24 januari 2008

Invandring = sosse-import av ny väljarkår

"Detta har varit en politisk förskjutning som systematiskt genomförts av (S) där man 'importerat' ungefär 10 % vänsterröster och 'exporterat' 5 % borgeliga röster. Jag bedömer att invandringen är till 2/3 vänsterröster men det är nog en för låg siffra. I många invandrargrupper är det över 70 % S-röster.

Så utan invandring skulle vi inte haft en S-regering efter 1986 ungefär
."

Jan Kallberg

Problemet är detsamma i USA. Invandrarna röstar generellt demokratiskt och 2004 kan ha varit sista gången en republikan valdes som president. Insikten om detta är delvis förklaringen till republikanernas tvåspråkighet under 2000-talet. Under partikonventet 2000 i Philadelphia var spanska andraspråket och alla välkomnades till "Filadelfia".

Det är även förklaringen till den slappa attityden hos den republikanska administrationen till gränsskydd mot Mexiko och alla förslag om amnesti för illegala invandrare.

Karl Rove - George Bushs egen Sir Väs - övertalade bossen att man måste göra inbrytningar i den spansktalande gruppen om man skulle kunna säkra en republikansk kongress och möjlighet för republikanerna att vinna något framtida presidentval.

Förmodligen dikteras den borgerliga invandringsentusiasmen av samma tänkande. Det är intressant att Vlaams Belangs
Filip DeWinter förutspådde att hans parti inte kommer att öka sin andel av den belgiska väljarkåren något mer på grund av den allt större andelen invandrarväljare.

Kallberg igen: "Invandring i Sverige handlar inte om att hjälpa människor eller ha en moralisk bas - det handlar om att byta ut en frisinnad obstinat befolkning och behålla makten för sossarna genom att få en bred fet klass av bidragsberoende människor som facket utestänger från arbetsmarknaden med en nästan rasistisk arbetsträtt som fungerar som en demarkationslinje mellan de nya och de etablerade arbetarna. Man tar fram valboskap och håller i bidragen som morot. Är inte det rätt människofientligt och i grunden förnedrande?"

Okej, när han nu har denna insikt, vad föreslår han som lösning? Invandringsstopp eller åtminstone drastiskt minskad invandring, dvs. att vi tillämpar lagen för asylinvandring istället för praxis?

P.S. Ett av de mer hycklande dragen i amerikansk politik är att kandidaterna i årets presidentvalskampanj öppet vädjar till alla etniska väljargrupper utom den vita. Man talar om the Black Vote, the Jewish Vote, the Hispanic Vote, men aldrig om the White Vote.

P.P.S. Under Palme så förlorade utlandssvenskar rösträtt efter sex års utlandsvistelse, emedan invandrare som saknade svenskt medborgarskap fick rösta i kommunal- och landstingsval redan efter tre år.

2 Kommentarer:

Berit sa...

Här ser vi igen exempel på hur man måste plocka in människor i rasgrupper eller efter kön. Man får inte vara en individ, bara en del som passar in i en grupp.

Vill inte svarta eller judar eller....vem det nu vara må uppnå sina mål från sitt ideologiska ställningstagande?
Den gamla klass-avundsjukan fungerar inte lika bra längre, så nu måste man skapa ett avund mellan raser om vem som kan dra fördelar av andra.
Svarta kvinnor har emellertid ett problem i USA just nu i valet mellan Hillary och Obama. Många kvinnor anser att Oprah är en svikare eftersom hon stöder Obama.

Jean Moulin sa...

Såg inslag på CNN om hur splittrade svarta kvinnliga demokrater i South Carolina var mellan Obama och Hillary.

Krav på att rösta utifrån hudfärg visavi viljan att rösta utifrån genus/gender.

Obama å sin sida lyfts fram som den moderne kandidaten som bortser från hudfärg och ras!

Vdare

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.