26 januari 2008

Nöff, nöff sa grisen


En barnboks-kommitte i England har uteslutit boken Three Little Cowboy Pigs från
en tävling eftersom man anser att grisar "frammanar kulturella frågeställningar".

Boken, som är skriven för lågstadieelever, har nyligen vunnit pris i en tävling om undervisningslitteratur, men nu säger den statliga representanten att man inte kan rekommendera boken till den muslimska befolkningen.

Man befarar också att boken kan göra byggnadsarbetare upprörda eftersom de porträtteras som grisar och deras verk kan lätt blåsas omkull.

Osökt kommer tanken till övervikt.

Staten måste också lägga sig i vad människor väger och ska nu betala folk för att banta.
Man vill anslå 372 miljoner pund till
kampanjer för att undervisa föräldrar och uppmana människor att motionera samt att öka anslagen över en treårsperiod för individuella bantningsprogram.

Alla dessa exempel kan ses som småsaker men de ingår som länkar till en fotboja som snart begränsar vår rörelsefrihet fullständigt.

England kan ses som föregångslandet när det gäller att förvandla hela Europa till fascist-stater, men USA ligger inte långt efter.

Fascismen har setts som en höger-extremistisk rörelse men är i själva verket en kvasi-vänster ideologi vars mål är att kontrollera alla aspekter i en människas liv.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.