnedrande?"

Okej, när han nu har denna insikt, vad föreslår han som lösning? Invandringsstopp eller åtminstone drastiskt minskad invandring, dvs. att vi tillämpar lagen för asylinvandring istället för praxis?

P.S. Ett av de mer hycklande dragen i amerikansk politik är att kandidaterna i årets presidentvalskampanj öppet vädjar till alla etniska väljargrupper utom den vita. Man talar om the Black Vote, the Jewish Vote, the Hispanic Vote, men aldrig om the White Vote.

P.P.S. Under Palme så förlorade utlandssvenskar rösträtt efter sex års utlandsvistelse, emedan invandrare som saknade svenskt medborgarskap fick rösta i kommunal- och landstingsval redan efter tre år.

Invandringen delar oss - låt oss folkomrösta!


Läget 2005:

"Mer än varannan, 52 procent, tycker att det är ett bra förslag att Sverige ska ta emot färre flyktingar. Inte sedan 1997 har flyktingmotståndet varit så stort, skriver SvD.

Det framgår av en studie som gjorts av SOM-institutet i Göteborg. Fler män är mer negativa än kvinnor, äldre mer negativa än yngre. [. . .]
Studien visar även att folkpartiets sympatisörer har blivit mer negativa. Nästan varannan fp-sympatisör, 46 procent, vill nu ta emot färre flyktingar. Tidigare hörde folkpartiets väljare till de mest flyktingvänliga
."

SvT

Samma resultat 2003:

SvD

Året innan, 2002, hade dock flyktingmotståndet minskat!? DSM

Och 2007 var det dags igen: flyktingmotståndet minskar. LNY

Uppgifterna rörande flyktingmotståndet har samma källa i samtliga fall: SOM-institutet på Göteborgs Universitet.

Hur kan flyktingmotståndet minska 2002, öka 2003 och 2005, och sedan minska igen 2007? Är det sannolikt med tanke på rekordökningen av invandrare eller har vi här ett exempel på "som man ropar får man svar"?

För att få svar på detta låt oss anordna en folkomröstning.

Det skulle ge svar på om "flyktingmotståndet" ökat eller minskat.

Hur som helst, drygt hälften av svenska folket har inget riksdagsparti som företräder dem i vår tids viktigaste fråga: asyl- och anhöriginvandringen.
Viktigaste på grund av de synbart omvälvande effekterna på brottsligheten,
sjukvården, skattetrycket, sysselsättningen, säkerhetspolitiken, yttrandefriheten, kulturen.

Låt därför folket få säga sin mening om asyl- och anhöriginvandringen i en folkomröstning precis som det fick om EMU. Det vore det demokratiskt enda anständiga!

David Frum (neokonservativ dissident i invandringsfrågan) kom under sin tid på Wall Street Journal underfund med att det fanns inte ett problem som inte blev olösligt samt förvärrades av invandringen.

Och det som gäller för USA i fråga om invandringen, gäller även för Sverige och alla invandringsländer i väst. USA brukar åberopas av vissa som förebild för svensk invandringspolitik, så därför kan även David Frums negativa syn på amerikansk invandring åberopas. Jag tror den stämmer bättre än den för propagandasyften rosenfärgade som är så populär bland borgerliga invandringsentusiaster.

Och droppen urholkar stenen

För en tid sedan kunde vi läsa om att en damfrisörska i London som blivit stämd för diskriminering eftersom hon vägrade att anställa en muslimsk kvinna som bar huvudduk.

Salongens ägare menade att hon inte kunde anställa Bushra Noah eftersom det är en grundregel att kunderna ska kunna se frisörskans hår.
Sarahs Desrosiers salong specialiserar sig på "punkiga" frisyrer och den muslimska kvinnan krävde 30,000 dollar för sårade känslor och en ospecificerad summa för utebliven inkomst.

Ägaren har nu blivit stämplad som rasist. Värt att veta är att den muslimska kvinnan tidigare blivit nekad jobb på 25 arbetsplatser.
Hon påstår att bara för att hon bär huvudduk betyder det inte att hon inte hänger med i de senaste trenderna.

Det låter helt otroligt men
det blir värre. Nu har den muslimska kvinnan fördubblat sina krav eftersom hon fått hatbrev och hon känner sig förlöjligad och generad eftersom hennes anspråk blivit offentliga.
Den stackars salong-ägaren förlorar förmodligen sitt företag och allt hon äger för att vi alla bit för bit ska underkasta oss den muslimska religionen.

Medan vi ändå är inne på Islam. Här finns en
"teaser" om Geert Winters nya film.
Ser fram emot det färdiga exemplaret.