22 januari 2008

Gaza fejkar en kris


Snart går strömmen hos kuvösbarnen, skriver norska Aftenposten.

Nyheterna som kommer ut från Gaza ger en bild av att att befolkningen lever i mörker och kyla. Detta är ett media-spin, en avsiktlig manipulation av Hamas-regeringen för att få Israel att framstå i så dålig dager som möjligt.

Israel fortsätter att förse Gaza med 70 procent av dess elekricitet.

Det är palestinierna själva som stänger av strömmen några timmar då och då för att försöka skapa en kris. Krisen är fejkad.

Elektriciteten går i en kabel till en kraftstation i Gaza.

Supply of electricity to Gaza continues
Det är ingen energibrist i hamaSS’s raketindustri
Aftenposten klamrar sig till hoppet
. . . . . .

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, har ni ingen förmåga att leta efter lite mer neutrala källor? Dumheten blir ju enorm när det finns en länk och det är en israelisk regeringssida...

Knute sa...

Dumheten får stå för dig själv om du tror mer på Hamas hatpropaganda än officiella uppgifter från Israel.

Anonym sa...

Som vanligt är det enligt PK-pressen omåttligt synd om dessa kamelfösare som numera tvingas tillverka sina Qassam-raketer i skenet av stearinljus. Har själv rest en hel del i dessa områden och övertygat mig om att israelerna aldrig attackerar/stänger dessa områden oprovocerat.

Anonym sa...

Den fria pressen, FN och USA är väl senast jag kollade ingen hatpropaganda från Hamas. Så sluta ljuga Knute.

Berit sa...

Anonym, om du gör dig sådant besvär att skriva kommentarer hitta källor till ditt judehat varför kan du då inte ange dem?
Jag måste dessutom säga att jag inte ser något galet i att stänga strömmen för att försöka få ett stopp på raket attackerna.

Knute sa...

Fria Pressen, till exempel vänsterliberala International Herald Tribune, skriver till skillnad från den svenska och norska pressen att Israel INTE stängt av strömmen.

Aftenpostens "Snart går strömmen hos kuvösbarnen" är genomfalskt.

Anonym sa...

Berit: Är du så dum som du verkar? Att stänga av elektriciteten slutar bara med mer raketattacker. Desperata människor använder sig av våld och när Israels genomkorkade trakasserier drabbar de svagaste och inga jävla raketbyggare så får de inga kompisar i världen.

Berit sa...

Eftersom jag är så dum som jag verkar ser jag fram emot din lösning på konflikter.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.