29 januari 2008

Mer Obsession


Filmen “Obsession: Radical Islam’s War Against the West, som jag skrivit om
tidigare, har på nytt orsakat rabalder bland muslimska ledare.

Floridas allmänne åklagare McCullom har beordrat sina anställda att se filmen för att som han säger:"Bättre förstå det hot som vi står inför som nation och samhälle."

Det orsakade upprörda känslor hos gruppen MPAC (Muslim Public Affairs Council) som skickat brev till McCollom och bett honom att inte utsätta de anställda för "sådan uppenbar anti-muslimsk propaganda".

Att PMAC eller CAIR eller någon annan av de många muslimska organisationer som säger sig ivra för förståelse och ett gott förhållande skulle protestera är ju väntat, men det blir intressant när man gräver lite bland skäggen och turbanerna.

MPASs ledare Al-Marayati säger: "Alla amerikaner har en moralisk skyldighet att sträva för att ersätta rädsla och hat med rättvisa och välvilja och att ställa dem till ansvar som inte gör det."
Stora ord minsann. Observera att han säger "Alla amerikaner" vilket torde innebära moraliskt ansvar även från muslimer.

*Al-Maryati, som predikar för oss om vår moral, uttalade sig i ett
radioprogram strax efter Sept. 11 och påstod att Israel var det land som hade mest att tjäna på attacken och skulle därför betraktas som de mest misstänkta. Verkligen moraliskt ansvarigt!

*MPACs kommunikationschef var utgivare av en tidskrift som prisade Osama bin Laden som en "stor Mujahid, en välgörare och frihetskämpe." ( Moraliskt ansvar?)

*Efter Sept.11 blev Marayati föreslagen (av en demokratisk senator) som ledare för den Nationella Kommissionen om Terrorism men förslaget tillbakavisades därför att man fann en
lång lista, omfattande många år där Marayati lovprisar och rättfärdigar terrorism.

Det är ofattbart att organisationer som denna tror sig vara talesman för muslimer genom att peka ut innehållet i filmen som anti-muslimsk propaganda.

Se filmen!

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Sett.. rekommenderas!

Anonym sa...

Det är inte ofattbart att denna typ av organisationer gör sådana uttalanden. De är isjälva verket bara till för den psykologiska krigföringens skull. För propaganda och att sprida förvirring i fiendens (d.v.s. våra) led.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.