10 januari 2008

Vilka flyr från Irak till Sverige?

Människosmugglingen från Irak till Sverige är enorm. Igår lyckades den tyska polisen gripa sex smugglare samt 63 irakier som var på väg till Sverige, medan 60 irakier lyckades ta sig vidare i personbilar genom Danmark till Sverige.

Detta var alltså endast en av många grupper som är experter på människosmuggling. Mörkertalet är stort.

För närvarande är det mest al-Qaida och andra militanta islamister som har behov av att fly från Irak, på grund av USA:s armés och den irakiska militärens hårda offensiv mot dem.

Om vi hittills varit upprörda över ”ungdomsvåldet” är det ingenting mot den radikalisering av unga muslimer som nu är att vänta.

Sverige tar emot 70 gånger fler irakier än Finland:

Här ser man med all tydlighet vad som sker i Sverige!

Thoralf Alfsson, Veritas Universalis, SvD, Ekstrabladet, Jyllands-Posten , DN

3 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Problemet är "papperslösheten".

Enligt förra migrationsministern Barbro Holmberg (Tiger Woods svärmor, om ni inte visste det) saknar 93 procent av alla asylsökande handlingar som styrker deras identitet.

Bohuslänningen

Rimligen är situationen inte annorlunda nu än 2006. Med andra ord är risken överhängande att vi tar emot både krigsförbrytare och islamistiska terrorister. Det skulle förvåna mig om sådana människor inte utnyttjade de näst intill obefintliga kraven på styrkt identitet. Sverige måste vara himmelriket för förbrytare på flykt.

Med andra ord är den bagatelliserade "papperslösheten" ett gigantiskt säkerhetsproblem.

Vad blir domen om islamistiska terrorister slår till mot ett amerikanskt eller israeliskt mål här i Sverige på grund av att vi acceptera att asylsökande sätter i system att slänga id-handlingar - inte alla förstås, men de flesta, antagligen på inrådan av människosmugglare?

Vad blir domen om svenska civila stryker med?

Våra myndigheter, politiker och massmediaanställda tar på sig ett stort moraliskt ansvar, när de istället för att tala om detta konstant beskriver massinvandringen som manna från himlen, som en gigantisk ekonomisk in-put, som en livgivande injektion i ett före massinvandringen förstelnat och tråkigt samhälle.

Anonym sa...

Förhoppningsvis blir reaktionen att USA tvingar oss införa hårdare 'asyl'-regler om 'svenskar' spränger tex amerikanska ambassaden.

BefriaMedia sa...

Jag haller med Bohuslanningen. Att inte krava identifiering ar rent sjalvmord. Det sjalvmordet kanske inte intraffar idag, men snart kommer nagot att handa. Man kan ju bara gissa hur manga irakiska terror tranade militanter det kravs for att ta over riksdagshuset och TV huset, dom behover kanske inte ens vara bevapnade med tanke pa den "beredskap" som jag kanner till.
Barbro Holmberg ar en av de ansvarige politiker som borde stallas infor en tribunal, hon har medverkat till katastrofen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.