25 januari 2008

Korrumperat förbund

Den här globala uppvärmningen är verkligen en plåga!

I många delar här i USA kostar det skjortan att värma upp husen eftersom den utlovade värmen inte lyckas förhindra köldrekorden.
Många önskar att Al Gores löften om en snabbt stigande temperatur skulle hjälpa dem ekonomiskt eftersom man nu upplever att plånboken i stället töms för att man inte ska frysa ihjäl.

Det förvånar inte att lösningen på denna så kallade kris, är att ge mer makt och skattepengar till de politiker som redan är ansvariga för prishöjningarna för energin som behövs för att värma våra hus och transportera de varor vi behöver.

Våra valda "ledare" fjäskar för miljönazisterna genom att stoppa utvinningen av existerande energikällor såsom oljeborrning i Alaska och längs landets kuster och lagstiftar mot brytning av inhemsk kol.
Samtidigt anklagar man de onda bolagen för att vara giriga när de höjer priserna på resurser som minskar samtidigt som efterfrågan ökar. Att staten i energiskatter och avgifter får in mer pengar per gallon än bolagens vinster talar man inte om. Staten kan aldrig vara girig.

En stor del av landets beroende av utländsk energi beror på att Clinton 1996 gjorde 1.7 miljoner acres i Utah till nationalmonument och stoppade därmed all brytning av kol inom området. Han berövade det amerikanska folket 62 miljarder ton låg-sulfur kol samtidigt som han betalade en politisk skuld till familjen James Riady som skyfflat olagliga pengar till Clintons kampanj.
Låg-sulfur kol, som bara finns på några få ställen i världen, brinner så rent att det klarar kraven för Clean Air Act utan speciell teknologi.
Politiker har aldrig några problem med att ge bort andras pengar och tillhörigheter.

Okunskap vad gäller ekonomi och politik, som en följd av ett otillfredsställande undervisningssystem, verkar betala sig storstilat.
Stora möjligheter finns att ett synnerligen korrumperat par snart kommer att återvända till 1600 Pennsylvania Avenue.

Låt mig få veta när en "progressiv" politiker eller en miljönazist föreslår konstruktion av ett miljövänligt kärnkraftverk för att få bukt med energikrisen.
Bushs försöker övertyga våra "arabvänner" om att de bör öka oljeproduktionen och Fru Clinton kallar det patetiskt.
För en gångs skull håller jag med henne.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit!
Du är mot invandring till sverige!
Medan du själv är invandrare i USA!
Vilken dubbelmoral om man får säga så för er!

Berit sa...

Jag ser på hur hela det ursprungliga Europa håller på att "försvinna" och hur socialistiska välfärdsstater går på knä pga. sin politik. Det är sorgligt!
Jag är totalt emot all ILLEGAL invandring till USA men för en kontrollerad legal sådan där landet tar in folk utifrån som kan försörja sig själva (som jag själv) och inte ligger samhället till last.

Anonym sa...

Så du menar att alla/(majoriteten av) Europas invandrare ligger samhället till last? Att alla/majoriteten är illegala?
Vänligen definiera det "ursprungliga Europa". Är den verkligen exemplarisk då den har varit orsak till de enda världskrigen som är omskrivna i historieböckerna?
Så vad sägs om att Öppna Aushwitz igenslagna dörrar men denna gång för andra grupper i samhället?
På så sätt kan man få tillbaka det ursprungliga Europa.
Dagens Amerika är ett 500-600 år gammalt land (nåt i den stilen) Är det värt att diskutera huruvida de nyanlända DÅ vid den tidpunkten efter Christoffer Columbus var Illegala eller ej... hehehe... Du vill ha tillbaka den ursprunglia Europa som du urtrycker det, och jag tror säkert det finns en hel del som "dumstämplas" på amerikas marker som vill ha tillbaka "den ursprungliga amerika" .... Vem har mest rätt att kräva vad? Har ursprungsamerikanernas "Bäst före datum för återkrav" gått ut o redan passerat i eran synpunkt kanske....?!?
har inget mer att tillägga tror jag!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.