16 januari 2008

Gröna utanpå....

Al Gore och hans apostlar har inga som helst problem med att tala om för oss hur vi ska leva våra liv, men själva de följer inte råd och anvisningar.

Från Great Britan kommer en rapport som visar att de "Gröna", som skryter med att de köper rätt sorts tvättmedel och glödlampor, är de som förorenar mer än andra.
De har större "Carbon Footprints" än vi vanliga dödliga,
flyger 7 procent mera och äger 4 procent fler bilar.

Egentligen förvånar det inte eftersom deras avsikter är inte att rädda planeten utan att "rädda" oss från kapitalism.

Liknande studier har gjorts i USA, Frankrike med samma resultat.

Miljökonferensen i Bali var ett strålande exempel på hur miljöfanatikerna fungerar. Några få köpte carbon-avlatsbrev, förmodligen från Gore men de flesta gjorde inte det. Dessa avlatsbrev betyder i bästa fall att några träd planteras någonstans i världen och ska kompensera för alla plan som flögs till Bali samt för all den energi som gick åt till all luftkonditionering på alla hotell och samlingssalar.

Extremisternas agenda har inget att göra med klimatförändringar. Vad de är ute efter är att kontrollera våra liv.
Kommunister var tidigare framgångsrika genom att med makt och våld trycka ner motstånd. Massmord har stått högt på listan bland kontrollåtgärder men anses inte intellektuellt rumsrent numera.

Människor som vill ha fullkomlig kontroll över andra måste därför hitta på nya åtgärder och nya namn, som "miljövård" och klimatförändringar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.