22 januari 2008

Bomber och brinnande bilar i Göteborg

Den organiserade brottsligheten ställde i natt till med kaos i Göteborg för att ostört kunna råna postterminalen.

När några fångar för en tid sen rymde från Kumla gick det inte att använda spaningshelikoptrar, de hade skjutits sönder i förväg.

Brottsyndikatens budget borde vid det här laget vara flera miljarder kronor, en lockande karriärväg för våldsbenägna unga män. Lås in dem i 20 år tills de lugnat ner sig och kommit på andra tankar.

Det börjar likna terrorism. Vart går pengarna?

Vet ni hur kriminologiprofessorn Sarnecki förklarar händelserna? "De vill ha uppmärksamhet". Stor humor tänkte jag först. Men det kanske ligger något i det, de vill skrämmas som al-Qqqqqaida.

Gängen i Göteborg: Hells Angels, Red Devils, Red & White Crew, Bandidos, X-Team, Brödraskapet Wolfpack, Original Gangsters, Naserligan, Tigrarna, Asir.


Bild: Älvsborgsbron i Göteborg

Östra Ölands fria horisont , SvD , SDS , KB , Dagen , SvD , SvD .

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Multikulturens mörka krafter firar nya triumfer ! Detta är ett välförtjänt hån mot mes-Sverige. Inse att det inte handlar om vanliga brottslingar. Jfr med nyheten i SvD idag om "svensken" som finansierade terrorn med 25 miljoner. Jfr även med den "privata" muslimska förskolan i Rinkeby som skickade 9 miljoner av kommunala bidrag till Dubai, antagligen direkt in på Al Qaidas konto, och betalade sina anställda svarta löner. Den islamistiska koloniala plundringen av Sverige fortsätter i accelererande takt.

Anonym sa...

Då min hustru i dag var ute och handlade, täffade hon några andra damer i 60+ åldern som hon är ytligt bekant med. Dessa damer är ofta med och ordnar olika aktiviteter i den lokala kyrkliga församlingen.

Min fru var mycket konfunderad över hur frispråkiga dessa (uppenbarligen nu f.d. Kd) var över utvecklingen i samhället och vad som håller på att ske. Någon av dessa gjorde t.o.m. en försiktig icke PK antydan, om vad hon ansåg att det berodde på!

Börjar månntro svenskarna vakna, eller var det en tillfällighet?

Knute sa...

Tack för insiktsfulla kommentarer! Jag infogar länken till SvD.

Skuncke sa...

Att stoppa invandringen och aktivt repratriera kriminellt slödder skulle kanske hjälpa.

Anonym sa...

Alltså ärligt talat, jag gillar inte vad jag snart kommer säga, men eftersom inget annat hjälper så:

Vill vi få någon som helst debatt värd namnet om invandringen så måste vi se till att SD kommer med i riksdagen nästa gång. Annars kommer dessvärre alla PK-partier inget göra. Förutom sopa allt under mattan som vanligt. Gömma och försöka glömma det jobbiga.

Anonym sa...

Det är ju vädrets fel! Har ni missat det? Det varma vädret, till följd av klimatförändringen, har gjort folk mer kriminella... Alltså är det Bushs fel! Om vi satsar mer på förnyelsebar energi, höjer skatten på bensin och diesel samt ser till att folk åker kollektivt, så ska ni se att det här blir bra så småningom! Men först måste vi alla samlas och MANIFESTERA mot miljöförstöringen och det rasistiska våldet!


OBS: Otroligt ironiskt inlägg!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.