10 januari 2008

Den rödvita EU-debatten


Med ett sting av avund kan svenskarna nu lyssna till den rödvita EU-debatten. I Köpenhamn finns en borgerlig statsminister som faktiskt vill något, skriver Henrik Bredberg i Sydsvenskan.

Visst vill Anders Fogh Rasmussen något, han vill bli Europaunionens förste president - vilket är en ren spekulation som jag lockades att skriva av följande anledning:

Europa ska nämligen få en president har det bestämts, fast vi inte har blivit tillfrågade.

Vi får inte heller ha presidentval som i USA. Eurokraterna ska själva utse presidenten à la Melodifestivalen där grannländerna röstar på varandras kandidater.

Jag fattar inte att jag röstade ja till att Sverige skulle gå med i EU. Jag trodde väl på att "i vår moderna globaliserade värld får man bara inflytande på egna förhållanden och på utvecklingen av sina grannar om man engagerar sig fullt och helt i samarbetet”, som Fogh Rasmussen sa igår.

Det där kanske stämde för tio år sedan men inte nu, inte med den nya odemokratiska EU-konstitutionen som ersätter vår egen grundlag. Vår yttrandefrihet som vi kämpat oss till under århundraden gäller inte längre utan är underställd eurokratins godtycke.

Det förekommer att minoriteter diskrimineras i Europa och därför har EU ett övervakningskontor, EUMC-kontoret i Wien. Denna myndighet har ett inbyggt fel: den inser inte att den borde verka för ömsesidig förståelse. Det är ett faktum att de muslimska invandrare som har islamistiska åsikter inte vill integreras och smälta in i värdlandet. Ofta är de inte ens intresserade av att lära sig språket. Ofta följer de hellre sina egna kriminella sharia-lagar än landets egna lagar.

Konstitutionen ger EUMC-kontoret fria händer att strypa yttrandefriheten. Den som ordagrant citerar ogudliga verser från koranen och uppmanar européerna hålla fast vid sina värden och kultur betraktas som islamofob och ska jagas.

Man har således i England utfärdat arresteringsorder mot bloggaren ”Lionheart”, som är en mycket troende kristen och absolut motståndare till islam, berättar Spydpigen.

Islam är beskyddad av religionsfriheten. Men islams våldsförhärligande innehåll, är det också beskyddat? I så fall kunde vilken maffiaorganisation som helst registrera sig som ett religiöst samfund och slippa bli granskad. EU är ute på hal is.

Det är bara att hålla med om att "EU er et diktatur og Fogh vil være dets præsident."

Fast å andra sidan, om inte konstitutionen stoppas och Europa får en president, så hellre Fogh än någon annan!

"Fogh är duktig och gör omedelbart ett tillförlitligt intryck. Han verkar medfött ärlig, men just denna egenskap gör att det är svårt för honom att ljuga sig från något eller försöka att glida undan.

Det ses på hans ögon och kroppsspråk att det är något som inte passar ihop med hans eget jag.

Jeg har iakttagit det, när samtalet kommer in på folkomröstning om EU eller ännu värre, när det gäller EU´s hemlighållna avtal med de islamiska länderna." Skriver Spydpigen.

Konstitutionen? Folkomröstning!
Euromediterranien/Eurabia bag arrestordren mod Lionheart

3 Kommentarer:

Anonym sa...

"han fikar efter att bli Europaunionens förste president!"

Knute, det er ren spekulation. Ingen ved det, og intet indikerer det. Men det er da tilladt at gætte. Personligt tror jeg ikke på det.

Knute sa...

Ved du hvad, jeg ändrer i det!

Knute sa...

Sanningens Svärd av Lionheart:

"I den engelske by Luton har det pakistanske, muslimske samfund i bydelen Bury Park truet mig på livet, hvilket to vidner kan bekræfte."

Läs det hela på Hodjas blog

http://hodja.wordpress.com/2008/01/09/sandhedens-sv%c3%a6rd-af-lionheart/

eller Gates of Vienna, där den finns på 12 olika språk!

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/01/rosetta-stone-for-lionheart.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.