16 januari 2008

En stund med morgontidningen15/1-2008

Läsning av DN gör mig helt matt. Vilken bild av ett mardröms-samhälle.

I en artikel i en serie om unga sexbrottslingar berättas om "Josouf" och "Ahmed" (som inte heter "Dennis" och "Dennis" den här gången) och om hur "Josouf" våldtar "Kajsa" medan "Ahmed" tittar på. Undrar vad Kajsas föräldrar röstar på?

Bläddrar vidare: jaha, de var själva offer killarna som hade försatts på fri fot efter att ha dömts för "inblandning mordet på Riccardo Campogniani" och som nu åter gripits för misshandel. Den ene dömd till ungdomsvård för anstiftan till misshandel och den andre till tre års sluten ungdomsvård och vållande till annans död. Nu är de åter försatta på fri fot.

Rakryggad

Inte unikt. En sextonåring som knivhögg min dotters pojkvän 1995 i ansiktet och i ryggen, släpptes omedelbart efter gripandet. Två dagar senare greps han i centrum för slagsmål med en vuxen man i en kebabkiosk. Därefter utvisades han till Afrika enligt min dotters dåvarande pojkvän.

Vilket påminner om en man som inte utvisades dit, efter att ha avtjänat fem år för mordförsök på en invandrare och därefter skulle utvisas till Afrika. Han var ett år efter frisläppandet kvar i landet och knivhögg tre elever på ett komvux i Karlstad. En annan person med samma rötter slog ned en receptionist framför mina ögon i Sverigehuset, greps av polisen samma dag, men nästa stod han utanför NK och tittade mot kvinnans arbetsplats. Etcetera, etcetera, etcetera.

Varför släpper rättsväsendet allmänfarliga våldsverkare fria efter att man gripit och till och med dömt dem? Jag håller med Sten Levander, professor i rättspsykiatri, som hävdade att tonåriga sadister är så obotliga att de för allmänhetens skull borde hållas inlåsta i trettio år innan de släpps ut, eftersom män runt femtio sällan begår våldsbrott. Med tanke på alla ny fängelseplatser som skulle behövas så borde de få tillverka saker i fängelset som man kan sälja, i utbyte mot kost och logi. De skulle bli överfulla med tanke på alla våldtäktsmän, djurplågare, barnmisshandlare och annat slödder som skulle vistas där. Kulturrevolution

Sidan 17. "Stenkastning stoppade all busstrafik i Södertälje". Något som man läst om flera gånger på senare år, alltid i anslutning "mångetniska" förorter. Är det tacken för vår gästfrihet?

DN, DN, SR

En pappa döms för misshandel av åtta veckor gammal dotter. Skakat henne och slagit henne.

En sådan människa borde betraktas som allmänfarlig och förbjudas ha vårdnad om både barn och djur. Sterilisering borde även krävas.

På sid. 14. "Ingen vill ta i försvarets växande budgetproblem." Hm, så det är inte bara sjukvården och åldringsvården och skolorna som drabbas och polisen utan även försvaret? Undrar vad det kan bero på? Om Kurt Lundgren har rätt i sin gissning att de hemligstämplade utgifterna för massinvandringen belöper sig på minst 100 miljarder (av en budget på 1000 miljarder), så är väl orsaken given?

Rubrik: "Klimat kan leda till konflikter." "Många svenskar kan tycka att det är skönt om det blir lite varmare [inte jag!], och de säkerhetspolitiska hoten som följer av den globala klimatförändringen kan tyckas avlägsna [jag har märkt av allt snöfattigare vintrar i tjugo år]. Både flyktingströmmar och effekter på till exempel livsmedelsförsörjningen har dock potential att beröra även Sverige."Sid. 19. Invandrings-entusiasten och höken McCain seglar upp som tänkbar president:
"Medvind för McCain i kandidat-kampen". Niklas Ekdahl håller dock på invandrings-entusiasten och höken Hillary Clinton. De är lika som bär, "there ain't a dime's worth of difference between them".

"Insane" McCain och Hillary framträdde nämligen gemensamt på ett möte för illegala invandrare och uttryckte sitt stöd. Ibland är de för, ibland emot illegal invandring.
Flippity flop.

Human Events, VDARE.COM, Michelle Malkin

En ny sajt "bara för kvinnor" har lanserats. Och det här med att man inte skall göra åtskillnad på män och kvinnor? Könsdiskriminering är alltså lika med jämställdhet? Och krig är fred och alla är jämlika men en del är mer jämlika än andra? Vilken otrolig dubbelmoral. Märker de inte det själva eller njuter de av att demonstrera sin makt?
Naturligtvis lanserar sajten feministen Linda Skugge, denna underbara missförstådda människa, som matlagningsexpert. Vadå? Recept på paddor och giftormar?

Samtidigt predikar Niklas Ekdahl om att vi aldrig haft det så bra, det har aldrig varit så få väpnade konflikter (sic). Negativismen i samhället får ungdomar att supa.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.