17 januari 2008

Oroväckande nyheter från Nederländerna: You are the foreigners here!!!

Den internationella islamiska terrororganisationen Hizb ut-Tahrir växer sig allt starkare i Holland. Politiker mordhotas. Unga islamister blir alltmer arroganta.
En socialistisk ledamot i Rotterdams kommunfullmäktige, Bouchra Ismaili, utryckte sig så här:

“Lyssna noga, du lilla missfoster. Vi är här för att stanna! Hahahahahahahahaha. GÅ OCH DÖ! Jag är holländsk muslim och skall så förbli tills jag dör.

Det är ni som är främlingar här!!! Med Allah på min sida är jag inte rädd för någon. Jag och mina muslimska kamrater är levande! Er art förtärs av hat. Låt mig ge er ett råd: Konvertera till islam och finn fred i hjärtat!”
Menar hon att icke-muslimer tillhör en annan art? Sällan avslöjas islams rasism så tydligt.

Turk-holländaren Okay Pala är lokal ledare för Hizb-ut-Tahrir i Holland. I en intervju med tidningen De Telegraaf sa han:

“Vi förkastar yttrandefrihet, därför att vi förkastar demokrati,” och “Vad ni behöver är en häftig bombattack.”
Bra att de tar bladet från munnen så vi får veta hur de tänker. Vi vet nästan inget om dem därför att de principiellt inte pratar med andra än likasinnade. Vi andra är Untermensch.

Hur bör vi förhålla oss till den snabba radikaliseringen av Europas unga muslimer? Och de är många, i storstaden Rotterdam är 53 procent av dem som är under 21 år muslimer.

Vi ska göra som Lars Vilks, möta bombattentat med karikatyrteckningar. Han gjorde rätt som provocerade fram en konfrontation med islamisterna. Därför att det är säkrast att säga ifrån nu, innan de blir för många.

Den absurda profeten är islamisternas perfekta vapen. Genom att tvinga folk hålla inne med sina tankar om honom får de sin vilja genom i annat också. Om man råkar rita en streckgubbe så råkar man illa ut.

Lika effektivt är det med deras klädkod för kvinnor. En kvinna som visar örsnibbarna råkar illa ut. Man kriminaliserar oskyldiga beteenden och gör människor så handfallna att de inte kommer sig för med att göra motstånd.


På så vis sätter de krokben för all individualism genom att ge sig på människors mest intima tankar och handlingar. Ingenting får vara privat, allt ska vara politik (fast de kallar det för religion). De vill ha total kontroll, total underkastelse, vilket just är vad ordet islam betyder.

Lite fler cartoon-kriser behövs, det är vårt motvapen mot deras våld. Men det räcker inte för att förhindra att Europa förvandlas till ett Kosovo. Alla demografiska prognoser visar på det. Kosovos serbiska majoritet förvandlades ju på 50 år till en liten minoritet på några procent.

Det är tur att amerikanerna inte tagit hem sina trupper från Europa.

Het Vrije Volk / DutchDaily / Anna Lyttiger

The danger of Hizb ut-Tahrir or what we are up against

Dobbelt skandale! Stormuftien af Syrien truer Holland med vold - EU udsender censureret referat af talen!

4 Kommentarer:

Knute sa...

I Antwerpen samlades politiker från Europas islamkritiska partier.

DN:

"På rad i Antwerpens pressrum och på stadens stora torg med dess vackra 1500-talsbyggnader gick de slipsklädda herrarna till attack mot den i deras tycke hotande islamiseringen av Europa.

Nu får det bli ett stopp på byggande av moskéer, massinvandring, stöd till muslimska skolor och barnäktenskap, sade de anförda av Vlaams Belangs ledare Filip Dewinter.

Budskapet var att det nu är dags för Europas städer att skriva under ett kontrakt mot islamiseringen av Europa. Med var politiker från Tyskland, Italien, Spanien, Frankrike, Danmark och Österrike.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=734076

Anonym sa...

Undera om socialist partiet som Ismaili tillhor har tagit avstand fran hattalet? Har partiet bannlyst denna sjuka individ? Eller har tilenasen tagit over deras fornuft sa man tolererar hot och hat tal som detta?

Ar det inte en lustig tillfallighet att de fanatiska islamisterna ansluter sej till socialistpartier?

Det ar solklart bevis pa att mulsimer inte kan fa stalla upp i lokla val, de ar for farliga. Undrar om asikterna var kanda innan aset rostades in som partirepresentant?

Teckningar ar ju bra, men det ska inte vara det enda vapnet. De 300 Islamisterna som gick till Nerikes Allehanda efter publiceringen av Vilks teckning kunde hur latt som helast slagit sonder hela tidningen. Nasta gang kanske det inte slutar med en demonstration, det kan bli nagra nerbranda fastigheter, da ar demokratin forlorad. Vi kan ju inte bygga ikapp det som branns ner av muslimerna. Ett nytt Kosovo ar inte sarskilt avlagset. Vi maste altsa hitta andra vapen forutom teckningar.

Anonym sa...

Hej Kute,

Surfade vidare på länkarna - till dutchdaily som länkar (benämnt furious mail) vidare till mailet på holländska.

Översatt med google translate webpages. Lång länk:

http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hetvrijevolk.com%2F%3Fpagina%3D5168%26titel%3DRotterdams_deelraadslid_Bouchra_Ismaili%253A_Jullie_zijn_hier_de_allochtonen_bekeer_je_tot_de_islam.&langpair=nl%7Cen&hl=en&ie=UTF8

Om det inte fungerar, klistra in sidan med annat språk på http://www.google.com/translate_t

Berit sa...

Klicka på länken
här

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.