16 januari 2008

Könsneutrala äktenskap kränker barnens rätt


Bild:
Sahlin, Orback, Jämtin och Ohlson-Wallin går först i sossarnas Pride-tåg.

– Vi är beredda att köra över regeringen, säger sossarna.

Det finns en klar majoritet i riksdagen för en könsneutral äktenskapslagstiftning. Därför vill oppositionen ta fram ett lagförslag utan att invänta regeringen.

I en sådan här fråga där förmodligen folkets och de folkvaldas åsikter skiljer sig rejält borde det ordnas folkomröstning. (Vi borde få folkomrösta om invandringen och om EU:s nya grundlag också).

* * *
Varför denna navelskådande millimeterrättvisa från homo- bi- och transpersonerna? Använd krutet på att göra något åt detta i stället: (exemplet hämtat från
Säfflemannen)
7.000 piskrapp för homosexuellt par

Två saudiska män som ertappats med
ett homosexuellt förhållande har dömts
till vardera 7.000 piskrapp, uppger
den saudiska tidningen al-Okaz.

Enligt tidningen ska straffet verk-
ställas i etapper. Den första omgången
piskrapp utdelades offentligt i staden
al-Bahah i sydvästra Saudiarabien
i tisdags, skriver tidningen.

Männen fördes därefter tillbaka till
fängelset där de ska återhämta sig
tills straffutmätningen kan fortsätta.
Homosexuella förbindelser är förbjudna
i Saudiarabien, där sträng islamsk lag
tillämpas.
Imamen Abd al Haqq-Kielan-Karlsson gillar förstås inte heller samkönade äktenskap, enligt tidningen Dagen.

Islams "homofobi" är avskyvärd. Det är inte sådana motiv som driver mig att vara motståndare till "könsneutrala" äktenskap, det är barnens rätt till sina biologiska föräldrar. Fråga barn som vuxit upp med två homosexuella mammor eller två homosexuella pappor, om de gillade att vara föremål för ett samhällsexperiment?

. . . . .

2 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

En snabb reflektion i all enkelhet bara. Om homosexuellas partnerskap får kallas för äktenskap så kommer de att tas mer på allvar än de görs nu, enligt homorörelsen.
F! vill dessutom att de polyamorösas relationer ska vara lagliga och fungera som äktenskap. De kallar det inte polygami, men då jag frågar dem om skillnaden då svarar de mig inte.
Så ena stunden ska alla sexuella och asexuella relationer kallas äktenskap, nästa stund är det inte detsamma.

De vill visa på att kvinnor inte ska tvingas ha sex i sina förhållanden på männens villkor, och att kvinnor kan ha lika bra sex med kvinnor och män med män.
Att de polyamorösa kan ha sex med en, bara vill försörja en annan, ha barn med en tredje, och en fjärde som ett kk, en femte som en vän utan sexuell anknytning, men som ska ingå i deras krets. De vill helt enkelt riva upp den heterosexuella normen; där man och kvinna har sex med varandra, där det blir barn på grund av en slags slentrian och där kvinnan ska vara trogen på mannens villkor.

Om man river upp detta så frigörs kvinnans sexualitet, menar man.
Mycket kortfattat hur man resonerar i F! och i homo-och bi-kretsar.

Inte alla transpersoner har sex efter könsbytet, eller ens innan, och de ska känna sig lika mycket värda på "äktenskaps-och relations-marknaden" som de heterosexuella männen, därför måste man ha denna nya lagstiftningen så könens betydelse i äktenskap och relationer försvinner ur våra medvetanden.

Berit sa...

Tack för den förklaringen, Ultra!
Jisses! Det verkar vara klent beställt med självförtroendet på vissa ställen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.