27 januari 2008

Icke-svensk majoritet i Malmö om tio år


Enligt
Financial Times, så utgår myndigheterna i Malmö från att mer än hälften av stadens invånare inom tio år kommer att ha utländsk bakgrund och att en muslimsk majoritet kommer att följa på det.

Ur
Sydsvenska Dagbladet 2 april 2005:

"
Ute i Sverige är Emma och William de populäraste tilltalsnamnen bland nyfödda.
I Malmö är det Mohammed och Sara
."

Hur kunde detta ske? Vem är ansvarig för att svenskarna trängs tillbaka i sitt eget land? Att Sveriges tredje största stad om några år har en muslimsk majoritet?

Om det hade varit på Balkan, så hade jag inte blivit förvånad, men vad är de naturliga förutsättningar för att det sker i Sverige? Det finns inga utan allt är ett verk av fosterlandsförrädare. Av kompletta galningar! Av opportunistiska karriärister som skiter i konsekvenserna av sitt handlande.


Hade det funnits ett nationalekonomiskt motiv, så hade det åtminstone varit begripligt. Men naturligtvis är denna invandring en ekonomisk minuspost av stora mått. Och just därför får medborgarna inte veta hur mycket av deras skattepengar som finansierar den.

Samma sak när det gäller invandrarbrottsligheten.

TV3:s
"Efterlyst", som förmodligen gjort mer för att sätta dit bovar än vad poliskåren ensamt skulle klara av, hotas av nedläggning, och "public service" (läs "special interest service") kommer inte att ta över. Orsak: man ser hellre att mördare och våldtäktsmän går fria än att inkräkta på de efterlystas rätt till anonymitet. Överdrift? Kom gärna med en bättre förklaring!


Men självklart är den största orsaken att programmet obarmhärtigt avslöjar att majoriteten av de fall man tar upp har utländska förövare. Och det får inte komma ut, fast en tjugoåttaåring man som jag jobbade med påstod "att 99 procent av alla brott begås av invandrare". Naturligtvis är det nonsens, men jag rättade honom inte.
Det är inte så långt från sanningen, nämligen att
majoriteten av alla överfallsvåldtäkter begås av invandrare och även de flesta grova brott som hamnar i tidningarna. I viss konkurrens numera med vår egen MC-kriminalitet.

Post scriptum:


Glömde nämna den förklaring som Financial Times ger till massinvandringen:
dåligt samvete för att Danmark, Norge och Finland drogs in i kriget emedan Sverige klarade sig undan. Ett slags överlevarnas skuldkomplex.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Måste säga att samklösare artikel har jag sällan läst. Att utifrån att 2 procent av Malmös nyfödda pojkar heter Mohammed säga att invandrarna tar över är horibelt. Men jag förstår att det fattas en del grundläggande kunskaper i statistik hos Bloggförfattaren. Att sedan säga att snart så har hälften av Malmös befolkning utländsk bakgrund är kanske rätt. Men då räknar han med att den största invandrargruppen är danskar. Räknar man in alla nordbor som svenskar, ja då blir det inte längre så allarmerande. Men visst vi har ju en del fundamentalistiska danskar som vi bör se upp med, t ex Pia Kjærsgaard och andra i Dansk folkeparti.
Med din argumentering så borde vi snarast bereda plats för våra tidigare landsmän som nu bor i USA. De Amerikanska indianerna borde självklart nu efteråt få sortera vilka de vill ha kvar i sitt land.

Niklas

Anonym sa...

Det har aldrig funnits en svensk majoritet i Malmö.

Och du Niklas, ditt tillrättalagda våp. Danskar är inte ens att betrakta som invandrare. De är landsmän.

Anonym sa...

Så Niklas, nog finns det skäl att anta att det någon gång i framtiden blir muslimsk majoritet i Malmö. Om inte invandringen stoppas, vill säga.

Jean Moulin sa...

Niklas, slutsatsen byggde på vad som stod i Financial Times:

"Even so, Malmö (population 278,000) is now one-quarter Muslim. And that proportion is rising rapidly due to continuing immigration and differential birth rates. Officials accept that most of the inhabitants will be of non-Swedish origin within a decade, and that a Muslim majority could follow soon after that[. . .] And that does not factor in the possibility of a new Middle Eastern cataclysm (war in Iran? The disintegration of Iraq?) producing a new surge of refugees."

Jean Moulin sa...

"Fram till år 2010 väntas 150 000 asylsökande anlända till Sverige. Regeringen vädjar till EU och våra grannländer att avlasta Sveriges börda genom att ta emot flera
asylsökande."

Falkblick

Knute sa...

Sören Espersen i Dansk Folkeparti varnar för att stora mängder arbetslösa invandrare kommer att flytta från Sverige till Danmark under en kommande lågkonjunktur, ett scenario som ligger kanske ett par tre år framåt i tiden. I vissa kvarter av Rosengård i Malmö är arbetslösheten på över 90 procent.

Vad gör de under en kommande lågkonjunktur, eller om (när) socialkassorna torkar ut? Bör de ha de rättigheter i Danmark som de har nu? Svensk BNP är den svagaste i Norden, nu också överträffad av Finlands, och långt svagare än BNP i Danmark och Norge.

http://everykindapeople.blogspot.com/2007/06/svensk-utvandring.html

Anonym sa...

Förklaringen till att massinvandringsvansinnet fortsätter kan inte vara något annat än att några av de tongivande förespråkarna för det kollektiva självmord som tvingas på oss tjänar grova pengar på det. Oljestaternas stora statliga fonder finansierar moskébyggen i Väst och "koranskolor", d.v.s. islamistiska träningsläger, i Pakistan. De börjar också dyka upp som storägare i nyckelföretag i västvärlden. Särskilt intresse ägnas åt infrastruktur och finansiell struktur, t.ex. Nasdaq och vår egen stockholmsbörs. Skulle det vara så märkligt om ett antal välvilligt inställda journalister och "samhällsdebattörer" belönades med lite petrodollar ?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.