30 januari 2008

Kvinnors makt


Ensamstående kvinnor eller ogifta kvinnor som de hellre vill att man kallar dem kan bli tungan på vågen i valet av nästa president i USA.

Otaliga undersökningar visar att kvinnor röstar för säkerhet och trygghet framför frihet och eget ansvar.
Gifta kvinnor får denna trygghet genom sin man, medan ogifta och framför allt ensamstående mödrar, anser att staten ska hjälpa dem och bli "den äkta mannen".
Naturligtvis finns undantag, så det är inte nödvändigt att skicka arga kommentarer om att "jag är inte sån'.

Socialismen har avsiktligt brutit sönder värderingarna om kärnfamiljen och antalet ensamstående kvinnor är större än grupperna judar och svarta sammantagna.

Socialismen innebär statligt inflytande i alla faser av livet, höga skatter, regleringar, skapandet av känslan "jag har rätt till... " oansvarighet, daltande, fred-till-varje-pris, äktenskap för lika-könade, oreglerad abort, allting-går-för-sig-mentaliteten, alla kulturer är lika mycket värda.......
Allt detta är man villig att leva med bara staten tar pengar från andra för att betala för det liv man inte kan ta hand om själv. Män har också accepterat denna attityd och tycker det är självklart att andra ska betala för och ta ansvar för deras barn.

Hillary Clintons popularitet förklaras av att hon lovar att ta hand om alla, men framför allt kvinnor ser henne som en ersättning för en man i huset.

Två-tre generationer av förändringar i det västerländska samhället kan inte förändra att människan har inbyggda instinkter från ett par hundratusen år. Mannen jagar och försvarar, kvinnan sköter barn och marksysslorna.

I våra strävanden att förändra det som var naturligt hyllar vi nu förhållandet att barn "uppfostras" i institutioner; när de ser sina föräldrar är det ofta bara under helger och kvinnor måste söka sin trygghet hos staten.

Ensamstående kvinnor är den grupp som kan förändra Amerika från att vara ett land som hyllar friheten till att i stället bli ett enda stort Dagis.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra inlägg. Tack!

Knute sa...

Otroligt viktigt detta du skriver om! En förklaring till att Sverige backar ekonomiskt och socialt är att socialisterna lyckades bryta ner kärnfamiljen på 1970-talet.

Anonym sa...

Korrekt analyse!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.