18 januari 2008

Krigshot

Här följer ett tillägg till Knutes tidigare posting om Stormuftin, Ahmad Bader Hassoun där han framför allt håller journalister ansvariga för eventuella våldsamheter.

Hoten är inte ens förtäckta. Syrias Sunni-ledare "the Grand Mufti" uppmanar media till försiktighet när det gäller rapporter om Islam. Att ett oförsiktigt val av ord eller fel tidpunkt kan åstadkomma ett krig.

"En liten gnista av information kan flamma upp till ett krig. Om en person dör på grund av vad du publicerat kommer hans död att vila på ditt samvete."

Med andra ord är muslimer inte själva ansvariga för sina handlingar, ansvaret ligger hos de som rapporterar om händelser i den muslimska världen.

Mufti anser att media är ute efter att skapa konflikt mellan Väst och Muslimvärlden.

Som vi kan se från behandlingen av Ezra Levant gör Kanada sitt bästa för att kväsa alla som kritiserar Islam genom att kalla det "hot mot mänskliga rättigheter" och därmed avskaffa yttrandefriheten fullständigt.

Det är ideologin bakom Kanadas liberala elit som driver detta genom godtyckliga anklagelser och hemlighållande av information under täckmantel av "multikultur" .
Denna godtycklighet lämnar fältet öppet att lagföra alla som ser kritiskt på tolkningen av Koranen.
De skribenter som just nu är på den säkra sidan och passar in i systemet är gay aktivister, fanatiska muslimer , radikala feminister och alla som framhåller att det är den vite mannens fel att världen ser ut som den gör.

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Konstigt att liberal numera står för illiberal.

När jag såg filmklipp från förhöret med Ezra Levant så associerade jag till filmer om modiga progressiva förkämpar för yttrandefrihet som läxar upp
stockkonservativa domare.

Nu är det ombytta roller.

Kommer också att tänka filmen om porrkungen Larry Flynt.

Kan inte Milos Foreman göra en film om Ezra Levant också?

Anonym sa...

Det kan låta sjukt, men jag ser faktiskt fram emot ett kort men intensivt fullskaligt krig mot de här satans skägglurkarna snart. Let the gloves come off! Låt oss göra upp räkningen en gång för alla! Ingen jävla bötfisig mjäkighet med genevekonvention och human behanldling, utan massdeportation av femtekollonnare och sedan Dresden-bomba hela jävla skiten tills de underkastar sig fullständigt! Sådant läder skall sådan smörja ha!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.